Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata fetele cucuietele!

Mihaela, analizele mele au iesit destul de asemanatoare cu ale tale (prolactina marita in z3). Maine dupa amiaza am programare la endocrinolog, asa ca joi dimineata vin si vars toate informatiile. Am citit si eu despre prolactina si ma luase nitel inima, dar vazand ca este totusi singura iesita din grafic am mers pe ideea ca se interpreteaza totusi in corelatie cu restul indicilor (asta ca sa nu ma tavalesc 1 luna jumate pe covoras). Asa ca nitel optimism pana joi dimineata, te rog (nu de alta dar cand vad ca si tu esti stresata mai ca uit ca mi-am propus sa nu am nici o opinie pana cand o primesc pe cea a doctorului).Pana una alta, pentru comparatie, iata rezultatele mele (in paranteze am trecut valorile normale din buletinul meu):
Z3 :
DHEAS 283.2 (95.8 - 511.7 ug/dl)
Estradiol 31 (21-251 pg/ml)
FSH 5.76 (3.35-21.63 mUI/ml)
LH: 8.34 (2.39-6.60 mUI/ml)
Prolactina 64.03 (1.2 - 29.93 ng/ml)
Testosteron 0.79 (0.13 - 1.08 ng/ml)
Testosteron liber: 2.17 (<4.1 pg/ml)

Z24:
Progesteron; 10.4 (F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml)

I.P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele
Am intrat la o cafelutza si sa vad ce mai fac fetele mele

Va doresc tuturor un VALENTINE'S DAY plin de iubire si zambet pe buze si inimioare. Sa vi se implineasca dorintele mult dorite si sa aveti parte de tot ce e frumos in viata asta.

Am venit si sa pe barza mult asteptata de noi si sa o "cuceresc" cu toata dragostea mea si sa o conving sa stea mai mult pe aici pe la aspirante si sa nu mai plece never! Ca doar la noi e muuuuulta love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, atunci nu ai nicio siguranta ca ai prestat cand trebuie. Calculatoarele alea sunt ceva general. Eu de exemplu ovulam in ziua 16, nicidecum in 14...Trebuie sa faci monitorizare ecografica, ecografii repetate in z 10-12-14-16, pana vede ca ai ovulat. Testele ajuta putin, dar doar daca esti sigura ca ovulezi. Ele arata ca hormonul ce declanseaza ovulatia creste, dar nu se stie daca e suficient ca sa o declanseze. Sotul trebuie sa face spermograma. De fapt, cand iti propui sa faci copil, prima analiza e spermograma. Zic ca trebuie facuta chiar de cand iti propuip pt ca si ei pot avea probleme mari, de ex. sa fi avut varicocel sau oreion netratat in copilarie si acum sa aiba probleme cu spermatozoizii.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety
Buna dimineata fetelor!

Scuze de intarziere dar chiar nu am putut intra in week-end pe net...am facut testul si a iesit pozitiv insa voi sunteti primele care aflati inca nu am spus familiei urmeaza sa le dau vestea cea mare.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si va urez sa va bucurati cat mai curand de pozitivarea testelor.

Fetele, mesajul lui Nety a aparut tarzior in capitolul trecut si nu am citit ca ea ne anunta ca are test pozitiv.

Felicitari Nety! iti doresc sarcina la termen cu bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Neata fetele cucuietele!

Mihaela, analizele mele au iesit destul de asemanatoare cu ale tale (prolactina marita in z3). Maine dupa amiaza am programare la endocrinolog, asa ca joi dimineata vin si vars toate informatiile. Am citit si eu despre prolactina si ma luase nitel inima, dar vazand ca este totusi singura iesita din grafic am mers pe ideea ca se interpreteaza totusi in corelatie cu restul indicilor (asta ca sa nu ma tavalesc 1 luna jumate pe covoras). Asa ca nitel optimism pana joi dimineata, te rog (nu de alta dar cand vad ca si tu esti stresata mai ca uit ca mi-am propus sa nu am nici o opinie pana cand o primesc pe cea a doctorului).Pana una alta, pentru comparatie, iata rezultatele mele (in paranteze am trecut valorile normale din buletinul meu):
Z3 :
DHEAS 283.2 (95.8 - 511.7 ug/dl)
Estradiol 31 (21-251 pg/ml)
FSH 5.76 (3.35-21.63 mUI/ml)
LH: 8.34 (2.39-6.60 mUI/ml)
Prolactina 64.03 (1.2 - 29.93 ng/ml)
Testosteron 0.79 (0.13 - 1.08 ng/ml)
Testosteron liber: 2.17 (<4.1 pg/ml)

Z24:
Progesteron; 10.4 (F.luteala: 1.2-15.9 ng/ml)

I.P.

Neata fetele.
Ipopica dar am vazut ca prima analiza la tine se cheama altfel, e TSh si are alta denumire la tine sau alta amaliza si am vazut ca ai facut si testosteronul, o sa il fac si eu dar sa vedem ce zice doamna doctor luni, ce imi mai da ea sa mai fac si in ce zile, ca cele de ziua 14 nu stiu cand sa le fac daca luna asta am avut ciclu asa de lung.
Gina pe cat mergi la doctor pe 20? Si eu tot atunci asa ca stai cuminte ca mai este cineva care are la emotii pana atunci de m-am trezit dimineata visand ca eram in cabinet si doctorita facea exercitii de destresare cu mine, apoi m-a pus pe masa si multe minuni, daca ar fi asa in realitate la o consultatie tare bine ar fi.
Eu am de gand sa fac un tort astazi daca tot ala de sambata nu a iesit dar nu prea imi vine,
Kmy spor la dezapezit si nu fi suparata ca duminica la biserica preotul a vorbit despre ziua indragostitilor si a zis ca e o sarbatoare pagana, ca astazi nici macar nu este sfantul Valentin in calendar si ca tot astazi se fac cele mai multe pacate.
Eu sunt de parere asa noi sa fim sanatosi si sa ne iubim zilnic ca sa nu avem nevoie de zile din astea pentru sarbatorit dragostea.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!Felicitari noii gravidute!Sa fie intr-un ceas bun!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Sper sa nu va suparati ca am trecut-o la titlu si pe ea.

Nety, scrie repejor mai multe mesaje ca sa ai peste 10 mesaje scrise ca din cauza asta mesajele tale apar mai tarziu si multele din noi nu citim in timp util mesajele tale, pt ca inca esti la moderare de catre forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras2007

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety
Buna dimineata fetelor!

Scuze de intarziere dar chiar nu am putut intra in week-end pe net...am facut testul si a iesit pozitiv insa voi sunteti primele care aflati inca nu am spus familiei urmeaza sa le dau vestea cea mare.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si va urez sa va bucurati cat mai curand de pozitivarea testelor.

Fetele, mesajul lui Nety a aparut tarzior in capitolul trecut si nu am citit ca ea ne anunta ca are test pozitiv.

Felicitari Nety! iti doresc sarcina la termen cu bebe sanatos!

Felicitari si sa ai o sarcina usoara, scuze dar nici eu nu vazusem postarea din urma.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor schimb tactica de atac!!!
trec pe un vin fiert ca nametii trecura de sezutul meu, nu mai
fac fata doar cu o

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Dragele mele, tocmai am citit ultimul mesaj al lui Cami_Antonia!Eu, personal o asigur ca imbratisarea ei imi prinde bine si o si eu!
Suntem cam din aceeasi generatie pe acest forum si stiu ca a trecut si ea prin multe, pana sa devina MAMA!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput