Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Fetelor stiti nu stiu daca va aduceti aminte ca v-am zis in vara ca am facut cateva investigatii si abia acum imi dau seama ce citesc si vi le scriu:
STERILITATE PRIMARA
EEV
E=9 MM HIPERECOGEN
UTER ECOSTRUCTURA OMOGENA ,CONTUR REGULAT
OD:1F=22;5 F MICI

nu stiu de ce credeam ca e infertilitate primara cand e cealalta si cu asa foliculi cum naiba sa se mai prinda ceva
FETELOR VOI CE ZICETI?

In curand gravidutza

Eu mai intrebam ALEX
Oare nu raman gravi pt ca am foliculii mici ca pe hartie doc scria sa fac dozari hormonale din ziua 2 a urm cm dar cum eu am plecat din tara a ramas totul ca in tren.....
E asa de grava sterilitatea?Am citit pe net cate ceva si nu am mai continuat ca m-a apucat plansul si sincer nu stiu dar is asa de dezamagita pe situatia asta,pe tot,pe viata...

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Gina, depinde in ce zi a ciclului aveai folicului mici, daca esti la inceputul ciclului, e normal sa fie mici. La fel, exista si cicluri in care nu ovulezi. Da, daca sunt tot timpul mici, inseamna ca nu se maturizeaza si nu expulzeaza ovule.
Diagnosticul de sterilitate nu se pune asa usor...ar trebui sa repeti ecografia inainte si dupa ovulatie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gina, depinde in ce zi a ciclului aveai folicului mici, daca esti la inceputul ciclului, e normal sa fie mici. La fel, exista si cicluri in care nu ovulezi. Da, daca sunt tot timpul mici, inseamna ca nu se maturizeaza si nu expulzeaza ovule.
Diagnosticul de sterilitate nu se pune asa usor...ar trebui sa repeti ecografia inainte si dupa ovulatie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Aceasta eco am facut-o cu cateva zile(sa zicem cu 8) inainte de cm si erau mici dupa care am mai facut una in a 2-a zi a cm dar aici nu mai inteleg nimik ca nu a mai scris el notitele pe hartie iar eco nu stiu sa o interpretez..
doc se gandea sa nu am un chist pe ov drept ca era de 22mm la inceput dar la eco din a 2-a zi a cm era de 14mm si mi-a dat o luna yasmine ca a zis ca trece sigur si ceva antibiotice

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am ceva de recuperat din urma. Eu saptamana asta o sa fac HSG, pe joi-vineri. Astept sa ma anunte maine.
Fetele am inceput sa trag cu ochiul la procedurile de adoptie. Si acolo e destul de greu mai ales ca noi avem rata foarte mare la casa, dar sper ca voi reusi totusi sa am un copilas.

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Miky sa sti ca la mine SC nu a facut linie de uscare. Eu zic sa-ti pastrezi speranta, poate a fost facut prea devreme, mai incerca si un test mai sensibil. Iti tin pumnii stransi, nu deznadajdui, mai sunt sanse. SC se pozitiveaza greu. Pt Z12 dupa inseminare eu zic ca este mult prea devreme pt un SC, incearca o Barza. Bafta! Miky eu zic sa iesiti la Restaurant, asa am un feeling ca aveti ce sarbatori!
Cami la multi ani Antoniei
Miha prolactina poate fi influentata de f. multi factori, citeste despre aceasta analiza si o sa te mai linistesti. Vezi daca ai respectat conditiile pentru recoltarea ei. Eu desi mi-am gasit-o marita de 2 ori nu am probleme de ovulatie.
Anne eu o cunosc personal pe Antonia si este o tipa de treaba. Probabil ea nu a inteles ce ai spus tu. Eu zic ca trecem mai usor prin momentele grele daca ne sustinem reciproc, mai ales ca sunt putin cei care stiu ce este in sufletul unei femei care isi doreste sa devina mama si nu reuseste. A fost doar o problema de comunicare intre voi.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Bob si eu am facut teste in Z1 de flux abundent, stiu cum e. Am zis ca se inseala el, stiu eu mai bine cum e.
Bebelu sti cum se spune, nici o masura de protectie nu este 100% sigura, doar abstinenta. Asa ca iti doresc sa fie cum vreti voi.
Draguta , ce mai faci?
Luciana2008 la mine lunea trecuta a fost mai grav, ne anunta elevii de serviciu pe la 11,30 , in timpul orei sa plecam acasa si apoi alerga diresctoarea disparata dupa noi, ca ea nu a zis asta. Nu-i inteleg deloc pe astia din inspectorat, in conditiile in care unii prof. si elevi nici nu pot ajunge la ore, de ce ne-or mai fi pus pe drumuri.
pe toate.

Mergi la inceput

Toata dupa amiaza mi-am petrecut-o in fata calc cautand tot desore sterilitate primara...
Ceea ce am citit m-a demoralizat complet si parca nu vad ora sa vina ziua 20 sa merg la doc.
Vorbind cu mama mi-a spus ca eu am ajuns dupa 5 ani si ca dupa s-a dus la un doc,i-a prescris niste ovule si a ramas.
Credeti ca ar putea fi ceva genetic,oare sa ii zic si doc de asta?

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Gina tie ti s-a pus diagnosticul de sterilitate primara? Ai facut toate analizele, inclusiv verificarea trompelor? De cat timp incercati?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Gina tie ti s-a pus diagnosticul de sterilitate primara? Ai facut toate analizele, inclusiv verificarea trompelor? De cat timp incercati?

Toata ziua m-am uitat peste hariile astea de la doc si cand vad scris mare STERILITATE PRIMARA crede-ma ca nici eu nu stiu ce sa mai cred..
nu mi-a verificat trompele,doar o eco inainte cu cateva zile de cm si in ziua 2 a cm
nu stiu cum sa o postez ca as pune-o ca sa o vedeti si voi

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Am uitat sa iti spun ca incercam de aproape 2 ani(ii facem in mai sau iunie).

In curand gravidutza

Mergi la inceput