Noul guvern Ungureanu(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Mie mi s-a parut savuroasa ironia.

Simtul umorului la tine cam lasa de dorit. Mie nu mi s-a parut o ironie ci o chestie de prost gust si ma intreb ce tot il "domnisoresc" atita. Omul are 43 de ani, om in toata firea, David Cameron are 45 de ani si nimeni nu-l trateaza de parca ar fi un tzinc care nu stie ce face. Daca avea vreo 65 de ani era mai bine? Sa-l aduca pe Iliescu ca-i numai bine copt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:

Omul are 43 de ani, om in toata firea, David Cameron are 45 de ani si nimeni nu-l trateaza de parca ar fi un tzinc care nu stie ce face. Daca avea vreo 65 de ani era mai bine? Sa-l aduca pe Iliescu ca-i numai bine copt.

Mie imi pare ca "domnisor" este folosit in sens figurat, nereferindu-se la varsta, ci la rang!

Articolul ironizeaza ,corect zic eu,trecerea ciudata,intr-un timp record, de la modul afisat pana acum amabil,deschis, diplomatic,negociator,dornic de rezolvare a problemelor amiabil fara ranirea adeversarilor,la stilul "jucator",superior,intransigent,drastic,trimitere la boierimea de alta data!

Mie personal imi placea "domnisoru" si ii intelegeam cameleonismul la SIE. Acolo poate trebuie sa fie daca e in interesul celor ce platesc serviciile (desi ma indoiesc).Acum nu mai inteleg pentru ca e in sensul satisfacerii placerilor zeitatii!Miorlaaau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:

Simtul umorului la tine cam lasa de dorit.

Depinde de banc!Unele poante sunt mai accesibile,altele mai putin,dar asta nu inseamna ca bancul nu e bun!

Mergi la inceput