Noul guvern Ungureanu(2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Wow!Dur rau MRU asta!
Cica amortitii si nesimtitii aia de sinistrati nemancati de atatea zile, stau si se uita la bietii soldati si de jandarmi( de abia refacuti dupa luptele de la Universitate!)cum dau la lopata in locul lor.
Tovarasi, asa nu se mai poate!
Ia mai terminati si cu mortii aia care stau degeaba!
P.S.Iata cum fudulia este sora cu prostia si nu tine cont de cate masterate ai!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ChristieV spune:
Ungureanu spune lucrurilor pe nume, si bine face.Prosti si fuduli sint multi in tara, dar el nu i printre ei.
saskia spune:
Mama ce chestie naspa a facut . Vai a armonizat programul de lucru si nu mai pot unii sa doarma pana la 8:30. Pe bune daca inteleg revolta la faza asta?
B.nica nu stiu ce te miri atat, in Vest oamenii isi curata singuri in fata casei nu asteapta sa vina armata sa-i dezapezeasca.
Eu stiu ca romanul e carcotas cat cuprinde, dar sa te iei de om din niste nimicuri, asta deja e rea-vointa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Chiar asa ce nasol sa pui oamenii sa-si curete in fatza curtii. Vedeti cum e pe hotnews o inregistrare cu o batranica care spune ca tinerii din sat nu au vrut sa o ajute , i-au cerut bani . Cautati pe net pozele de pe la inundatii sa vedeti barbatii in carciuma si femeile cu armata curatand. Cred ca incepe sa-mi placa sincer omul asta .
loryi1974 spune:
Marina, si mie :)
Si inca ceva: care este probabilitatea ca tocmai ponta "din intamplare" sa se afle in spatele convoiului prezidential in drum spre Valea Prahovei?
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saskia Mama ce chestie naspa a facut ![]() B.nica nu stiu ce te miri atat, in Vest oamenii isi curata singuri in fata casei nu asteapta sa vina armata sa-i dezapezeasca. Eu stiu ca romanul e carcotas cat cuprinde, dar sa te iei de om din niste nimicuri, asta deja e rea-vointa. |
Haideti sa nu denaturam lucrurile si sa le trimitem in derizoriu.
Altadata se scula lumea la 5.30 sau la 6.00 sa ajunga la 6.30-7.00 la servici. Programul de incepere a lucrului era esalonat de la 6.30- la 8.00.
In ultimii ani au redus intervalul pentru ca si populatia care se duce la servici a scazut din cauza inchiderii firmelor mari. Este o decizie personala, nediscutata, neanalizata tipic celor din armata.
Nu era vorba de curatat zapada in fata casei. Erau sosele blocate, unele pe camp, sau prin sate si daca va uitati la link-urile din Canada NU veti vedea oameni cu lopeti pe sosele patriei, nici chiar prin oras.
La cantitati mari de zapada pur si simplu nu faci fata cu lopata, chiar daca la lopata pui militari.
Este clar ca e vorba de subfinantare si de coordonare centralizata, ca in sanatate si ca in orice domeniu.
Nu e vinovat Ungureanu de subfinantare, el se face vinovat de incapacitatea se recunoaste unde-i problema, de aroganta si cinismul tipic celor de la putere, "calitati" care vor irita si vor eroda accelerat popularitatea.
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui Marina Chiar asa ce nasol sa pui oamenii sa-si curete in fatza curtii. Vedeti cum e pe hotnews o inregistrare cu o batranica care spune ca tinerii din sat nu au vrut sa o ajute , i-au cerut bani . Cautati pe net pozele de pe la inundatii sa vedeti barbatii in carciuma si femeile cu armata curatand. Cred ca incepe sa-mi placa sincer omul asta . Marina |
Ti-am mai spus ca te uiti prea mult la imaginile mass-media, ca nu cunosti viata din experienta proprie si ai protestat. Media denatureaza pentru ca alearga dupa senzational.
Au aratat doua zile aceeasi portiune de drum sapat in zapada, un drum care de fapt era sapat intre doua maluri de pamant si bineinteles ca vantul l-a umplut cu zapada.
Acolo nu aveai ce sa faci cu lopata.
Televiziunile iau imagini de aproape ca sa nu vezi ca realitatea nu-i chiar atat de dramatica.
Sunt blocate drumurile de acces la comune, dar asta din vina autoritatilor centrale care nu au utilaje, si autoritatile locale nu au capacitatea sa finanteze dezapezirea.
Autoritatile fac jocul televiziunilor, pentru ca nu dau publicitatii date statistice.
Cate case sunt acoperite de zapada pana la acoperis? 3-4 intr-un sat?
Si nu-s autoritatile capabile sa dezapeseasca trei case?
Se creeaza o isterie artificiala. Daca era o problema grava Presedintel nu se ducea la Predeal. L-a trimis pe Ungureanu sa-si faca un pic de cvampanie de imagine si "junele" a scrintit-o cu o declaratie neinspirata.
Eu constat ca esti o admiratoare a tot ce inseamna disciplina militara.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Apropo am lucrat o vreme pentru Habitat for Humanity. Am participat la program in cateva tari dar ce mi-a fost trait sa vad prin romania, zona moldovei in care de altfel am crescut ar merita un roman. Ar fi de ras daca nu ar fi asa de plans.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui Deceneus Haideti sa nu denaturam lucrurile si sa le trimitem in derizoriu. |
Deceneus, de ce nu incepi cu tine?
Daca la televizor ne arata batrani neputinciosi, iar maretul CTP scrie de morti carora Ungureanu le-ar pune lopata in mana, crede cineva ca toti sinistratii sunt batrani sau morti?
Asta nu e denaturare?
Ungureanu a fost acolo, a constatat si a spus.
Nu vorbea din ceea ce a vazut la televizor.
Eu il cred. Tu de ce crezi ca n-are dreptate? Ai fost acolo?
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
citat din mesajul lui Marina Yap, aici mare adevar ai grait, sunt un adept al regulilor respecate si in general al respectilui fata de reguli si cred ca putintica disciplina in vremurile de astazi nu ar strica. Si in general sunt omul faptelor nu a filozofiei de lunga durata. |
Eu m-am referit la disciplina militara care are o singura regula, executarea ordinului superiorilor.
Si eu sunt adeptul disciplinei bazata pe respectarea regulilor, a legilor.
Am si spus ca o societate democrata se guverneza prin reguli pe cand Romania este guvernate de oameni care dau dispozitii ca la armata.
citat din mesajul lui Marina Si daca imi studiezi istoria certurilor de pe DC ai sa vezi ca mereu am sustinut ca romanii nu au reusit sa depaseasca epoca comunista in care statul dadea. Statul sa ne dea slujbe, statul sa ne curate, statul sa ne ridice hartiile de pe jos si tot asa. Marina |
Statul nu a lasat libertate si autonomie locala, si atunci daca "si-a asumat" conducerea trebuie sa dea. Daca lasau oamenii sa se administreze sa aiba venituri si bugete locale pe care sa le adminstreze cum considera ei ca-i mai bine, cetatenii nu mai asteptatu dela stat.
citat din mesajul lui Marina Casa e in curtea ta, pe proprietatea ta, nu e treaba statului sa faca curatenie in ograda nimanui. Ar trebui sa o faca strict in situatio de urgenta. Si daca sunt trei case inzapezite in sat tu ca vecin te duci sa ajuti vecinul numai daca te plateste? Adica statul trebuie sa fie omenos dar noi trebuie sa fim caini. Marina |
Asta cu platitul este o afirmatie de presa.
Media isi face camapanie de imagine, aduna ajutoare ca sa le duca la sinistrati.
Oamenii respectivi nu au nevoie decat de desfundarea drumurilor si de curent electric, si astea nu le rezolva mass-media. Ei au provizii si nu depind de stat sau de cumparaturile din supermarket..
Nu cadeti in plasa manipularilor.