Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Multumim de felicitari, suntem pe baricade...cu o tuse seaca, ceva muci, si herpes la Danu, raguseala si tuse la buburuza mica, inapetenta la amandoi...

Ieri ati fost nostalgice...si de la mine tuturor...Alice, stiu cum este, crede-ma. Nici eu nu ma prea sparg in prietenii/amicitii, sunt cateva mamici ai copiilor colegi de joaca si de scoala ai lui Danu cu care ma mai conversez, ne intalnim in parcuri si ne vedem la zile de nastere ale copiilor, dar altfel...nu prea am nici cand nici cum. Iar cu familia extinsa..stii si tu cum e...in esenta fiecare cu ale lui. Ii admir si eu pe cei cu familii unite, cei deschisi, apropiati, prietenosi. Nici macar vinovata nu ma pot simti, eu intentiile bune mi le fac cunoscute in mod vizibil, cine doreste sa se bucure de ce am eu de oferit si de suportul ce il pot oferi, bine, cine nu, nu. De bagat in sufletul cuiva, nu ma bag cu forta.

Mi-ar placea un animdalut de apartament si mie, un tovaras de joaca ce nu face multa mizerie si nici nu are sange rece. Insa inca nu cred ca s-a inventat. Cainele trebuie dus regulat sa-si faca nevoile, plimbat, dus la vaccinuri, deparazitari, tuns etc, pisica lasa par prin casa si sare pe toate, hamsterul nu e pe placul meu, iepurii fac multa mizerie si necesita ingrijire intensa, canarii/papagalii se imbolnavesc si mor una-doua...asa ca nu mai am idei. Deocamdata nu ne luam nici un animal de casa. Mai mergem primavara la mama in vizita si cei mici se uita cum ies puii din oua, la incubator, ii tin intre palme pe cei mici de o zi, ii mangaie pe capsorul pufos....si mai mergem la zoo unde dau de mancare biscuiti si seminte caprelor, iezilor, maimutelor, ursilor, strutilor si iepurilor. Cam la asta se limiteaza contactul nostru cu animalele vii.

ma duc la treaba
sa avem o zi buna, dar mai ales sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Desi sunt - 10 grade parca se vede primavara dupa coltz
Daria ehehe deci si voi va uitati la Grey...am zis eu ca suntem rude
Robi eu zic ca poti incerca si Grindtuss...dar pentru scoaterea tuturor secretiilor eu recomand erdomedul....de 1 martie si noi tot un martisor frumos ducem....iar de 8 martie abia am reusit sa conving cativa parinti ca ar fi frumos sa strangem niste bani sa-i cumparam ceva...au strambat din nas la suma de 20 de lei asa ca am coborat la 15 lei
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
imi pare bine ca e trend de bucurie azi, io-st suparata neagra ca mi-am ratacit cheia de la masina. dar daca tot ziceti ca azi e rost de zambete poate apare
si da, iar n-am dormit azi noapte. care vreti 2 copii? macar unu'
Mani stii de ce zic eu sa scrie mai frmos macar in clasa 1? ca stiu ca dupa aia scrisul nu face decat sa se strice. deci daca e cu picioarele.. dupa aia cum e?? ca ajung ca la lucrari nici sa nu se mai inteleaga ce scriu. hai ca la facultate au examene grila dar pana atunci nu prea... si stiti cum e, profesorul e si el obosit, daca ajunge la lucrarea lui ultima... nu il vad bine. asta e parerea personala sper ca ati depasit faza grea! (cel mai probabil vin la londra in mai )
Robi si la noi e la fel, se strang bani de 8, de 1 ducem martisoare. sanatate multa lui Matei!
si sa aveti o zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mneatza !
de 1 martie impartim martisoarele luate din campania DC cu acel mesaj frumos
de 8 martie pun la plic si de restu` 50 habar n am cum impac doamnele de engleza si religie :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Daria, Roberta, Olivia, Alice, Mani
Aseara recunosc ca m-ati emotionat!
Dar azi ne veselim!

Eu nu pot sa ma uit la Dr. House sau Grey's anatomy pen' ca stramba John din nas. Ne uitam la Two and a half men..:)

Roxana, facem cu randul daca tot e sa nu dormim, o saptamana toti la mine, o saptamana toti la tine... Ce conteaza ca nu dormi la 2 sau nu dormi la 4!?

La noi a afisat doamna cerintele pentru FB la lb. romana.
Cred ca au venit mamicile sa intrebe de ce au luat copiii lor -FB sau B

Eu cred ca noi la tara am batut recordul, strang doamnele astea cate 50 de lei de caciula. Eu nu am comentat la suma niciodata, dar cred ca pentru unii oameni e mult. De 1 Martie ducem un martisor frumos, sa vad in ce toane e Mariuca, daca vrea sa-l bricoleze ea sau cumparam...:))
Azi la scoala fac o "Surpriza pentru mama" care la mine nu mai e supriza ca mi-a cerut mie toate materialele...

Sa avem o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Oau... zi de veselie.. eu sunt acasa. De duminica dadea semne vocea mea ca e in dificultate, ieri dimineata m-am trezit cu febra si fara sa pot sa articulez. Asa ca sunt acasa de ieri si articulez mails. Azi e mai bine, pana luni poate ma pun si eu pe picioare.

Eu nu pot sa ma uit la dr. House sau la anatomia lui Gray... e o tocana medicala acolo ma zgarie pe retina. Telenovela (intriga) o fi reusita, dar pe mine ma umfla rasul de parca m-as uita la Familia Bundy.

Offf... animalutz.. fi-miu vrea o soparla, daca emigrez trebuie s-o bag in carantina si costa ... la fel si cainele lup.

Rox... pune o cana pe masa cu gura'n jos... uneori ajuta sa gasesti ce-ai pierdut ... o sa razi dar eu asa procedez, sunt sigura ca nu apare cheia din cauza canii, dar procedura ma linisteste pe mine si o caut mai calma

Mergi la inceput

Mai cu rudele si cu prietenii... ce sa spui? Doamne ajuta daca-ai ai si daca sunt de nadejde si daca nu ai asa multi, mai bine privesti la partea plina a paharului!

Daca-i prea gol paharul, mai spui carcimarului sa mai puna, mai un FB, mai o serbare cu copiii, important este sa iesi din carapace si sa socializezi. Eu sunt profund sociala, cred ca m-as imprieteni si c-un eschimos, am reusit sa ma inteleg bine si cu vecinul de peste gard pe care l-as fi strans de gat cu mana mea asta vara , husband e mai aricit el de felul lui, greu ii castigi increderea. Si copiii sunt unul ca mine, unul ca el cred c-ati ghicit care cu cine

Noi la matze avem alergie, fie ele si aristrocrate sau latratoare. Cainele oricum daca-ar fi sa fie, ar sta in curte. Avem alergie si la mancarea de pesti si la cea de pasarele. Caini avem 3 in co-propietate cu vecinii (3 caini la 4 case si-un cotetz cand e frig se baga toti 3 in cotetz si eu ma minunez de fiecare data cum naiba incap) asa e misto ca le dam de mancare toate resturile si boabe cand nu avem resturi, dar daca pleaca doi, trei in concediu, mai ramane cineva sa le dea mancare si apa. Doi sunt mostenire de la constructorul meu (care-a fost primul pe teritoriu) si a treia lupoiaca cred ca a fugit de-acasa si s-a pripasit pe langa astia.

Mergi la inceput

Aaaa si vecina mea a sterilizat fetele ca altfel cred c-aveam o haita intreaga pana acum. Ma distreaza ca isi unesc fortele si alunga orice alt caine strain care se apropie.

De 8 MArtie n-a zis nimeni nimic, dar cum am strans semnificativ la Craciun, acum nu mai am putere sa ii sun pe toti. Fiecare pe cont propriu.

Cristal, sa-ti traiasca mama !! sa fie sanatoasa si pune-o la regim ca o sa-i fie greu peste 10 ani. Eu am aceasta discutie cu mama mea de fiecare data si mereu imi spune ca trebuie sa manance de stress. In fine, eu tot ma lupt cu ideea.

Cu scrisul frumos nu stiu ce sa spun.. eu aveam 10 la caligrafie si in mod clar m-a ajutat la note un scris frumos, dar cand imi amintesc cum plangeam pe caiet cu pagini rupte una dupa alta nu pot sa-i fac asta lui fi-miu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andries, usor de spus dar mama de cate ori ii zic sa nu mai manance imi zice "daca-mi iei cafeaua si mancarea poti sa ma duci direct la cimitir!" (si mananca zdravan nu se joaca!)
Refuza orice fel de dialog pe acest subiect!

Animalutz...hmmm...Maria il toaca marunt marunt pe bunicu-sau sa ne lase sa aducem un catel. Asta presupune ca ei sa aiba grija de el si fetele sa se joace cu el numai in vacante Mama soacra a sus ca daca il mai tine asa in tocat la cap o luna il convinge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

mey..cat priveste animalutele ...eu zic ca ideal ar fi sa fie clad 12 luni in Ro si ele sa stea afara..deci la bloc eu nu as lua nici un animal!!!!

Lia ti-a zis Ioana..Grintuss l-am zis fetelor si vad ca le-a placut..Incearca si spune-ne cum a fost!
Mani bine ai revenit..tocmai ce intrebasem de tine si de Cori...Ai trecut peste perioada proasta?Te asteptam sa intri zilnic pe la noi!

Noricel se aude si pe acolo pe la Iesi??? Carmencita si Irina ..la apel!
Rox si ai avut rezerva?

io mi-s deprimata cu invatatul..invat si nu stiu de ce invat ..de la 1 mai suntem someri..de unde sa stringem noi 1000 pacienti/dr???...ma deprima toto si toate ..ca acum nu am fost niciodata..dar ma fac ca nu observ

de 1 martie eu voi duce o bijuterie fantezie ..de 8 martie am strans 30 de lei .

Mergi la inceput