BUNA, numele meu este Cristea Eduard Constantin, am 3 ani si 7 luni, sufar de o boala necrutatoare, mai precis Leucemie Mieloblastica tip M2 (FAB)-HR intr-un stadiu avansat.
Sunt internat la spitalul Fundeni, sectia Oncologie, d-na doctor face eforturi mari ca sa ma tina in viata, din pacate tratamentul este foarte costisitor,iar parintii mei nu au posibilitatea financiara sa-l achite.
Am nevoie in fiecare zi de sange sanatos, pentru ca d-na doctor sa poata sa-mi faca transfuzie si sa ma ajute sa trec cu bine peste acest necaz.
Ajutati-ma sa raman langa MAMI si TATI, care ma iubesc foarte mult si nu ma au decat pe mine!!!!!!
Cine are posibilitatea si un suflet mare poate face o donatie cat de mica in contul: LEI IBAN: RO97RNCB0075125824170001
contul:EUR:IBAN:RO70RNCB0075125824170002
COD:SWIFT:RNCBROBU
sau poate dona sange la Centrul de donare Bucuresti cu rugamintea de a specifica numele meu si spitalul unde sunt internat, pentru a putea benificia de el.
Va multumesc si sper sa ma ajutati sa traiesc!!!!!!!!
Buna, am sa te rog sa ne trimiti la info@desprecopii.com documentatia ceruta de regulamentul forumului umanitar.
Multumesc.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook