S-a dus si Whitney Houston

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Dumnezeu sa o odihneasca, nu va mai fi o alta ca ea.

Nu cred ca voi intelege vreodata ce mecanisme psihologice determina un om care a cunosct succesul, din toate punctele de vedere, sa-si distruga viata cu buna stiinta.

_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale

Mami de Geosse (30 Ianuarie 2012) *** Sofia (14 August 2008) *** Sebi (25 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

foarte trist, biata ei mama...

Elle, ea sarmana a cunoscut succesul doar pe plan muzical, ca femeie nu a fost implinita, ani de suferinta, dependenta de barbatul ei...un om ce traieste in armonie, nu pica in extreme din astea, efectiv a fost ca o sinucidere lenta...alcool , droguri, atatia ani:((...Doamne fereste-ne pe noi, pe copiii nostri, traim intr-o societate consumitoare de alcool si droguri, sunt la tot coltul, cel putin aici...

eu am avut un caz si in familie, odat' intrat , nu mai iesi, putini sunt cei ce au reusit sa -si recastige viata si demnitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Nikole...a avut sanse sa se ridice,a avut sanse sa-si reia viatza,nu afost un neica nimeni s aspui ca n-avea posibilitatzi ...a avut cu sigurantza in jurul ei persoane care au iubit-o cu adevarat...asa ca stau si ma intreb...oare nu i-a placut si ei???

Stiu ca e usor sa "arunci"cu cuvinte,desi intentzia mea nu e asta,pe mine efectiv ma doare cind ma gindesc cum s-a complacut!!!

Si cred ca a fost si egoism...nu s-a gindit nici la fata ei,nici la mama ei...ok,nu te iubesti pe itne,dar ...ai un copil,care acum nu suporta socul mortzii tale!!!!!

E groaznic,e cumplit...insa eu ramin la ce am mai spus:daca vrei iesi de acolo!!!!!TREBUIE DOAR SA VREI!!!!!

Chiar ieri un cunoscut interpret(imi scapa numele)spunea ca spera ca Amy si Whithney sa fie un exemplu!Unul din care sa se invetze ceva!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dar ce numai ele doua sunt in categoria asta?
Janis Joplin, Jimmi Hendrix, Kurt Cobain (adevarat ca si-a tras un glont in cap, dar a ajuns acolo tot din cauza drogurilor), Michael Hutchence de la INXS, Elvis, Jim Morisson de la The Doors, mai recent Heath Ledger, Britanny Murphy (care avea si alte pb de sanatate dar drogurile au pus capac) si da, Michael Jackson care e top of the list datorita celebritatii sale, cred ca nu a ramas om in lumea asta sa nu stie de ce a murit sau cum a murit el, si lista e lunga, am scris pe cei mai cunoscuti. Droguri, medicamente ce se elibereaza numai pe reteta, alcool.

Am citit si citesc ccc ca in showbiz toti le consuma, se stie, cand ajungi sus, stresul e asa mare ca trebuie potolit cu ceva/cumva. Probabil ca fiecare in sinea lui isi spune ca nu e mare lucru, ca nu i se poate intampla nimic, ca nu exagereaza samd, asta pana ii scapa lucrurile de sub control, asa cum spune Nikole odata intrat in asta greu mai iesi, daca mai iesi. Chiar Whitney intr-un interviu din 2002 spunea ca nu se considera dependenta. Refuzul asta de a recunoaste ca ai o problema, si ca problema e chiar grava, asta probabil a dus-o asa devreme in mormant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Dar ce numai ele doua sunt in categoria asta?

--------------------

Povestea minunilor

Nu sunt numai ele in categoria asta,insa au fost nominalizate probabil pentru ca au fost ultimele cazuri din lunga lista enumerata de tine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cred ca cea mai mare problema este constientizarea ca ai o dependenta. De cand cu moartea ei vad ca la TV se tot fac emisiuni despre aceste "prescriptioned drugs" care par a fi mai "ok" ca doar sunt date de doctor dar care in combinatie proasta sau cu alchool pot duce la deces ... cica WH era clean de vreo 3 ani de drogurile interzise dar in schimb lua aceste medicamente ...

Si eu sunt contrariata de rata asta mica de dezintoxicare printre celebritati - eu as intra intr-o clinica din asta si nu as mai iesi de acolo 3 ani - ca sa fiu sigura ca nu mai am pofte macar fizice ... nu stiu, cred ca aberez cu gratie, ceva se intampla, poate presiunea asta profesionala, a celor care scot bani de pe urma performantei artistice, poate asta determina inclinatia asta catre intoxicarea cu droguri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

E suficient sa ajungi la calmante multe o data din motive cat se poate de rezonabile legate de dureri si nu de stress. Ba mai mult sa nici nu iei toata doza prescrisa.
Lupta sa scapi de o dependenta lejera nu-i compatibila cu nici o activitate sau cu o familie... si dureaaaaza. Adesea cei din jur isi pierd rabdarea, sau tie ti-e dor sa te poti scula din pat, sa nu fii nervos continuu, vrei sa ai o viata "normala" , simti ca poti sa mai faci ceva bine si care sa-i faca pe cei din jur sa te aprecieze ca-i vorba de cantec, au de un job normal ... si atunci cu ajutorul medicilor mai iei o doza... ca e mai mica, ca oricum nu mai e asade mult ca inainte. Si se grabesc unii imediat sa te catalogheze. Dar sa-i suporte fara nu se inghesuie nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Swanheart spune:

S-a mai dus o mare VOCE, R.I.P. Whitney!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ultimul ei rol...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genioaranico spune:

Ne lipseste tuturor Whitney!buzna genioara nicoleta

Mergi la inceput