S-a dus si Whitney Houston

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

pacat ca nu mai este. o iubeam mult, si muzica ei m-a linistit mereu. Ultima oara am vazut-o intr-un interviul la Oprah. Arata destul de bine, si promitea ca va trai fara alcool si droguri.
De ce toti cei talenati ajung pe calea asta?

Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

S-a anuntat cauza mortii?

Dumnezeu s-o odihneasca :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

D-zeu s-o odihneasca. imi pare foarte rau de ea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Imi pare foarte rau, ce destin tragic!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Nu este o surpriza, dar este trist A fost cantareata mea preferata din copilarie
RIP Whitney!

Iza on board

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Despre morti numai de bine.Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

parerea mea, binenteles ca poate s anu fie adevarata, este ca moartea ei a survenit exact inainte de premiile Grammy unde trebuia sa cante si sa se ridice la inaltimea a ceea ce a fost odata.Si presiunea pusa asupra ei a fost imensa.Ii era frica ca presa o va sfarteca daca nu va canta asa cum canta acum de pe panourile unde ruleaza inregistrari cu ea in vremea ei de glorie.Era constienta ca vocea o tradeaza si cei care acum se arata atat de indurerati ar fi facuta faramite daca canta macar o nota falsa.Si nu a mai suportat.Nu stiu cat e de real acest scenariu , dar e probabil.
Asa cum moartea altei mari legende a muzicii a survenit exact inainte de multitudinea de concerte care i s-au pus in carca fara sa fie intrebat daca poate duce.E vorba dupa cum ati inteles de Michael Jackson.La fel si in cazul lui presa si publicul ar fi sarit asupra lui la primul semn de slabiciune si a fost destul de hartuit in anii de dinaintea mortii fulgeratoare.
Cam ciudate coincidentele nu credeti?
Eu consider ca frica de esec a fost mai mare decat dorinta de a trai si asa raman in amintirea tuturor cum erau in vremuriule lor minunate.
Nu ii vom uita niciodata.

Din partea mea regrete eterne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nu am inteles ca urma sa cante la Grammy ci la petrecerea de inainte de Grammy data de producatorul ei.
Si situatia cu drogurile si alcoolul e de ani de zile, nu de acum.

Zvonurile sunt doua deocamdata: fie ca s-a inecat, dupa ce a adormit datorita cocktailului de alcool si sedative, fie ca a murit de supradoza inainte sa alunece sub apa, in cada.

Oricum ar fi, cert e ca am pierdut cea mai premiata artista a tuturor timpurilor. Pacat ca nu a fost si mai puternica, sa poata scapa de dependente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

motanik ai dreptate era vorba de petrecerea de dinaninte de premii, nu de premiile propriuzise, dar chiar si asa presa tot ar fi comentat aiurea si prietenii care acum pling de sare camasa pe ei de ochii lumii, ar fi ras si facut misto de ea.Cum spunea cineva la un post tv, un artist(cantaret) este bun daca ultima aparitie este buna, altfel este calcat in picioare tot ce a facut el pana atunci.
Posibil sa fi fost doar o coincidenta nefericita, dar oricum s-a spus clar ca nu a fost vorba de droguri, ci doar de acel xanax pe care il lua pentru ca sa poata dormi.Dar din pacate bause la petrecere inainte de a veni in camera de hotel , unde posibil dupa ce a luat pastila pentru ca nu putea sa adoarma sa fi intrat in cada sa faca o baie relaxanta, cum se practica in caz de insomnii.Dar ei i-a fost fatal, ea adormind acolo.Sau se vehiculeaza ideea ca pastila luata in combinatie cu alcoolul de la petrecere au omorat-o dr e cam ciudat ca era in cada in acest caz...
Oricum oricat am mai vrea sa dam timpul inapoi nu se mai poate...din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

S-a exclus deja varianta innecului,au ramas(deocamdata)la amestecul de pastile si alcool!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput