--> --> -->

Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mamicute dragi voi cand sunteti acasa cum procedati cu copii? ma refer la activitati? faceti activitati impreuna sau ii lasati singuri(in ideea sa se invete sa se joace singuri? )
Eu in general o implic in treburile casei , punem masa impreuna, spalam vasele impreuna(nu tot timpul-doar o data pe zi) , cand sterg praful si ea cica sterge , adica ea nu face mare lucru , e mai mult de munca dupa ea ,dar am pus-o ca sa aiba si ea activitate , plus ca ii place si se si responsabilizeaza asa;mai pregatim pachetul lui tati pt servici; nu ma mai joc chiar tot timpul cu ea(fata de cum faceam acum cateva luni) , facem puzzle sau alte jocuri impreuna , dar nu mai e chiar toata ziua .

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fac un capitol nou daca tot bantui pe aici

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la un nou capitol aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Multumesc de raspunsuri, deci suntem si noi in grafic cu somnul. Alex nu te superi ca iti zic, mi se pare ca Yannis doarme prea putin.

Mai am o intrebare, m-ar tenta si pe mine o vacanta pe afara cu copilul din dotare. Nu stiu insa cum sa procedez, sa-mi iau singura biletele de avion si sa-mi rezerv cazarea sau sa iau un sejur de-a gata?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

na, ca ma bag si eu in seama.
Nu mai lasati copii sa doarma dupa ora 16 - maxim 16.30 si vor adormi seara mai devreme.
Cica asta cu somnul inainte de ora 10 e esentiala - nu numai pt copii, dar si pentru noi, adultii.
Alex, daca Yannis adoarme in masina in drum spre gradi inseamna ca e in urma cu somnul, really.
Per global ar trebui sa doarma 12-13 ore.

Ref la vacanta, si noi cochetam cu ideea sa plecam pe undeva cu copilul, gen Grecia sau Turcia (nu prea vreau eu turcia). Noi nu am plecat niciodata pana acum cu agentie, urasc ideea de sejur cumparat si comision acordat agentiei. Noi ne rezervam pe booking, luam bilete de avion si plecam....dar inca nu ne-am decis unde....
Mire, nu vrei sa mergi in Grecia, hai sa ne unim cateva familii....poate iese ceva.... care mai vrea?
Va dati seama ca perioadele de concediu sunt....ar fi mare lucru sa ne potrivim.
De exemplu eu pot la sf lunii, gen incepand cu 28 ale lunii si maxim pana pe 15. Intre 15 si 28 nu pot. Si am vrea sa plecam in iunie.

Si totusi mi-e cam teama sa plec atat de departe cu copilul, in mamaia la Ibis dau tot atatia bani, e cazare faina, piscina, tot ce vreau...si sunt la 3 ore de Buc. Daca face copilul vreo enterocolita, imi iau grecii 150euro numai sa se uite la el, darmite tratamentul.....zic si eu....

oricum, ce e stabilit e ca imi iau costume de baie de la VS, noua colectie e absolut dementiala si daca mai vrea careva sa se bage la vreo comanda, cu drag!

Mergi la inceput