Urmaresc acest forum de mai mult timp insa doar acum am indraznit sa ma prezint.Am 26 de ani, locuiesc de aproape 2 ani in Austria iar cea mai mare dorinta a mea este sa am un bebelus.Sunt casatorita din octombrie 2010 si inca nu am ramas insarcinata, desi nu ne-am protejat niciodata.Am fost la mai multi ginecologi si nu mi-au gasit nimic, sotul meu are o spermograma foarte buna, si nu imi explic de ce nu se intampla minunea.De cateva luni mi-am cumparat un microscop de ovulatie, cred ca OvuPred se numeste exact, si as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva si a reusit sa detecteze ovulatia. De luna aceasta am inceput sa imi monitorizez si temperatura bazala, nu prea am experienta si mi se pare cam ciudat graficul ce reiese. Astfel Z1 6 febr 36.3, flux menstrual redus; Z2 7 febr 36.4, flux redus; Z3 8 febr 36.3, flux redus; Z4 9 febr 36.3, doar cateva pete,seara imi apar multe ferigutze la microscop; Z5 10 febr 36.2 mucus cervical absent; Z6 11 febr 36.5 mucus cremos. Poate va dati cu parerea cele mai cu experienta, se poate sa fi avut ovulatie in Z4?
Suntem cate putin din tot ce iubim.
Bine ai venit, daniela!
Iti doresc ca dorinta ta sa se implineasca cat mai curand
Pe topicul cu fetele aspirante vei gasi multe raspunsuri la intrebarile tale
uite aici linkul:http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16&nm=Asteptand-o-minune-in-viata-noastra (sper ca e ok, daca nu, rog un admin sa corecteze)
Pe de alta parte te asteptam si pe celelalte topicuri ca sa ne cunoastem mai bine!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."