Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 20
pishko spune:
Aha, inteleg... mai nu prea sunt fan facebook... poate sunt prea de moda veche, nu stiu exact de ce dar prefer mai bine fara. Pup fetele si bebeii si va doresc numai bine
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pishko Aha, inteleg... mai nu prea sunt fan facebook... poate sunt prea de moda veche, nu stiu exact de ce dar prefer mai bine fara. Pup fetele si bebeii si va doresc numai bine Puisorii mei iubiti Mihai si Emma |
e doar un cont deschis, ca si aici.ai pagina ta.daca nu doresti sa pui informatii despre tine, nu o faci.nici poze, nici nimic.il poti folosi doar pt.discutii, are pagina de chat.poti sa te inregistrezi cu ce nume vrei, nu e neaparat nevoie sa fie cel real!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Eu nici aici, dar nici pe Facebook nu mai apuc sa intru :( ...m-a cam ajuns oboseala. Mi-as dori o vacanta in care sa ma trezesc cat de tarziu am eu chef si sa ma bag in pat cand sunt obosita- visez si eu, pana ajung acolo trebuie sa astept cativa ani sa cresca amandoua fetele.
Pana atunci, sunt inca in urma cu programul de olita al Sophiei. O veste buna ar fi ca a inceput (usurel) sa-si dea drumul la vorbit. Repeta mai mereu cuvinte dupa noi; la fel ca Diana, unele cuvinte sunt in romana, altele in engleza.
A crescut mult in inaltime. Acum poarta hainute de copii de 3-4 ani. Nu e mofuroasa, mananca in contuniare foarte bine, doar ca am observat ca a redus cam la jumatate laptele pe care il bea zilnic.
Ai vostri ce mai fac, ce au mai invatat?
My_Lady0091 spune:
Rebecca vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine, face singura(fara a fi pusa) la olita, mananca singura cat de cat, ii plac cartile, poarta haine de 3-4 ani, ii ies a doua tura de masele.acum ii sparge a treia.din toamna va merge la gradi.week-end-urile si le petrece la bunici la tara.s-a bronzat ieri si alaltaieri.e foarte energica, niciodata nu oboseste!vorbeste si in limba ei destul de mult!ii place in parc si numai acolo ar vrea, se da in topogan-in oricare, mare, mic!
pupa toti baietii prin parc si ii strange in brate!
ii plac enorm cartile, nu are rabdare sa faca puzzle-uri, doar sa le insire.
ii place sa deseneze mai nou si toata ziulica e cu tablita magnetica in mana si imi arata "creatiile" ei!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
buna si de la mine....eu abia m-am intors din Vama am sarbatorit acolo cei 5 ani de casnicie..prima iesire cu sotul fara copil, nu vorbesc de delegatii...
JR este bine, vorbeste romana, engleza (aici doar numara si mai zice vreo 3-4 cuvinte),in schimb la fel ca toti copilasii alearga, se joaca, e un copilas minunat care ne amuza mai tot timpul pe mine si pe sot...
La haine...e corigent...poarta pantaloni de 2 ani care la mijloc sunt foaaaaaaarte mari...nu se poate imbraca fara bretelute, orice cade de pe el, e prea slab..parca prea slab...
I-am scos hainele de vara trecuta, pantalonii scurti toti sunt buni ..asta pt ca e slab, tricourile scurte...merg sa mai cumpar ceva tricouri, nu ma stresez pe pantaloni scurti, probabil astia vor fi buni si la anu' .
Va pup, mai intru .....nu pe FB, ci aici...
My_Lady0091 spune:
buna-ziua&bine v-am gasit, sper!
cum ati petrecut de 1 Mai?
pishko spune:
Noi am petrecut de 30 aprilie ca atunci a fost singura zi cu vreme frumoasa si a fost si ziua reginei si toata lumea libera... am fost la o expozitie de flori pe undeva pe langa Amsterdam... se tine anual si dureaza numai cateva saptamani pe an... concluzia? frumos dar aglomerat de nu apucai sa vezi pe unde mergi, mai ales si cu copiii care n-au stat locului deloc, emma n-a stat nici o secunda in carut de cum am intrat in parc si asa ca am alergat dupa ei, dar ei s-au distrat maxim, asa ca asta a contat. Pun si cateva poze pe picasa sa vedeti ca nu mint
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
allexa06 spune:
Si noi tot pe 30.Atunci am avut muuulte activitati, am stat toata ziua afara, de dimineata am plecat la o plimbare pe jos, la aer curat, prin padure...cu tot cu Stefan nici nu credeam ca nu vom cara puiul in spate...am avut o surpriza maaare sa-l vad cum urca si coboara singur, ce-i drept nu a fost un traseu greu, nu era prea abrupt, dar ce este mai important este ca a mers singur , dupa care am venit acasa, am culcat baietii , i-am lasat cu mama si noi am plecat in oras la un mic si o hamsie , intre timp s-au trezit baietii , i-am luat si am plecat iar in oras si am intrat seara in casa la ora 22 . A doua zi de 1 Mai ...ne-am odihnit , ca nu mai eram in stare de nimic
Alina - am vazut pozele cu voi la iarba verde...superbe fetitele tale, Alexa este o scumpete, mi-e draga tare, tare
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
saru-mana, Adina!
Miha...acum intru sa trag cu ochiul!Cine e regina la voi?
My_Lady0091 spune:
da'.....unde-s pozele?