Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 14
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Magda - ce scurta esti la mesaje |
Citat: |
citat din mesajul lui vias Magda...asa este, cam scurtuta la mesaje strumfii ce fac? |
Strumfii se joaca; in wk-end au avut-o pe verisoara in vizita si de atunci Rares tot cere "de-de" (bebe Adina) ca si cum ar fi pierdut jucaria preferata.
Saptamana aceasta vor fi amandoi acasa, nu mai merge Iarina la gradinita, pentru ca au trecut pe antibiotic la acea raceala care dateaza dinaintea.erei.noastre.
_
Rares
vias spune:
bonjour
Magda sanatate muuuuuuulta Iarinei
eu am gasit noi "jucarii" pt JR...carti de colorat cu cifre..si carioci cu stampile in celalalt capat...e o veselie...scrie puiul meu de numa'
..si stampileaza toate foile
pishko spune:
Vias frumoase jucarii... si noi am inceput sa ne jucam asa cu creioane sa mazgalim, nu desenam mare lucru, dar imi dau seama ca ar o nebunie daca ar avea si stampile azi am iesit cu totii prin oras sa-i cumparam mandrutei mici o jucarie ceva mai deosebita ca a facut azi primul anisor si n-am gasit ce-mi doream si am hotarat sa mergem la un magazin care avea numai chestii frumoase dar care era in partea cealalata a orasului, si surpriza a fost ca nu mai exista magazinul... asa m-am suparat... imi pare rau ca n-am apucat sa-i luam nimic de ziua ei, mititica... si daca primeste ea ceva tot pe mana lui mihai ajung toate... el crede ca sunt ale lui toate
Puisorii mei iubiti Mihai si Emma
vias spune:
buna dimineata...sunt matinala rau azi
micuta Emma Sa va traiasca printesa frumoasa , sa fie sanatoasa si fericita!!!
Pishko...unde e cinsteala?????
Cat despre jucarii, eu cred ca Emma la varsta asta nu se supara ca ai sa intarzii putin cu cadoul...peste cativa ani o sa fie o tragedie, dar acum e ok..
Faceti petrecere? ii luati motul? cum faceti?
..cum trece timpul asta...anul asta JR face deja 3 anisori
acum ma duc sa-mi fac si la treaba cu mine...
veniti si voi la o buna si un capuccino si mai bun?
vias spune:
si revin sa fac o urare de acum 4 zile
La multi ani scumpa Diana, sa fii sanatoas, frumoasa si desteapta
pishko spune:
Vias, Laura multumim
Am luat deja motul, a fost o chestie super restransa doar parintii mei si niste prieteni care au un baietel... asa e cand nu esti acasa... nu prea ai multa lume sa te viziteze, plus cred ca si emma si mihai mi-au mostenit bafta la aniversari... cand ne alegem ziua sa petrecem de obicei sunt toti plecati sau nu pot veni... nu-i bai ca oricum ne-am simtit bine... eu zic mersi ca a fost al meu acasa ca era f probabil sa munceasca... a venit acasa de la munca dupa ce-au venit musafirii, in orice caz ... si daca va intrebati,emma a ales o papiota care era rosie si exact aproape de manuta ei dreapta, apoi creionul cu stanga si apoi a pus mana pe bani o secunda dupa care a luat-o si a ales cheile care se aflau exact sub bani ... si cam atat... am suflat in tort toti 4 si am reusit intr-un final sa stingem lumanarea, fara sa scuipam prea mult tortul a fost delicios ca a fost facut de casa, Dr. Oetker sa traiasca! Asta pentru ca am uitat sa fac comanda din timp pentru tort acolo unde se fac astea mai cu mot
pishko spune:
Siiiii....
La multi ani Diana! Multa sanatate iti dorim si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca cat mai curand!
Acum am remarcat ca este si Diana nascuta aproape ca si Emma... ce coincidenta sunt delicioase pestoaicele astea, nu?
A_driana spune:
buna seara,
LA MULTI ANI DIANA SI EMMA...sa fiti sanatoase si fericite toata viata
eu va citesc, dar nu prea stiu ce sa scriu...o sa pun niste poze cu apartamentul, deja ii gata si camera mare...candva, cand nu-mi va fi lene sa fac pozele
oricum, pt mine ii cel mai frumos aparatament
la servici merge bine, imi place mult
am vrut sa va intreb ceva si am uitat...offf
va doresc noapte buna si va pup
Adriana, mamica pufarinului David
rgagapie spune:
LMA cu intarziere pentru Diana si Emma
Noia suntem bine, de joi e la tara , si in iarna asta nu am racit deloc
AM UITAT DAU EU pentru toata lumea, sau ceai