Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 12
pishko spune:
Vias tare dragalas ... la noi inca e tabu vorbitul... adica nici gand sa faca asa fraze complicate... mai curand cred ca o sa faca emma... nu stiu daca nu vrea sau nu poate... chiar nu-mi dau seama
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
vias spune:
Buna seara
Pishko eu ti-am mai spus sa stai linistita, asa-i??? sunt convinsa ca Mihaita nu are nimic, o sa vorbeasca dintr-o data...si nu o sa-i mai taca gurita
A_driana chiar asa.... cu casa cum stai? ati mai reusit sa faceti cate ceva?
Allexa tu? tot cu cursuri?
noi suntem bine, am aflat ca joi o sa vina mami la mine si sta pana duminica ..si joi ne scoate sotul la o petrecere abia astept..
o seara cat mai faina in continuare tuturor
pishko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vias Buna seara Pishko eu ti-am mai spus sa stai linistita, asa-i??? sunt convinsa ca Mihaita nu are nimic, o sa vorbeasca dintr-o data...si nu o sa-i mai taca gurita A_driana chiar asa.... cu casa cum stai? ati mai reusit sa faceti cate ceva? Allexa tu? tot cu cursuri? noi suntem bine, am aflat ca joi o sa vina mami la mine si sta pana duminica ..si joi ne scoate sotul la o petrecere abia astept.. o seara cat mai faina in continuare tuturor Mamica lui JR |
Sper sa se intample asa cum spui tu cat mai curand ca asa m-am saturat de iii si aaa si eee... sa inceapa si el sa puna intrebari sa vorbim cum e normal acum... cand aud pe la altii ce vorbesc copiii lor ma crucesc... adica ii vorbesc normal ca ma intelege dar prefera sa comunice cu mine prin semne si onomatopee. Spune ceva cuvinte, mult mai multe decat spunea cu o luna in urma de exemplu... dar refuza sa lege cuvintele, nu vrea sa numere, spune doar 2 si restul asteapta sa zic eu... sunt sigura ca nu de prost face asa... cred ca e prea ambitios sau perfectionist si pana nu pronunta cum aude nu incearca... emma in schimb e mdel complet diferit... ea spune si repeta tot ce aude... deja merge singura prin casa... e din ce in ce mai sigura pe ea pe zi ce trece...
petrecere frumoasa... ce misto ca mai iesiti.. noi n-am mai iesit asa de ani de zile
magdaz_ina spune:
Pishko, foarte frumoase progresele Emmei !
Rares este ca si Mihaita: intelege ce i se spune dar comunica prin semne, onomatopee si 5-10 cuvinte de 1-2 silabe (si aceste silabe fiind doar din 2 litere ).
Eu nu il suspectez de perfectionism; eu cred ca se straduieste din toate puterile insa doar atat poate, pentru moment. Si ma simt tare bine pentru ca atunci cand vad alti copii vorbind; ceea ce simt este faptul ca nu acei alti copii sunt punctul de referinta ci Rares al meu este etalonul.
Vine el si timpul lor pentru vorbit !
_
Rares
pishko spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Pishko, foarte frumoase progresele Emmei ! Rares este ca si Mihaita: intelege ce i se spune dar comunica prin semne, onomatopee si 5-10 cuvinte de 1-2 silabe (si aceste silabe fiind doar din 2 litere ). Eu nu il suspectez de perfectionism; eu cred ca se straduieste din toate puterile insa doar atat poate, pentru moment. Si ma simt tare bine pentru ca atunci cand vad alti copii vorbind; ceea ce simt este faptul ca nu acei alti copii sunt punctul de referinta ci Rares al meu este etalonul. Vine el si timpul lor pentru vorbit ! _ Rares |
Ba eu cred ca sunt ambitiosi frate... stiu ce spun, cel putin exemplarul meu... ca il vad ca incearca si daca nu-i iese nu-l mai auzi spunand cuvantul acela.. si de cand m-am prins de faza asta am incercat sa-l laud mereu ca ce frumos pronunta si ce frumos si inalt e si sa stii ca parca prinde curaj... poate nu e perfectionist, poate e timid... una din astea doua sigur e... hai ca mai prind curaj ca mai sunt si alti copilasi care nu recita din Eminescu la varsta asta inca... nu ma intelegeti gresit... ma bucur si eu enorm cand aud despre copii ca sunt bine sau ca fac asa progrese... ar trebui sa fii nebun sa fii invidios pe asta... doar raman masca cum altii fac si al meu nu, asa cum ma lasa emma masca cand o aud ce spune si cate spune... daca va povestesc poate o sa ziceti ca exagerez... spune pe langa mama, tata, papa adica la revedere si face si cu mana, bau, apa si chiar cere apa,mai nou mamaie, tataie, gata cand termina cate ceva, daaaa cand vrea, imita trenul, masina, avionul... si altele pe care nu mi le mai amintesc acum... are si avantajul ca-l are pe el de exemplu si ce face el imita si ea repede... nimic nu-i scapa
vias spune:
Pishko eu ti-am mai zis sa stai linistita, serios!!! Ai doi copilasi perfect sanatosi si normali, eu asa am citit..si asta si cred, ca ei sunt perfect normali, fiecare e cu un ritm al lui, la fel ca si noi cei mai...ca nu toti suntem la fel si asta nu inseamna ca unii sunt mai buni si altii nu!
Eu te cred ca te gandesti, ca ti-ai dori sa-l auzi vorbind, dar sunt convinsa ca acel moment e cat se poate de aproape!
Magda ti-am mai spus cred, pe mine Rares ma uimeste cu adevarat!! Si ma bucur din suflet ca ma uimeste in mod foarte placut
Sunt franta de obosita, acum 40 de minute m-am intors de la Sibiu. Imi place noul job, e super ok pt o mamica (activa din zilele noastre), adica am un program foarte flexibil ...si mai pot si calatorii.
JR inca doarme, e un dulce, abia astept sa se trezeasca si sa-l iau la pupacit
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui vias Buna ziua...buna ziua.... sunteti cumva ascunse??? |
_
Rares
vias spune:
.. si eu care voiam sa va invit la o petrecere, mai ales ca vine si ziua mamei
Azi am primit un cadou minunat de la JR , facut de manutele lui
Magda