Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

am ajuns cu rezultatul analizelor.

valori in general bune, doar 4 dintre analize sunt un pic diferite.
Hemoglobina-10.9 <<11-15>>
Hematocrit- 33% <<37-47>>
adica un pic de anemie
MPV - 11.20 <<7-11>> deficit de B12
PDW - 14.6% <<15-17%>> o mica problema in coagularea sangelui.

Important e ca nu sunt diferente mari si am citit pe Internet ca in timpul sarcinii valorile sunt putin mai scazute, asa ca nu-mi fac griji.Sa vedem ce zice si doctorul.

Fetelor, cu nepotelul nu prea am ce sa fac, cum am spus, e putin mai nazdravan, mi-e foarte drag, e un scump si f inteligent si seamana leit cu sotul meu, si la caracter si la infatisare (daca nu l-ar fi nascut sora sotului, as fi jurat ca e al lui ). De multe ori l-am luat pe nepotel cu noi la diferite evenimente in familia mea si toti care l-au vazut au crezut ca e fiul sotului dintr-o casatorie anterioara . E mai obraznicut ca a fost cel mai mic (de pana acum), e singur la parinti, a avut tot ce si-a dorit si toata lumea l-a rasfatat. Recunosc ca si eu ma numar printre ei. Dar acum, de cand sunt insarcinata, am evitat sa stau in preajma lui, tocmai ca e mic si nazdravan si am vrut sa evit "accidentele casnice" (fara succes, se pare). Dar mai e putin si vine bebita si va trebui sa fiu cu ochii pe amandoi, ca nepotelul va fi tot neatent. Asa ca ma fac politista

Elly, sunt cu gandul la tine.Oare cat mai trebuie sa stai?

pupici

Irina 28+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Elishor mai sta pana cel putin vineri in spital...

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aolio, saracuta... Doamne, sa fie bine cu ei!
Diana, asteptam vesti si de la tine. Sper ca bune de tot.
Joi incep munca, daca nu mai ninge in halul asta. Mi-a zis si sotul meu ca in Franta a nins putin, dar se topise deja, acum el a ajuns in Spania, acolo e mai cald. Si el are o geaca asa de groasa, ca pentru Romania. I-am zis sa-si cumpere de pe acolo una mai subtire, da=i catar.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Irina si sotul meu are un nepotel care ii seamana tot asa de bine la caracter. Fizic nu prea seamana insa asa la comportament sunt aproape leiti. Oricum sotul meu e modelul nepotelului, de cand era mic mic zicea ca el cand o sa fie mare vrea sa fie ca unchiu-su. Mie mi-e super drag de el, e un copil extraordinar, foarte responsabil si bun. Mi-as dori sa fie si al nostru asa. Sa vedem cum va reactiona cand unchiu o sa aiba bebe, dar ma astept sa fie bucuros tinand cont ca si fata de fratiorul lui mai mic a aratat mereu iubire si intelegere si nu a fost gelos niciodata. Acum e si mai mare si intelege multe.

Bebelina am vrut sa iti scriu si dimineata si am uitat. Am vazut ca fetele de la odiseea de martie-aprilie 2012 au facut o lista de lucruri pentru maternitate. Lista probabil e postata la ele pe contul comun sau pe grupul lor de facebook, dar ma gandesc ca daca le rugam frumos ne-o dau si noua ca sa nu ne chinuim si noi inca o data. In plus cred ca mai era un capitol special pe forum pentru asta sau un articol, nu mai stiu unde am vazut. Cand am vazut eu asta prima oara eram la inceputul sarcinii si am zis ca mai am vreme pana sa ma preocup de bagajul pentru spital.

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Iar uitam, evident... Multumesc fetelor pentru sfaturi si urari! Nu-s asa stresata ca le-am cam rezolvat pe toate. Tin pumnii sa se faca vremea buna si sa ajunga parintii mei.

Elly e datoare sa ne scrie un roman aici cand se intoarce, sa recupereze cat n-a povestit in perioada asta. Sper ca nu-si bate capul sa citeasca tot ce s-a scris, eventual cand se intoarce ii facem un rezumat cu lucrurile cu adevarat foarte importante, ceea ce in momentul de fata nu-mi vine in cap decat situatia Dianei si a lui Mirciulica. Restul suntem bine, da? Am fost cuminti, da? Asta e varianta oficiala, corect?

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
Diana multe felicitari. A scazut pana la urma bataile inimi, de acum incolo totul o sa fie bine. O sa vezi.
La noi ninge si imi este frica sa ma duc oriunde cu masina sa nu cumva sa se intample ceva. Chiar ieri era sa avem accident de masina. Noi trebuia sa facem intersectia si masina mergea tot in fata indiferet unde vroiam noi sa mearga.
Eu ieri am iesit din concediu si de maine ma duc iar. Mia spus directorul economic ca ar fi mai bine sa raman in concediu, ca la noi la firma nu prea merge bine. Asa ca fetelor nu mai lucru de azi. Azi e ultima zi de lucru pentru 2 ani si ceva. Iupi
Cel mai fericit o sa Edi ca mami nu mai merge la servici si poate sta cu el acasa. Si asa tot timpul imi spunea sa nu merg la serviciu.
Voi ce faceti azi? Cum sarbatoriti SF Valentin?

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 29+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

ANDRA o frumoasa de fetita ai!Sa fie sanatoasa si cuminte!
Sa povestesc ce ii trece prin minte lui Alexma intreaba daca fratiorul lui are perna si plapuma acolo in burtica,sa nu ii fie frigieri m-a intrebat cum si cand l-am mancat pe Mateo de a ajuns in butik
Cand mama mea l-a intrebat cum e sa mergi la gradi cu autobuzul el i-a raspuns ca e linistit si cu multa dragoste(merge impreuna cu 2 fetite de la el din grupa)

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Burticutelor, am sosit. Cu vesti de toate felurile. Cele care conteaza in schimb sunt ... bunicele.

Am descoperit acum (dupa vreo...6 consultatii ), ca cardioloaga vorbeste engleza. Cam prost (cam cum vorbesc eu franceza ), dar important era sa intreb eu acum ce ma doare. Si ma bucur tare ca m-am lamurit.

Deci... pulsul e 180. E... ok ca a mai scazut, dar nu e ok ca nu mai scade. Doza e deja maxima. Sincer, nu cred ca o sa vedem alta imbunatatire continuand asa. A spus ca eventual mai imi da iar Digloxina pe langa Flecaina (citisem ca poate avea efect) ori poate altceva.

Flecaina trebuie sa iau pana la nastere si apoi si el eventual (asta ori ceva asemanator). Nu a putut sa imi spuna daca se va mentine ori nu situatia dupa nastere, a zis ca e greu de estimat.

Dar, indiferent daca scade la 160 ori ramane la 180 trebuie sa raman in spital sub monitorizare si sub tratament pana la nastere .

Daca ramane la 180 si nu se inrautateste, dar lichidul persista, pe la 33-34 de saptamani o sa facem cezariana. Sunt bucuroasa totusi ca ii dau inca atatea saptamani ragaz. La cum e el mai dolofan pe atunci o sa aiba 34-35, aproape in limita prematurilor fara probleme majore.

Si intr-un final i-am povestit si de problema mea cu asigurarea, cardul, toata tevatura. A spus ca, teoretic, ma pot trata cu problema noastra si in Lisabona. Nu stie sa imi spuna daca pot ramane aici "la infinit", dar discuta cu serviciile sociale si ginecologul ce ma urmareste ca sa ajunga la o concluzie. O sa contacteze si omologii portughezi ca sa vada cat de incantati ar fi sa ma trimita acolo. Deci, ori raman aici pana la nastere sigura fiind ca asigurarea acopera tot, ori mergem la Lisabona. Sunt linistita ca mi-am luat o piatra (mare) de pe inima, sunt convinsa ca ea ma va ajuta intr-un fel ori altul sa-mi folosesc asigurarea si sa nu se puna problema platii.

Va las acum ca afara fulguie si tare-mi place. O sa evadez vreo ora la o plimbare, pacat ca fulguie cam anemic.

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Happy happy Valentine..pentru cele care sarbatoriti! :)

Elena, ma alatur si eu celor care te sfatuiesc sa nu-ti faci griji - la mine, ca si in cazul Anittei, bebelina avea un cap mai mare decat norma si femurul mai scurt...nu mi-am facut sincer nicio problema, deoarece si cu Ilinca a fost la fel, si m-am ingrijorat atunci destul. Cu greutatea la fel, acum mi-au zis 470 grame la aceeasi varsta a sarcinii ca si Anitta..si printesaa ei avea mi se pare 585 grame (sau ceva de genul). Masuratorile nu sunt exacte, marjele de eroare sunt mari, am chiar aici la serviciu o colega careia i s-a spus ca va avea un copil cu retard de crestere, super micut si slab si cand colo a nascut ditamai bebeloiul de 5,1kg!!!! Relax!

Diana, inca o data URAAAAAAAAAA pt vestile bune!

Andra, pupici cu lipici pt Printesa frumoasa!

Ma chinui sa pun si eu un filmulet cu Ilinca la 31 sapt..insa nu reusesc, nush care-i faza..da' mai incerc!

Pupicei tuturor!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (23+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna fetelor!
Elly imi pare rau ca trebuie sa stai in spital inca o saptamana.
Diana poate totusi mai scade ritmul cardiac a lui bebe si cu asigurarea cumva se rezolva daca oamenii au bunavointa.
Eu sunt cu nervii la pamant...si astept sa vad cum evolueaza lucrurile...ma simt ca un spectator, neputinciosa.
burticile!

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput