Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa! Mai, eu am chemat taxiul pentru M sa-l duca la scaoal si mi-a zis ca nu poate veni. Am sunat la statia de taxi, nu raspundea nimeni. Asa ca am fost nevoita sa ies, sa dau cei 10-15 cm de zapada de pe masina si sa fug. Baiatul s-a bagat in troiene cand a iesit din masina, acum sper ca nu i-a intrat in cizme, ca, la cat e de habauc, n-o sa si-o scoata si o sa i se topeasca inauntru si o sa stea asa ud toata ziua. E naspa ca nu e sotul meu in tara si n-am lopata sa fac loc si in jurul masinii, ca imi intra rotile pana in gat
in zapada. Macar de as vedea femeia de serviciu, sa-i dau 10 lei sa curete ea. Virgi, sa stii ca energie am suficienta, raceala mea nu e cu muci si cu dureri de cap, ci cu tuse si raguseala.
Bre Eleno, ce-ai patit? Vezi de treaba, ce-i o saptamana de decalaj? Poate data viitoare va fi mai mare cu o saptamana, tot asa o sa te ingrijorezi? Sa-ti zic de mine: saptamana trecuta am fost la morfologie. Aveam 22 de saptamani. Capul i-a iesit de 24 de saptamani. Sa ma gandesc oare la hidrocefalie?
Femurul i-a iesit mai mic, de 21 de saptamani. Sa ma gandesc oare ca-i o capoasa cu picioare mici? Ei, nici gand, copiii cresc si ei intr-un anume ritm propriu. Poate nu e lenes, poate avea chef de dormit.
Nici printesa mea nu s-a agitat la morfo, a stat cumintica sa o masoare domnul doctor.
Virgi, tu parca luai deja fier, nu? Si tot a iesit anemie?... As zice sa repeti sumarul de urina.
Mirela, sa aveti grija, in Moldova ninge foarte tare. Drum bun si cu folos!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Neata mamici frumoase si sexoase!
Anitta, esti criminal de haioasa in za morning bre
Elena, cum toata lumea spune, stai calma. Si grasanului meu, capatana si burtoiul au masurat cu 2 saptamani mai mult si chiar radeam cu Andrei ca seamana cu soacramea(basarabeanca masiva) :))
Noi aseara am fost familia Bundy, ne rugam de bebeloi sa urce mai sus ca atatea lovituri mi-a dat jos in col ca aveam senzatia ca vrea sa iasa. Si stateam si eu si Andrei si ii aratam pe burtica traseul... daca ne filma cineva, credea ca am luat-o pe aratura. Pana la urma s-a conformat baiatul
Mai mamici cu burtici, am si eu o nedumerire.
De saptamana trecuta, de cand cu tusea aia rea, ma doare foarte tare sub sanul drept. Nu stiu ce ma doare, coasta, ori vreun muschi, ori vreun organ impins de sarcina in sus agatat de coasta... zic si eu, ca nu poci sa respir de dureri si nici sa ma intorc in pat...
Deea 23+ cu
dolofanel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Da stiu ca te distrezi ,mai Anitta..de dimineatza!.Cum naiba sa nu raspunda nimeni la statia de taxiuri?Da ce,aveau o singura masina ,si aia inzapezita???
.Fierul in sine(sidere mia) a iesit bine,la hemograma am niste valori la limita inferioara(hemoglobina 11,5...).Fier folgamma iau(nu l-am luat zilnic din motiv de constipatie).La sumar au zis fetele de la laborator sa mai trec o data azi,ca s-ar pute sa-l gaseasca.Daca nu,evident ca repet...
Sarumana de cafelutza MI_bebelina!
Virginia 27+ cu ,mami de Ioana
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Diana, abia acum am citit mesajul pe care l-ai trimis aseara, insa fara sa stiu ce ai scris, aseara mi-am facut o cana de vin fiert super bun. Asta dupa ce am iesit sa deszapezim masina. Noi nu iesim cu masina pe vremea asta(eu n-am iesit ieri din casa pana a venit al meu sa ma scoata un pic), dar o deszapezim ca sa ne fie mai usor in caz ca da un inghet ceva ca sa nu ramana blocata pana la primavara. Ca daca se mai deszapezesc drumurile o scoatem si noi. Si asa o bucurie de copil am avut sa inot in zapada si sa ma joc cu ea! Ma simteam ca atunci cand eram de-o schioapa si ma scotea tata sa ne plimbam prin zapada afanata, tot asa la sfarsitul unei zile in care a nins non-stop. Ne-am jucat cu zapada si am ras mult si asa m-as fi trantit in ea, dar m-am abtinut ca era totusi prea mult pentru burtica.
Si altceva dragut, cand ma trezesc noaptea sa merg la baie se trezeste si boierul mic si incepe sa "baleteze" in burtica. Mi-e asa drag de el atunci, nu stiu de ce. Cand era mai micut nu-l simteam sau poate nu se trezea asa usor, asa ca noaptea statea cuminte cuminte. Acum vad ca se activeaza si el daca ma misc si o perioada si dupa ce ma bag in pat si ma intorc de pe o parte pe alta. Azi noapte mi-am pus mana pe burta pe unde misca el si mi-a dat niste lovituri repetate in mana, cred ca a fost cea mai frumoasa comunicare pe care am avut-o pana acum. Pana acum daca puneam mana pe burta ori se linistea, ori parea indiferent, insa acum a fost ca si cum am fi comunicat in cod Morse. Imi venea sa rad azi-noapte asa de bucurie si de drag de el. Si asa am adormit amandoi, eu cu mana pe el.
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
buna dimi!!
elena, si la mine caputul era putin mai mic decat femurul. Eu aveam 27 de sapt cand m-am dus la control, femurul era de 29 si caputul de 26. Domnul doctor mi-a spus sa stau linstita ca nu se dezvolta toate in acelasi timp, ca nu sunt toti copii la fel si oricum exista o marja de eroare de +/- 2 saptamani. Eu spun sa stai linistita, nu-i motiv de ingrijorare. Mie ieri nu prea mi-a miscat bebita, dar si-a luat revansa noaptea trecuta!!
Diana, e foarte bine, draga mea!! Ce mai spun de lichid? e tot acolo? in rest...ne bucuram ca i-a scazut de la 220...in curand, va fi de 160 (atata are si bebita al meu!!)
Andreea, Virgi, si eu cred ca ar fi trebuit sa-i spuna ceva copilului, dar mie nu mi s-a parut ok sa-l trag eu la raspundere, mai ales in fata parintilor lui, eu sunt nora in casa si daca ma leg de nepotul preferat mi se urca toti in cap..tot ce pot sa fac e sa fiu fff atenta si in ultima istanta, sa-l rog pe sotul meu sa vb cu ei. Copilul face tot ce vrea (mi-a spart muuulte lucruri si de atunci nu prea are acces la camera mea, numai cand e sotul acasa, ca nu-i poate refuza nimic) si nimeni nu-i spune nimic...
Andreea, nu esti o mama rea, si eu vreau sa-mi educ copilul cat mai bine, iar daca asta inseamna sa fiu putin mai exigenta, asta voi face. Oricum sotul meu va fi cel mai iubit, ca el ii va face toate mofturile, macar eu sa fiu mai lucida ca oricum e in spre binele copilului. Stiu ca ma voi topi de dragul lui bebita, dar un pic de severitate nu strica.
Azi, la 11 ma duc dupa rezultate, am emotii
Despre mine pot spune ca m-au intors greturile in ultimile 3-4 zile, seara, am program sexxy, vomit. Glumeam aseara ca voi avea o sclifosita de fata
. Sper sa nu-i afecteze cresterea...
pupici
Irina 28+ cu Kinder surprise
miha81 spune:
Buna dimineata! La Buzau e jale la noi zapada e cat masina, dar a dat-o sotul de a dus copilul la gradi.
Anitta tu te descurci? Poate si eu ma descurcam dar nu am incercat. Iarna trecuta al meu a fost plecat pentru 2 luni si m-am mutat la mama. Am femeie la curatenie, intentionez pana nasc sa imi caut si bona...cred ca si tu ar trebui sa te menajezi mai mult!
Mirina esti bine? Te doare locul unde te-a lovit nepotelul?
Elena vezi ca voinicul tau e in regula. Sunt sigura ca va fi foarte cuminte, vezi ca nu vrea sa te supere, a simtit el ceva si a inceput sa fie mai activ!
Mirela tu pe unde ajungi la Piatra Neamt? Ati vazut presupun ce este in Buzau si Vrancea, nu? Te rog sa ai grija....
pozeBianca
aever spune:
Anitta si Miha, astia la tv si la radio spun ca sunt inchise scolile si gradinitele in localitatile afectate de zapada. Cum de la voi sunt deschise?(e oarecum o intrebare retorica). Daca as fi avut cu cine sa las copilul acasa(eventual cu mine) nu l-as fi dus la scoala. Anitta, nu ti-ar prinde rau nici tie sa stai macar o zi sau doua acasa mai ales ca esti si racita. Stateati impreuna si va jucati.
N-am zis nimic pana acum, pe de o parte te admir ca esti asa energica si faci atat de multe lucruri singura, insa si mie mi se pare ca te obosesti cam prea mult. E bine ca poti duce atatea, eu am incercat ieri sa strang un pic prin casa si ma lua gafaiala si refluxul gastric dupa 2-3 aplecari.
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
sa ma vezi pe mine cum gafai cand urc scarile in rest, nu am treaba, nu obosesc, dar scarile ma omoara!!
Miha, suntem bine, nu ma mai doare, in ziua aceea am fost speriata (si putin ieri), dar a trecut
Andreea, am uitat sa-ti dau cateva sfaturi, inainte de nunta. Odihneste-te bine inainte, va fi destul de obositor.Nu te stresa pt nimic, multe dintre detaliile pt care tu te stresezi nici nu sunt observate de ceilalti. Nici nu vor observa daca florile de pe masa sunt aceleasi cu cele din buchetul tau sau daca ai asortat bine culorile. Ti-ai luat o blanita? Acum e destul de frig si vei avea putin de umblat. Sper ca ai pantofi comozi si i-ai purtat putin prin casa, sa se mai lase, pantofii noi sunt criminali. Simte-te in largul tau, zambeste mereu (fotograful e cu ochii pe tine), nu lasa nimic sa-ti strice seara ( eu am plans la nunta mea ca m-am certat putin cu sora mea), danseaza, plimba-te pe la mese, mananca bine acasa ( la local nu vei avea timp, eu am sarit peste multe feluri de mancare, iar restul le-am mancat reci, nici tortul nu l-am gustat), nu uita, o data in viata esti mireasa, e seara ta, tu esti o printesa ( si vei fi in centrul atentiei), iar toti ceilalti sunt acolo pt tine! Si ai grija sa nu-l imbeti pe Mihaita
Am uitat sa va spun ca mi-a cumparat ieri soacra 2 costumase pt bebita!! Sunt atat de frumoase!!! Abia astept sa vina bebita, sa-l tin in brate si sa-l pupacesc!!
Irina 28+ cu Kinder surprise
Anitta_O spune:
Aever, cat de placute sunt aceste mici bucurii ale vietii!
Si eu am reflux puternic, dar cand e de aplecat, nu o fac cu capul in jos, ci cu spatele drept, imi indoi genunchii. Si mananc cantitati mici, sa nu mi se urce in gat.
Nasol, Irina, ca incepi sa versi din nou. Eu n-am scapat definitiv de greata nici acum, desi as zice ca-i foarte foarte bine fata de ce am tras in primele 17 saptamani. Dar sa vars... o, bine ca am scapat de asta!
Deea, poate ai facut o nevralgie intercostala. Nu prea am ce sa te sfatuiesc, doar o crema antiinflamatoare local.
Sa stiti ca nu fac mai multe decat faceam inainte de a ramane insarcinata, ba chiar am redus si eu, ca si Virgi, din activitati. Dar sunt multe pe care trebuie sa le fac, pentru ca nu am alternativa. Burta, kg in plus, volumul de sange marit, ma ingreuneaza destul de mult, obosesc si eu destul de redepe, imi bate inima ca la pitigoi, cu extrasistole. Dar nu ma pot plange, ma bucur ca sunt activa, ca pot sa ma misc, sa muncesc si o fac cu mare drag. Imi e tare mila de fetele care sunt nevoite sa stea in pat, mi-ar fi tare greu. Pe de alta parte, alte persoane muncesc mult mai mult. Ma gandesc la Asparagus, care pleaca dimineata devreme si se intoarce tarziu acasa de la munca (nu stiu daca la serviciu e actiune sau e mai static serviciul ei), iar seara trebuie sa se ocupe de casa, de baietel, de famile. Si cu siguranta mai sunt exemple. Imi spunea soacra-mea ca au luat-o durerile nasterii pe cand era la strans fanul de pe deal. In luna a noua, sa mergi cu grebla e umar si cu bocceluta cu mancare pe deal sa strangi fanul, mi se pare o intrega aventura...
Anitta_O spune:
Aever, sunt 100% de acord cu ce a spus Irina. Mai citeste inca o data si inca o data ce a scris ea si ia aminte.
Scolile functioneaza in zona noastra, s-ar fi bucurat juniorul sa stea cu ma-sa acasa o zi.
Pup miresuca!