Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
elena_gd spune:
Nuuu Tigruta, am la 19:20 ora Ro programarea...pana acum m-am spalat, piepatanat...funda rosie imi mai lipseste. Asa m-am distrat de una singura astazi...ce s amai zic, a crescut burtica si eu si asa am coloana stramba...am facut niste acrobatii ca sa o vad pe "dumneaei" si acum stau exact cum spune Mammita...socata ca par o graviduta afectata, telenovela nu alta.
Aever da te aprinzi mamico si le ai si cu literatura... prozatoare te cred de acum. Eu intrebasem pentru ca din cate stiu eu o operatie implica o anestezie si se face pe nemancate. Ca e normal sa vina bebeitza atunci cand e gata si nu la program.
Elena 23+ poate cu
aever spune:
Elena, bafta la control azi!
Sa va trimis si voua un articol pe care l-am citit azi. Nu e neaparat amuzant dar au fost faze la care m-a busit rasul. Sunt foarte sugestive "imaginile"(si cand zic imaginile ma refer desigur la tabloul descris in cuvinte) http://smartwoman.hotnews.ro/Pe-vremea-cand-nasterea-acasa-era-la-ea-acasa
Andreea, 22+ cu BebeLUnu
tigruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Nuuu Tigruta, am la 19:20 ora Ro programarea...pana acum m-am spalat, piepatanat...funda rosie imi mai lipseste. Asa m-am distrat de una singura astazi...ce s amai zic, a crescut burtica si eu si asa am coloana stramba...am facut niste acrobatii ca sa o vad pe "dumneaei" si acum stau exact cum spune Mammita...socata ca par o graviduta afectata, telenovela nu alta. Elena 23+ poate cu |
Bafta atunci..te-ai "gatit" pt intalnirea cu bebe
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 27+
Mmamita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Elena, bafta la control azi! Sa va trimis si voua un articol pe care l-am citit azi. Nu e neaparat amuzant dar au fost faze la care m-a busit rasul. Sunt foarte sugestive "imaginile"(si cand zic imaginile ma refer desigur la tabloul descris in cuvinte) http://smartwoman.hotnews.ro/Pe-vremea-cand-nasterea-acasa-era-la-ea-acasa Andreea, 22+ cu BebeLUnu |
Super! Imi place la nebunie stilul, e pe frecventa mea! De continut...hm, si da si nu, dar, asa cum ai subliniat si tu, imaginile sunt bestiale!..Imi tot revine in minte faza cu ''Haideti doamna, impingeti, poate reusim sa facem si un copil!'' :))))))))))))))))))
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (23+) :)
elena_gd spune:
Na belea ca m-am distrat eu citind articolul... da o cam bag pe maneca cand ma gandesc la nastere... aici nu se face cezariana la cerere si ma si vad cu moasa langa mine ca ma baiguie in poloneza si eu ma uit la ea neajutorata si tampa.
Elena 23+ poate cu
Mmamita spune:
Elena, bafta la control azi..cu nasterea te descurci tu cumva, oricum in momentele alea nu mai intelegi nici limba ta, asa ca romana, poloneza, chineza tot acolo esti!
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (23+) :)
diana85 spune:
187 bpm, 30-31 de saptamani varsta ecografica, 1,300-1,400 g
Sincer, as fi mai bucuroasa daca as vedea o continuare a imbunatatirii, dar... e bine si asa - deocamdata doar o dovada ca e un pic mai bine. Maine dimineata ne vedem cu cardioloaga iar, o mai descoasem sa ne zica despre viitor.
Cred ca putem pune vinul la fiert ca sa sarbatorim prima batalie castigata. Inca nu razboiul, dar incet incet...
Diana 28+ cu Mirciulica
tigruta spune:
Super Diana, ma bucur pt vestile bune..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 27+
virgiL spune:
Buna seara fetelor,
intr-un suflet am intrat sa las vorba pt ELLYSHOR,asa ca Onutza sau Mirella care aveti nr ei de tel va rog sa comunicati mai departe.Nu stiu ce tratament ii aplica medicul in spital dar va spuneam de un medicament foarte bun pt oprirea contractiilor uterine.Substanta activa se numeste ATOSIBAN(TRACTOCILE denumirea comerciala).Se administreaza intre 24 -33 sapt de sarcina cu multe,multe precautii,numai de personal medical specializat si numai in spital.Si costa destul de multishor...e cam 400-500 ron fiola.Asta am putut afla pt ea...cine stie poate chiar asta ii administreaza de o tine atat in spital....Cealalta alternativa mai uzuala(si mai accesibila) este Gynipralul.
DIANA ,un pup mare pt tine si inimos!.Tot asa sa o tineti!Si te rog vinul sa fie rosu...ca mi-am luat analizele azi si-s si eu usor anemica
Ma duc sa vad ce ati scris azi...
Virginia 27+ cu ,mami de Ioana