Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Irina, m-am blocat cand ti-am citit patania de ieri cu nepotul. Ti-au dat lacrimile de durere, ori de frica, ori un pic din amandoua?

Daca esti sigura ca ai sangerat cat de putin (teoretic, colul fiind inchis, nu cred ca ar trebui), eu zic sa mergi cat de repede la medic. Oricum, stai in pat cat de mult poti si nu face nimic. Mai povesteste-i lui bebe si mangaie-l, poate poate devine mai activ.

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

diana, din amandoua!! Iar cu sangeratul, cred ca mi s-a parut, ca de atunci nu am mai vazut nimic (si aproape m-am mutat in baie). Nu e prima data cand ma loveste in burta, dar ieri a fost mai tare...si eu incerc sa evit sa stau in preajma lui ca stiu ca e f zbintuit, dar e aici de dimineata pana seara si nu pot sta numai in camera mea...mai trebuie sa si mananc sau sa ma duc la baie...Poate nu e nimic cu bebita, de obicei ziua e f cuminte si noapte face gimnastica, dar noapte trecuta a fost linistit..si asta ma ingrijoreaza...Poate sunt eu paranoica din cauza incidentului de ieri...daca nu misca azi, il sun pe dl doctor.

Irina 28+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Diana, felicitari pt masuratorile din ce in ce mai bune. Asa ma bucur!!!

Irina, cred ca ar treb sa stai in pat maimut, ia pun nospa just in case, si poate daca nu l simti prea activ oana diseara dai o fuga la medic? Probabil s a speriat puiul si de aia cu se agita asa. Hai ca o sa fie bine:)

Dragelor, eu sunt cam necajita ca vroaim sa ma duc astazi sa mi fac testul de toleranta la glucoza insa aici ninge de zici ca e sf lumii. Taxi nici nu mai zic ca nu am nici o sansa asa ca o las pe maine poate se mai lasa zapada, vedem.

Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Vai fetelor am o tastatura de toata frumusetea, ca nu sunt asa anagramata , pe cuvant :)))))

O sa verific textul de acum ca altfel nu se intelege nimic. Calculatorul asta scrie ce vrea el, mananca cuvinte intregi, si le schimba intre ele, ahhh sa vina sotul acasa sa vad ce i face.

Ioana, mamica lui Cristian 27 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Of, Irina . Dar nu te poti feri de el? Cand il vezi ca alearga spre tine, intoarce-te cu spatele, ori ceva asemanator... Si nu poti sa discuti cu el, sa ii spui ca acolo in burtica e un bebe, un verisor pentru el. Si trebuie sa aveti grija de el. M-as astepta mai repede sa vina sa ii vorbeasca si nu sa te loveasca, chiar si neintentionat...

Bebe e protejat in general de multe lucruri, nu cred sa fie o problema, dar... tot e ingrijorator, cu atat mai mult cu cat sansele sa se repete povestea nu-s chiar mici.

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Irinuca :) stai linistita fata mea .Bebelul e protejat de grasime de placenta si nu se intampla nimik.Mai grave sunt cazaturile pe spate.Nu te agita.
Oare am sa traiesc vreo sapt la odiseea asta unde toate fetele vor fi ZEN? nu cred:)))
Anitaaaa a venit zapada iar la voi ca la noi la iasi iar a venit.M-am saturat leleeeee de atat zapada.Nu mai pottttt:))
Ca tot intrebai de elishor am vb cu ea azi dimi i-a schimbat azi tratamentul acum sa vada..deci mai sta:)) Oricum la craiova e gold portocaliu de ninsori sa stea la caldurica:)) si sa se faca bine.
Am vazut va v-ati pozat iar burticile.Eu miercuri postezi cu burta la 28 sapt:)) e mare cat casa scanteiei.si ma apasa pe toate organele mele firave:))
Va pup!

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Irina mi se pare foarte aiurea toata treaba cu nepotul tau. Eu inteleg ca e micut, ca e copil si nu stie ce face, nu poti sa ai prea mari pretentii de la el, insa parerea mea e ca trebuie sa se ocupe mai bine de el un adult responsabil. Nu se poate sa fii lasata asa cu el si el sa fie lasat sa faca absolut ce vrea. Familia trebuie sa te protejeze de accidente de-astea casnice si daca el e prea mic sa inteleaga ca poate sa-ti faca rau atunci sa fie tinut mai departe de tine. Eu personal cred ca as face scandal pe tema asta. Cum sa te loveasca in burta? Daca te loveste odata atat de tare incat pateste bebe ceva rau, s-ar justifica "accidentul" in vreun fel? Nu cred ca ai trece peste asta doar pentru ca nepotul tau e mic si zvapaiat. Eu zic sa iei atitudine. Nu e de gluma cu accidentarile, serios, chiar daca ele sunt facute de un copilas.

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

va multumesc fetelor
m-am intins in pat, iar bebita si-a inceput programul de gimnastica, asa ca m-am linistit. Nu misca f tare, dar il simt, iar asta ma linisteste putin. Probabil ca m-a simtit ca sunt agitata si de aceea era asa cuminte...
Nepotelul sta aici zilnic, deoarece eu locuiesc cu socrii si vine la ei...Iar ieri, s-a intamplat treaba asta de fata cu parintii lui, dar nu au zis nimic. Sotul meu s-a agitat f tare, dar ei nici nu l-au bagat in seama. Copilul nu e vinovat...e mai agitat el, sunt sigura ca nu a facut-o intentionat, mi-a spus chiar ca-l va plimba pe bebita cu carutul si ca va avea mare grija de el. Trebuie sa fiu f atenta, oricum mai e putin si vine bebita
pupici

Irina 28+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junica spune:

Fetelor, sincera sa fiu, eu n-am crezut in Dumnezeu pana nu am ramas insarcinata.
Acum, povestea DIANEI imi intareste convingerea. FELICITARI DIANA!

Nu-i asa ca toata lumea il iubeste pe Mirciulica?

DEEA DEUTZA, mie chiar nu mi se pare normal ca sotul sa astepte programul de vizita pentru a-si vedea copilul si sotia. Nu ma pricep eu la procedurile astea din spitale, dar nasterea e o urgenta si mi se pare normal sa ai familia (in limita bunului simt, nu tot neamul) aproape. Si daca chiar vrei sa nasti prin cezariana, de ce nu schimbi spitalul? La Municipal, nasti cum vrei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Irina eu m-am lovit la burtica pe la 15 sapt si doctorita mi-a spus sa evit accidentele de acest tip, la mine placenta e posterioara si trebuie sa am grija si mai mare la burtica, mai ales ca nici sunculita si nici lichid nu am in exces.
Diana, din ce spui tu mi-e clar ca nu pot folosi cardul european de asigurat pentru nastere, atunci trebuie sa folosesc tot asigurarea din America si, in caz ca nu vor sa-mi deconteze sa platesc din buzunar. Acum sper ca preturile aici sa fie cam la nivelul celor din Romania...ca mii de euro ziua de spitalizare e enorm...la care se adauga si nasterea propriu-zisa.
Aever te intrebasem la topicul Cu Primele batai de inima ale bebelusului de ce spui ca e mai bine sa iti faca cezariana cand travaliul e declansat decat programata, dar se pare ca au inchis topicul. Iti doresc sa ai parte de o nunta frumoasa!

Elena 23+ poate cu

Mergi la inceput