Piersicute de iulie august (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

va multumesc ptr carutul albastrusi ptr urari.

ada mi a spus sa merg sa imi fac anticorpii si mi a spus ca daca ar iesii pozitivi ar fi destul de nasol dar el crede ca 99,9%nu ar trebuii sa fie probleme daca mi am facut acel vaccin la nastere.

parca m am mai intrebat cineva ceva dar nu mai stiu ca am citit in graba si am uitat tot.scuze

despre patut nu stiu ce sa va zic ca al meu a ramas nou nout ca baietelul meu doarme tot cu noi.si i am mai luat unul si sub forma de masinuta cand a mai crescut si e lipit de patul nostru dar doarme sotul in eldar nu imi pare rau deloc...daca l ati vedea ce frumos ma cauta noapte cu poponetul lui prin pat de imi vine sa il mananc.problema e acum ca atunci cand ma gaseste se izbeste cu poponetul in mine si sper sa nu il loveaca pe bobolica.

ce faceti de ziua indragostitilor?ati pregatit ceva cadou iubitilor vostrii soti?eu inca nu dar nici nu stiu daca o sa ii iau ceva ca el de obicei nu imi ia.la orice eveniment ,ziua imi iau eu ceva ce imi place si merg la el si il pup si ii zic mersi de cadou e tare frumos,imi place.stiu ca e mai interesant si mai placut sa ma surprinda el cu cea dar am inteles ca nu e genul si decat sa imi ia ceva ce nu imi place prefer asa

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Hei, unde a disparut toata lumea? Ati facut capitol nou cumva?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Am sosit si eu, lenevoasa, la birou de vreo ora.

Iar am terminat un capitol! Poate face cineva unul nou, ca azi nu cred ca voi avea timp...trebuie sa ma prefac ca muncesc, iar la 3 (10 noaptea ora voastra) o tai la doctorita de familie.

Sa va simtiti iubite asa cum doriti, de ziua asta speciala! Noi nu facem nimic deosebit, cum zilele de nastere la amandoi sunt in martie la o saptamana distanta, ne rasfatam un pic mai mult in perioada aia, unde mai pui 1 martie, 8 martie. etc...se aduna prea multe sarbatori .

Balanta, intrebai de fructe si zahar. Nu mananci multe cantitativ, dar daca te ingrijoreaza zaharul, elimina freshurile si in general sucurile din fructe. Zaharul din ele trece direct in sange si creste glicemia mult mai rapid decat cand mananci fructele cu totul, pline de fibre care incetinesc absorbtia zaharului. In nici un caz nu renunta la ele, sunt sursa majora de vitamine. A, ce mai poti face e sa separi fructele de mesele principale (cel putin o ora distanta). Asta mi-a zis nutritionista, nu e de la mine...
Bravo pentru mersul la spectacole! Dineul prostilor eu am vazut filmul "Le diner des cons", e o comedie buna de tot, vi-l recomand. Ai dreptate ca acum ar fi timpul de astfel de iesiri, ca dupa nastere mai greu.

Aruba, intrebai de eco fetala, aici se invarte in jur de 20 saptamani, de fapt dupa 20, si se numeste eco obligatorie. Pe mine m-a programat initial la 22s3z si m-am reprogramat eu peste o sapt., voi fi deci in 23s3z. Sa inteleg ca la voi trebuie sa calculezi si sa te programezi tu, pacienta? mi se pare mai ciudat.
Patutul e foarte frumos, dar si foarte foarte scump, am convertit in dolari canadieni si pretul e mare chiar si pentru aici. Dar daca va permiteti, foarte bine, e chiar fain cu formele alea rotunjite. Noi avem un patut-leagan de capatat, e din metal si destul de micut , nu cred ca il voi folosi mult timp. Trebuie sa ii fac/cumpar aparatori (pentru cele interesate, Michelle a pus intr-un capitol din urma o poza cu aparatori facute de ea, f dragute), in rest l-am impopotonat deja: cearsaf de finet si ca decor hainutele de bb luate pana acum, bonetici, botosei .

Asta imi amintesc din ce ati scris, oricum m-am lungit iar prea mult.

Un pupic mare fiecareia si Happy Valentine's Day!

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fleurdelise, ma pun eu imediat si fac capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Aruba, cred ca fetele au inceput deja programul serii de St. Valentine!

... ... ... ...

Distractie placuta si o seara plina de iubire va doresc!

20 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne, fetelor cat ati mai scris. Scriu repede ca deschide balanta capitol nou. Abia astept.Noi iesim in seara asta. De fapt toti baietii din grup ne fac surpriza. o sa va povestesc maine, despre ce este vorba.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Va invit la capitolul 15

Mergi la inceput