Piersicute de iulie august (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Foarte frumos patutul Aruba , si pretul este pe masura ...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Asta era urmatoarea intrebare, e exagerat de scump oare?
Noi am fost in weekend la Ikea si am vazut patuturi la 2-300 ron, insa sunt ft uratele, si austere asa in design, departe de ce imi imaginam pt puiul meu. Insa sotul imi spune ca bebe oricum nu simte in ce patut doarme si ca salteaua e de fapt importanta pt el.
Voi ce ziceti?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna ziua si de la noi, chiar dac#259; doar citesc si nu sunt foarte activa, īmi sunte#539;i atāt de dragi īncāt abia a#537;tept sa vad in fiecare diminea#539;a ce mai scrieti ;
Araba este super super frumos patutul, dar mie mi se pare un pic scump, nu g#259;se#537;ti sa īl faci la comanda dup#259; modelul ales de tine? Cred ca te-ar costa mult mai pu#539;in. Pe acela#537;i principiu am mers si eu la feti#539;a mea si i-am luat un patut cam scumput iar cānd a venit un nene care face mobilier si l-a v#259;zut a spus ca ni-l f#259;cea identic la jum#259;tate din pre#539;ul cu care l-am luat.
O zi buna va doresc .

Roxana mami de Maria-Sofia si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Salutare fetelor!!Sunt tare fericita in primul rand ca am aflat la eco ca s-a resorbit hematomul(ANAOI-deci sunt sanse!) si in al doilea rand ca am carucior roz!!!!

FELURDELISE-mutumesc pt explicatiile cu graviduta fericita.adaug imediat si caruciorul bucuros!
PORUMBITA-intrebai cum se manifesta durerea de burta,la mine e ca senzatia de dinaintea ciclului.Cand o simt,bag no spa.
ARUBA-si eu eram mare amatoare de peste ,iar acum nici nu-l pot vedea.Am niste greturi oribile in continuare.Absolut superb patutul!Eu insa,dupa experienta primului copil,unde am cheluit o multime de bani pe chestii aratoase,dar mai putin utile,acum am de gand sa ma axez doar pe ce mi s-a parut absolut necesar.Referitor la patut,am avut unul frumos de lemn,caruia insa trebuia sa-i pun aparatori pt a nu se lovi cand a inceput sa o ia din loc si totusi,cu toate aparatorile,tot se lovea.Mult mai util mi s-a parut patutul -tarc-din material textil ,care era safe din punctul asta de vedere si pe care il puteam si lua cu mine peste tot.
BALANTA-pt maini-eu sunt indragostita de crema aia cu glicerina de la farmec de pe vremea bunicii!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Aruba , asa zic si eu 500-600 ron mi se pare ok , te trezesti ca mai ai si un copil care cand il pui in patut il pui pe ghimpi...
Sursula tu ai 11 sapt ? ma gandesc ca este f devreme pt sexul copilului (doar daca ai uitat sa actualizezi semnatura )
Patutul de lemn , nici mie nu mi l-a recomandat nimeni , cine si-a luat spune acelasi lucru ... se loveste copilul , mai bine de plasa si usor de luat la drum ... si sunt niste culori f vesele .

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Sursula, felicitari. Sosetelele roz recupereaza. Ma bucur mult ca s-a resorbit hematomul.
Aruba, minunat patut. Eu nu as putea sa dau atatia bani pe el, dar sa il faci la comanda e o solutie. Toate vrem ce e mai bun pt copii nostrii, dar are si sotul tau putina dreptate. Important e sa aiba bebe salteluta buna sa nu ii afecteze coloana.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ref la patut noi am avut unul clasic din lemn,120x60, cu trei nivele (f bun sistemul asta cu nivele) insa cu toate aparatorile din lume pe la 11 luni l-am mutat in pat de voiaj pt ca se trezea cand se lovea de margine (am pus in patul de voiaj salteaua de la patul celalalt)

la la un an jumate l-am muatat in pat normal (pt ca deja sarea din cel de voiaj desi ii lasam deschis fermoarul sa iasa pe acolo dc vrea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Salut, fetele!
Sursula, felicitari.

Am vrut sa fiu si eu harnicuta si sa bucataresc putin, dar mi-a trecut. Nu am reusit sa fac decat ciorbita la catei si m-a luat o durere de cap si o molesala de nu mai pot. Parca sunt de carpa nici din pat nu mai pot ridica sa intind rufele.
Si ma chinuie si putin greata ca mi s-a facut rau de la miros cand fierbeam oasele cateilor.
As mai dormi putin dar deja as dormi mai mult ca motanelul, si el e mai vioi ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

LAURA,am 13 saptamani ,dar ,de cand am aflat ca sunt insarcinata,m-am programat la dr Iosup care imi spusese sexul la 12 saptamani si la primul copil!E faimos pt asta!Mi-a arat labiile!La final l-am laudat cat de bine se pricepe sa vada sexul de la doar 12 saptamani ,iar el mi-a raspuns:"il vad chiar de la 10!"Am incredere in el,asa ca pariez pe roz!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetelor, sunteti tare vorbarete, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi.Cand vad cata energie aveti voi cate mai faceti,mancare,curatenie simt ca inebunesc,eu nu sunt in stare sa fac nimic,abia reusesc sa am grija de cel mic.As dormi toata ziua si nu m-as da jos din pat,sunt practic lipsita de energie.Al meu sot cred ca l-am terminat, pe el pica toate.Sper sa trec curand peste starea asta ca nu mai rezist,la prima sarcina era intr-o continua agitatie, nu stateam doua minute.
Vad ca au inceput sa apara si fetitele.Vreau si eu.....La eco mi-a spus ca ar parea fetita dar nu era ft sigura dr asa ca mai astep,nu vreau sa sa bucur si apoi sa ii creasca cuc, am intalnit destule cazuri de genul aceste.
Sper sa scriu si eu mai des,dar cum ma asez la calculator trage Robert de mine sa merg sa ma joc cu el.
O zi placuta, pupici.

mami de robert 20.10.2010 13+

Mergi la inceput