HAI BULGARASI SCUMPI!!!!! (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Felicitari Mitza, Mihacor, Bubles, Ane-Marie! Ce de-a bebelusi uriasi!

Mady - bine mananca Ilinca! Noaptea se mai trezeste pt mancare? Si fetita mea manca oarte mult ziua, iar noaptea nu s-a mai trezit de pe la 5-6 saptamani.
In schmb baietii mei...parca-s trasi la indigo la toate: colici, mancat putin si des, nopti agitate, nu le place somnul si li-i greu sa adoarma.

Adriana - eu trag cu dintii in fiecare zi sa nu ma deprim. Am avut o data depresie post-natala, dupa prima nastere si foarte greu mi-am revenit. Ai grija, nu te lasa. Cum a spus si Alice, o sa treaca timpul, o sa creasca micuta si o sa va fie mai bine. O sa recuperezi timpul petrecut separat de cea mare acum. Eu asa ma consolez.

Mishu al meu e in continuare cu colici, adoarme greu si doarme putin. Astia mari - agitati si ei in continuare, numai jocuri galagioase au se cearta mult, se bat. Zicea Anahadasa ca ea ii trimite la tati sau iese din camera cand nu mai poate. Eu nu-mi permit luxul asta. Sotu si-a pierdut si bruma de rabdare ce-o avea si reactioneaza mai urat decat mine, iar daca ma duc de langa ei, fug ei dupa mine, ma sfideaza. Eu ii inteleg de ce fac asa, dar nu mai pot sa fiu calma tot timpul. Si cu asta gata, promit sa nu ma mai plang in public. Ne mai auzim cand scapam de colici si invatam sa adormim.

Nasteri usoare celor care sunt pe ultima suta de metri: Olga, Puiuta, Anca, Sophia, Mihaelaradu, Noce, Bianca, Mrg! Scuze daca am uitat pe cineva.
Va pup.

Mami de Mihai (08.01.2012)Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
Mihai

Blog

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Cristina, chiar ma gandeam la tine! Ma bucur c-ai intrat cu vesti bune, pupici si sa scapati curand de colici, mai e putin!

Poze noi la semnatura!

https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Andriana_bucCuraj, fetita!!Stiu exact ce simti

CristinaGoji...eu cred ca ar trebui ca sotultau sa faca unefort si sa incerce cateva tactici/tehnici noi cu cei doi strengari...

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA
marisa si cele care vi se scoala copii la 3-4 ore va invidiez

implinita de Rafael-Ioan

Sa iti mai spun si eu ca de 2 nopti de cand dorm cu Filip (si cu Sara) in pat nu se trezeste deloc sa pape..doar se frichineste de 2-3 ori ca face partzuri.atat, nu scoate un sunet. Si sta cu nasul in tzatza mea si zambeste. Daca merg la wc, imediat simte ca am plecat si incepe sa se miste. Si atunci profit, il iau din pat, ii dau sa suga (ca am sanii plini si prefer sa suga el decat sa ma mulg) si ne punem la loc in pat. Nu stiu cat o sa tina minunea asta, dar deocamdata profit din plin si ma odihnesc

I-am dat si eu mai devreme lui F jum de plic de biotics. Asteptam sa vedem ce se intampla.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Felicitari Bubbles!!

Fetelor eu sunt trista iar cu moartea lui Whitney Huston Cand a murit Michael Jackson am purtat doliu 3 zile

Anahadasa Esti o dulce...Cu nesimtirea si discriminarile din partea cipriotilor m-am impacat sau cel putin mi-am impus sa le accept atunci cand am decis sa traim aici. Ceea ce ma intriga e atitudinea soacrei vizavi de multe situatii care ne privesc exclusiv pe noi.
Ica sotul meu o cunoaste, evita sa o introduca in subiect, insa am vrut sa o "co-optam" in calatoria sarcinii, intrucat ai mei sunt ff iubareti si interesati, ne intreaba mereu de pitica, tre sa fac poze cu burtica saptamanal ca sa ma vada, etc. Sotul meu isi doreste ca si ai lui sa se manifeste asemanator, dar de la a-ti pasa, la a lua decizii in numele altcuiva e o caleeee luuunga. Era de datoria noastra sa ne gandim la cum vom reactiona si cum il vom aborda pe doctor la urmatoarea vizita. In fine...
Denisa in primul rand, nu mi-am imaginat vreodata ca esti mai mica decat mine Cand dai sfaturi bebelusesti pari atat de matura, incat ma asteptam sa fi trecut de 30 Poza "First Minute" trimite-o la Festivalul International de Instantanee organizat anual de BBC. E cea mai tare poza pe care am vazut-o in viata mea!!! Vreau si eu! Ai doua fete superbe..Sa va traiasca, sa creasca mari si sanatoase!
Bia si Gianina si eu aveam prob la inceput cu logarea pe contul comun, dar exista intrebarea de securitate va trimit PM cu raspunsul imediat... Si eu de acord cu voi: fetele nu se grabesc..eu am venit la mama mea cu 1 sapt dupa termen, sora-mea cu 1 zi mai tarziu..dar Puiutza eu sper ca ale noastre vor fi mai motate si vor veni saptamana viitoare Eu nu am vazut inca pozicile, dar vad ca fetele te lauda tare
Vad ca Matza e absorbita de pisoias si nu mai intra cu detalii despre laptic...
Anda???

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Sanatate Denisa!
Lady, voi cum mai sunteti? Mai stii ceva de LEXI?? Ma tot gandesc la ei, ca e cam greu sa mai plece din tara acum, cu drumurile astea.. Sper sa ne dea vesti cat de curand

Fetele, l-am cantarit si noi aseara pe Filip, are 4100 g. A luat 700g de la externare..E ok. El e tare puturos, doarme foarte mult, nu e prea activ, nu plange, si atunci nu isi consuma nici energia, deci papa si asimileaza mai putin. Asa ca sunt linistita. Plus ca a luat foarte mult in lungime. Dar astept sa vina si dr, sa il masuram impreuna..
Incerc sa descarc poze sa ne vedeti.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Vazut pozici cu una Puiutza sexoasa!
Si cu un bebe mic si dulce de Ica...si ce camera frumoasa aveti voi acolo!
Alina asteptam pozicile

38+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

multumim mihaela. noi chiar suntem mici la 1 luna si 10 zile avem 3.980 gr si 55 cm fata de 2.450 gr si 49 cm la iesirea din spital. recuperam pe parcurs

alina crezi ca de la infacol se constipa? de cand am inceput sa-i dau nu mai face kk face muuulllte parturi. astazi iar i-am bagat supozitor pt ca nu-mi reuseste niciodata cu termometrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alina...cu racelile..eu una-s terminata:puroi sinusuri...dureri oase, frisoane, intepaturi cap, ameteli, somnolenta..nas infundat, arsita.

Rebecca-puroi pe amigdale

Alexa-secretii nazale abundente.

Am s-o sun pe Lexi, daca nu uit!Sa-ti dau si tie pe PM nr.ei?

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Ziua buna lume....Mihaela mama multumiri de mesaj intrai si eu si vazui burtici,puiuti,camere,lucrusoare una alta ioiiii de cand ma chinui
Alina in povestile tale cu programu puiutului o gasesc mereu pe Maria mai putin noaptea ca noi tot avem o trezire max 2dar e ok ma odihnesc si eu cat de cat si reusesc sa fac fata cu brio ziua la mofturici,,reusesc sa fac si papa si curat prin casa slava domnului ca al meu sot e jale cu programul dansului abia vine sa manance si iar pleaca si uiteasa suntem mai mereu singurele.
BUBLESFELICITARI PT PUIUT SA FITI SANATOSI SI REFACERE USOARA
Duminica placuta in continuare si sa auzim doar de bine pooop

Mergi la inceput

Ica, nu m-am gandit la treaba cu infacolul..uite, o sa intreb dr. unde ai pus poze???
i
Gianina, da, am vazut ca au cam acelasi program copiii nostri

Am pus si eu poze!!! facute de cand s-a nascut Filip pana aseara.
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Alina_antoSiPuii#

Mergi la inceput