FIV in Ungaria 153
Raspunsuri - Pagina 21
samira33 spune:
olimpia,dar e bine sa spui si chiar de ai ceva de reprosat.
eu am sa-i reprosez cateva lucruri lui PK...nu-l consider "fara pata".
niciun medic nu e asa.
daca as fi fost in locul tau "l-as fi parat" lui PK pe medicul care ti-a facut monitorizarea Sambata.
poate il scutura putin sau nu-l mai lasa sa faca asemenea greseli.
norma36 spune:
[quote]citat din mesajul lui mona19
Norma 36: Dna doctor Simona Avram de la Medcenter este hematolog? Pot sa-mi fac programare in Cluj? Cat dureaza o programare la ea? De azi pe maine sau numai in anumite zile din luna sau peste cateva saptamani, luni? Avand ceva probleme de sanatate, am facut hemoleucograma si in decembrie. Hemoglobina avea o valoare mult mai mica decat la analizele pentru FIV. Medicul de familie mi-a dat o reteta cu Maltofer Fol. Am luat vreo doua luni. Acum nu stiu daca sa le iau sau nu in continuare. As vrea sa ajung si la un medic hematolog, iar aici in Baia Mare se pare ca inca nu am descoperit nici unul./[quote]
Buna, ai aici adresa de net de unde poti lua numarul de telefon pentru programare: http://www.medcenter.ro/contact/reteaua-de-clinici-si-laboratoare-medcenter/cluj/. Mie mi-a facut programare in aceeasi saptamana in care am sunat. D-na Avram e f f amabila, a stat si peste program sa ma astepte pentru ca nu puteam pleca de la servici. Succes
Am citit pe net ca iti raspunde si pe mail: simona.avram@medcenter.ro
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar ianuarie 2012 - betaHCG 246 in ziua 14, 1285 in ziua 18, acum pregnant in 7 saptamani - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
olimp spune:
buna fetelor
mona19 mersi de info , ei ma porgramasera pe 10 martie dar am ales eu data de 5 martie ca sa nu fiu la menstruatie , vezi daca nu stiam cum e mai bine ? ( mentionez ca pe 7 trebuie sa-mi vina ciclul), acum asta este , cumva tot va fi , credeam ca e ca la gine , sa nu fi la ciclu ca se vede mai bine la eco , acum e tradiv....daca imi zic ei de hormonale cred ca se pot face si in tara .
joannaalx ce bebelusa frumoasa , sa-ti traiasca !
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita in evolutie la 8 sapt., 3 IUI nereusite la cluj
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jaguar Io bantui pe sf goagal care ati mai facut Gonal? ce productie ati avut? |
Eu am afcut Gonal la ultimul FIV ... 112,5 UI ... si am avut 5 ovocite... 3 embrioni ...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit