mofturi la mancare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

michelle, semintele de in citisem undeva ca irita mucoasa stomacala...

Tot citesc de legume facute la abur, legume crude, ei, copilul meu adora supele...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

flax seed sunt semintze de in? drept sa spun nu stiam.

din ce am citit are f multe benefici. dar nu se mananca in stare cruda ca e otravitor. la fel nu se manainca in cantitati mari. de fapt se adauga treptat in alimentatie.
eu il pun cate o lingura in ciorbe, tocanitze, muffins, panie...si chiar in sucuri de fructe/legume dar cite o linguritza la 2 L.

http://www.webmd.com/vitamins-supplements/ingredientmono-991-FLAXSEED.aspx?activeIngredientId=991&activeIngredientName=FLAXSEED

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io am mancat cu pungutza...

Noi, cum suntem vegetarieni (ovo-lacto, Daria mananca si peste), chiar ne sunt mega recomandate astea. Insa sunt scumpe!

Fistic, alune de padure, migdale, alune caju, toate sunt scumpe! Cantitate mica in ambalaj si pret mare!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Copilul meu mananca de toate , si brocoli ,si iaurt,si ce mai enumeri acolo,dar ma vede pe mine mancand asa ceva toata ziua. Nu prea vede pate sau salam prin frigider asa ca n uare de ce sa ceara. Cu perseverenta si cu vointa o sa reusesti sa il inveti cu un stil sanatos de viata,dar numai daca vede asta in jur.Daca lui ii pui niste legume fierte/aburite in fata si tu mananci paine cu pate, natural va refuza farfuria lui. Daca aveti acelasi lucru,de curiozitate si tot va incerca.

Eu nu sunt de acord cu amestecul legumelor cu fructe nici in smoothie nici in suc. Se pot face foarte bine separat , respectand anumite reguli de combinatie.

Si inca un ingredient minune : calm! Cu cat esti mai calma si mai naturala, nu te impacientezi,nu cauti tertipuri si nici nu disperi daca azi iti da cu farfuria de pamant , nu va dezvolta o aversiune fata de unele alimente sau de masa in general. Daca inveti sa reactionezi cu calm, incercand sa intelegi actiunile lui cu mintea lui de un an jumatate, vei vedea ca vor merge lucrurile mai usor.

Hai,curaj, nu sunt mamicile de pe acest forum atat de rele cum poate au parut din unele mesaje! Punand intrebari si dicutand poti invata multe de la noi,si sunt convinsa ca si noi de la tine.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana4emma spune:

si fetita mea este foarte mofturoasa(9luni jumate) la mancare, de vreo saptamana ne chinuie dintisorii si nu mananca mai nimic dar nici nu o fortez o alaptez si manaca cat vrea,dar in vremurile ei bune mananca detul de bn...dimineata fructe cu biscuti sau o portie de cereale cu lapte la 11alaptatdupa care doarme cand se trezeste mancare gatita la 4alaptat , la 6 cand se trezeste iar mancare gatita pe la 9iaurtel cu biscuiti si alaptat inainte de somn....insista cu anumite mancaruri...azi o linguritza, maine 2 si tot asa pana se obisnuieste cu gustul...la noi asa merge

ana&emma(24.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele, iau la schimb mofturile strumfilor vostrii si va dau de la mine!

mi se pare ca mananca fff bine copilul, mikisor. poti incerca cu o masa de vegetale,care ajuta digestia. pufescu de pe DC e experta.

noi avem malabsorbtie si papam in cantitati de 50-100 de gr,cu mari insistente. cum se lasa noaptea insa vine foamea in burtica si o scoala pe mami din ora in ora.mami face schimb cu tati, la 3.30 de schimba garda.
ma bucur pt fiecare gram de papa.
si gatesc 5-6 feluri/zi.

succes imens au avut la noi maslinele kalamata blenduite cu usturoi si cimbru.poti adauga si avocado.
sau pasta de avocado, amestecata cu un galbenus, cu putina lamaie si ceapa verde tocata fin.

Mergi la inceput