Fotografii: aici si aici
A postat o prietena pe Facebook:
"Va rog din tot sufletul sa distribuiti pozele cu pisicuta, poate cineva o salveaza. Este puiandru, sub un an, aruncata din casa. Prietenoasa cu oamenii si cainii, nu stie sa se fereasca de nimic. Este singura care pana acum a supravietuit atacurilor din timpul noptii al cateilor care umbla pe strada mea. Ieri dimineata una din ele era sfasiata in curticia blocului unde le-am facut casute. Numarul celor salvate de grupul nostru de trei iubitoare de animale se compune acum din Mitsubishi si cam atat... Pozele pe care i le-am facut ieri nu sunt prea graitoare, dar este mica, frumoasa, cum pui mana pe ea toarce si ti se cuibareste in brate.
PS Daca cineva, printrun miracol e interesat, numerele de telefon sunt : 0723 185 980 sau 0723 550 954"
Este din Bucuresti.
O sa postez aici daca isi gaseste stapan intre timp
rall nu stiam ca esti iubitoare si ocrotitoare de animale !
uite ca mai avem o pasiune i ncomun nu numai parfumurile
teo
www.facebook.com/photo.php?fbid=302058159856453& br / set=a.302058113189791.71001.100001568136564&type=3&theater" target="_blank">Pisicuta e inca adoptabila!
stai sa vb cu tipa care se ocupa cu adoptiile la pisici sa ne spuna ce tre sa facem ca aici nu prea ai sanse !
dar unde sta saraca ? afara ?
tu de ce nu o iei ?
e pisica sau motan?
rall vreau sa trimit link la aadoptii pisici si am vb si cu fata care se ocupa si nu se mai vede pisica !
ai facut ceva cu ea ?