Cred ca se cam deviaza de la subiect... Ideea e ca daca nu vrei sa inseli, nu inseli. Punct. Indiferent daca esti femeie sau barbat. Nu e de vina ailalta si nici faptul ca partenera s-a ingrasat sau mai stiu eu ce... Daca esti asa afectat de schimbari si tii la relatia pe care o ai, atunci ar trebui sa fii onest sa faci ceva, sa discuti sa analizezi... nu stiu...dar nu sa te apuci sa inseli... Sunt stupide scuzele, oricare ar fi ele... Inselatul, poate avea o scuza doar atunci cand efectiv nu mai exista sentimente pentru celalalt si o relatie este pe cale sa se incheie. Si nici stunci nu mi se pare fairplay sa inseli si sa ascunzi. Mai bine inchei civilizat relatia si iti vezi mai departe de drum...
Iar chestia cu moralitatea celeilalte mi se pare cea mai penibila scuza.
MElise
Melise INSELATUL NU POATE AVEA O SCUZA. Punct.
Nici-o scuza, inafara faptului ca cel care o face este o scursura umana sau mai bine zis apartine unui regn sub-vegetal, ca pina si plantele au mai multa demnitate.
Moralitatea celeilalte nu este o scuza. Insa cealalta nu este nici ea cu nimic mai breaza decit scursura mai sus mentionata. Despre asta e vorba.