Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)
Raspunsuri - Pagina 4
kemsy spune:
Salutare!!
laura, a fost dragut la Carnaval, am venit acasa plina de confetti.
Am pus o poza pe FB.
IOANA, nu stiu nimic despre legea asta.
Oricum, din ce zici tu...e absurd.
O saptamana buna!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi 
kemsy spune:
selen, vezi ca semne buna anul are!!!
Si Loris ma pacaleste, mai ales cand ii spun ca mergem undeva si sa-mi zica din timp daca face ceva ca sa am timp sa ajung la baie. Si uite asa am vizitat toate baile pe unde am fost ![]()
Oricum, eu cred ca ar fi bine chiar sa-i iei chiloteii cu minnie, si ala va fi un impuls 
Raisa are nevoie de noi 
laura78nico spune:
Am si eu o veste mare proaspata de acasa: Mihai azi a cerut iar la olita!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Am si eu o veste mare proaspata de acasa: Mihai azi a cerut iar la olita! ![]() ![]() Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Bravo Mihaita!!!

Raisa are nevoie de noi 
laura78nico spune:
'neata!
Multumim fetele! Ma binedispuneti in fiecare dimineata!
O zi usoara!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra
laura78nico spune:
LA MULTI ANI KIKI!SA fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti! POate mai intrii pe la noi si ne mai povesteti de baietii tai.
povestea noastra
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 buna dimineataaaaaaa! AMR 8 zile si vine primavara!!! Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
crezi?
povestea noastra

Bravo Mihaita