Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
buna de dimineata! 
mi-e un sooooooooomn! nu va povestesc...
cred ca v-ati distrat la tenis, Laura! i-a placut?
laura78nico spune:
Da Ioana asa este. La inceput nu prea vroia, dar cu multa rabdare de la sot si de la o doamna antrenoare, i-a placut.
In schimb Mihai alerga dupa toate mingiile sa dea cu piciorul in ele.![]()
Voi ce mai faceti, in afara de faptul ca ti-e somn?![]()
Ioanna81 spune:
ce tare! parca-l vad 

noi suntem bine, eu inca ma acomodez.
Carol ne uimeste pe zi ce trece cu tot felul de analogii pe care le face. de exemplu: iesim noi toti trei din casa, tati cu punga de gunoi in mana, eu cu laptopul, carol se cere la tati in carca. razvan spune ca nu poate sa-l ia ca are gunoiul in mana. Carol: tati, da-i gunoiul lui mami si ma iei in carca!!!
laura78nico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 ce tare! parca-l vad ![]() ![]() ![]() noi suntem bine, eu inca ma acomodez. Carol ne uimeste pe zi ce trece cu tot felul de analogii pe care le face. de exemplu: iesim noi toti trei din casa, tati cu punga de gunoi in mana, eu cu laptopul, carol se cere la tati in carca. razvan spune ca nu poate sa-l ia ca are gunoiul in mana. Carol: tati, da-i gunoiul lui mami si ma iei in carca!!! Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
Foarte tare Carol

Asa este Ioana ne mandrim cu ei si ne uimesc pe zi ce trece.
Lali_mete spune:
Neata gagici!!!
Eu am disparut din peisaj ca am fost la sora-mea, e asa placut la ea ca nu imi vine sa ma intorc acasa
. Dar dupa un timp incep sa am vise erotice cu ...sotul
,asa ca mai dau si pe acasa
. Acum suntem impreuna la soacra, diseara mergem acasa, apoi fug iar doua zile pe la tata. Ma tot mananca'n dos, merg sa o ajut pe "tanti" la curatenie,ca mai are cateva zile si ajunge la termen,si nu poate face curat cm trebuie,abea se mai apleaca,ce efort sa faca! Mi-am luat cateva scatoalce de la cunoscuti ca "ea ti-a bagat mama in pamant si tu o ajuti?!?!" dar as avea remuscari altfel
.
Ioana, mie imi place tare sa te citesc cand scrii despre Carol,are numai nazbatii in minte
.
Laura,sa ii fie de bine pustoaicei lectiile de tenis
! Mihaita ,de el ce sa zic,baiat,na,joaca fotbal nu tenis
...
Va pup,ma duc sa mananc, m-am trezit de la 5.30 ca sforaie grasunul de ma sperie! Ceva solutii anti-sforait,care sa nu implice dopuri de urechi sau aruncat sotul pe geam de la etajul 3?
laura78nico spune:
Buna fetele!
Mai Lali da matinala mai esti!
Mie mi-e somn de nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!Nu stiu de ce sunt atat de obosita. Cat despre mersul la tatal tau daca tu simti ca asa trebuie facut, asa faci.Simplu nu?![]()
Am plan o curatenie in balcon zilele astea. Si daca este frumos cat mai mult stat afara.
Va urez un we excelent!
Ioanna81 spune:
va pup, fetelor!
eu sunt aproape de capatul puterilor. nu stiu ce e cu carol. azi noapte s-a terzit la 3,40 ca vrea betoniera, i-am dat-o, a aruncat-o, am repetat figura de 5 ori. dup-aia a vrut pipi, dup-aia a vrut cu noi in pat... toate astea au durat pana la 5 jumate cand a adormit si s-a trezit la 6. 

de atunci e treaz
eu am adormit, evident. cand m-am trezit, casa era ca dupa bombardament, TOATE jucariile pe jos, el era desenat si pe suflet... en fin
partea nasoala e ca am vazut de aseara ca are niste puncte mici, rosii, pe burta si pe spate (si parca si pe fata.) nu a facut febra, nu sunt umflate, nu par a-l manca, nu nimic... ma gandesc sa nu fi facuut ceva iritatie de la antibioticul ala nenorocit. cred ca este singura data cand ii mai dau asa ceva... mama ei de viata!
laura78nico spune:
Ioana si Mihi are o periada in care daca nu ii convine ceva se da cu fundul de pamant, e foarte marait, tipa (Ramona nu il uporta sa tipe, ca incepe si ea )si uite circul.
In legatura cu bubitele mai urmarestele. S-ar putea sa fie de la antibiotic sau poate de la altceva. Si Ramona odata dar nici acum nu stim de la ce a fost. Atunci i-am dat cu mixtura mentolata.
Rabdare multa!
laura78nico spune:
'neata fetele!
Eu sunt cam zombi, cred ca de la ora de vara.![]()
Ieri am fost la padure si am adunat flori, nu am mai gasit ghiocei, dar erau alte flori. A fost asa frumos! Acum astept sa iesim la gratar.![]()
Va urez o saptamana excelenta!