Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioanna81 spune:
buna de dimineata!
mi-e un sooooooooomn! nu va povestesc...
cred ca v-ati distrat la tenis, Laura! i-a placut?
laura78nico spune:
Da Ioana asa este. La inceput nu prea vroia, dar cu multa rabdare de la sot si de la o doamna antrenoare, i-a placut.
In schimb Mihai alerga dupa toate mingiile sa dea cu piciorul in ele.
Voi ce mai faceti, in afara de faptul ca ti-e somn?
Ioanna81 spune:
ce tare! parca-l vad
noi suntem bine, eu inca ma acomodez.
Carol ne uimeste pe zi ce trece cu tot felul de analogii pe care le face. de exemplu: iesim noi toti trei din casa, tati cu punga de gunoi in mana, eu cu laptopul, carol se cere la tati in carca. razvan spune ca nu poate sa-l ia ca are gunoiul in mana. Carol: tati, da-i gunoiul lui mami si ma iei in carca!!!
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 ce tare! parca-l vad noi suntem bine, eu inca ma acomodez. Carol ne uimeste pe zi ce trece cu tot felul de analogii pe care le face. de exemplu: iesim noi toti trei din casa, tati cu punga de gunoi in mana, eu cu laptopul, carol se cere la tati in carca. razvan spune ca nu poate sa-l ia ca are gunoiul in mana. Carol: tati, da-i gunoiul lui mami si ma iei in carca!!! Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Foarte tare Carol
Asa este Ioana ne mandrim cu ei si ne uimesc pe zi ce trece.
Lali_mete spune:
Neata gagici!!!
Eu am disparut din peisaj ca am fost la sora-mea, e asa placut la ea ca nu imi vine sa ma intorc acasa . Dar dupa un timp incep sa am vise erotice cu ...sotul,asa ca mai dau si pe acasa . Acum suntem impreuna la soacra, diseara mergem acasa, apoi fug iar doua zile pe la tata. Ma tot mananca'n dos, merg sa o ajut pe "tanti" la curatenie,ca mai are cateva zile si ajunge la termen,si nu poate face curat cm trebuie,abea se mai apleaca,ce efort sa faca! Mi-am luat cateva scatoalce de la cunoscuti ca "ea ti-a bagat mama in pamant si tu o ajuti?!?!" dar as avea remuscari altfel.
Ioana, mie imi place tare sa te citesc cand scrii despre Carol,are numai nazbatii in minte.
Laura,sa ii fie de bine pustoaicei lectiile de tenis! Mihaita ,de el ce sa zic,baiat,na,joaca fotbal nu tenis...
Va pup,ma duc sa mananc, m-am trezit de la 5.30 ca sforaie grasunul de ma sperie! Ceva solutii anti-sforait,care sa nu implice dopuri de urechi sau aruncat sotul pe geam de la etajul 3?
laura78nico spune:
Buna fetele!
Mai Lali da matinala mai esti!Mie mi-e somn de nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!!!Nu stiu de ce sunt atat de obosita. Cat despre mersul la tatal tau daca tu simti ca asa trebuie facut, asa faci.Simplu nu?
Am plan o curatenie in balcon zilele astea. Si daca este frumos cat mai mult stat afara.
Va urez un we excelent!
Ioanna81 spune:
va pup, fetelor!
eu sunt aproape de capatul puterilor. nu stiu ce e cu carol. azi noapte s-a terzit la 3,40 ca vrea betoniera, i-am dat-o, a aruncat-o, am repetat figura de 5 ori. dup-aia a vrut pipi, dup-aia a vrut cu noi in pat... toate astea au durat pana la 5 jumate cand a adormit si s-a trezit la 6. de atunci e treaz
eu am adormit, evident. cand m-am trezit, casa era ca dupa bombardament, TOATE jucariile pe jos, el era desenat si pe suflet... en fin
partea nasoala e ca am vazut de aseara ca are niste puncte mici, rosii, pe burta si pe spate (si parca si pe fata.) nu a facut febra, nu sunt umflate, nu par a-l manca, nu nimic... ma gandesc sa nu fi facuut ceva iritatie de la antibioticul ala nenorocit. cred ca este singura data cand ii mai dau asa ceva... mama ei de viata!
laura78nico spune:
Ioana si Mihi are o periada in care daca nu ii convine ceva se da cu fundul de pamant, e foarte marait, tipa (Ramona nu il uporta sa tipe, ca incepe si ea )si uite circul.
In legatura cu bubitele mai urmarestele. S-ar putea sa fie de la antibiotic sau poate de la altceva. Si Ramona odata dar nici acum nu stim de la ce a fost. Atunci i-am dat cu mixtura mentolata.
Rabdare multa!
laura78nico spune:
'neata fetele!
Eu sunt cam zombi, cred ca de la ora de vara.
Ieri am fost la padure si am adunat flori, nu am mai gasit ghiocei, dar erau alte flori. A fost asa frumos! Acum astept sa iesim la gratar.
Va urez o saptamana excelenta!