Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!
Ioana ma bucur ca sunteti mai bine.
DIn pacate noi nu avem vesti prea bune. Ramona este deranjata la stomac si are pauza azi de gradi. Ce ma bucura este ca Mihai nu are nimic. Interesant este ca au mancat amandoi acelasi lucru. Ca Ramona mananca la gradi pachetelul de acasa. Deci nu stim cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata,

Prichindelul meu a mers azi la gradinita, Doamne Ajuta sa fie bine.

Laura, poate o ajuta ceva ceai de menta sau covrigi/paine prajita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Buna dimineata,

Prichindelul meu a mers azi la gradinita, Doamne Ajuta sa fie bine.

Laura, poate o ajuta ceva ceai de menta sau covrigi/paine prajita

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Asta-i meniul ei azi. Paine prajita, carnita pui, ceai de menta si orez fiert.
Vedem maine cum va fi. Sper sa se faca repede bine sa o putem serba pe 20 cand face 5 ani.

Mergi la inceput

Ola!
Ramona este pe regim alimentar si smecta. Dna doctor imi zicea, dat fiind ca ea nu mananca la gradi decat mancare de acasa, sa nu fie ceva viral. Sa speram ca nu.

Iar bantui singura pe aici?
De ce nu veniti?
Cu speranta ca va veti alatura, va pupicesc si va urez un we placut! Al meu va fi plin de cumparaturi si alegaturi prin oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

Nu prea mai reusim sa dam pe la voi in ultima vreme. Din pacate nici noi nu avem vesti foarte bune pt ca de aseara si Rares e pe antibiotic. Partea nasoala e ca i s-au inflamat si ganglionii si nu prea stim de la ce. Am fost la medic si ne-a dat o ditamai lista de medicamente pt ca pana am ajuns la dr se umpluse pe burtica si de bubite. In fine...de groaza.

Imi pare tare rau ca si voi trageti la greu cu copilasii.

Noi in weekend speram sa tragem o fuga pana la socrii mei ca sa ii aducem la Bucuresti pt ca saptamana viitoare eu plec cu sotul la Bruxelles si apoi la Amsterdam. Sper sa reusim sa-l facem bine pana marti pe Rares ca sa nu stau iar cu inima cat un purice acolo.

In rest... oboseala acumulata la greu dar asta e, mergem mai departe.

Va pup si va doresc un weekend plin de caldura si de joaca alaturi de cei mici.

Mergi la inceput

Monicama bucur sa aud vesti despre voi chiar daca nu sunt tocmai bune! Sanatate multa lui Rares!
Petrecere frumoasa cu sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Monicama bucur sa aud vesti despre voi chiar daca nu sunt tocmai bune! Sanatate multa lui Rares!

Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
povestea noastra

Am bagat si eu capul un pic ca sa nu te las singura. Sper sa fie ok la plimbare ca anul trebut cand plecat la Milano am luat teapa ca eram super bolnava. Macar acum sa fie ok.

Nu stiu daca ati apucat sa cititi pe FB dar pe 20 martie are loc interventia chirugicala a Raisei. Doamne ajuta sa se termine bine si sa fie sanatoasa.

Va pup si weekend placut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Am bagat si eu capul un pic ca sa nu te las singura. Sper sa fie ok la plimbare ca anul trebut cand plecat la Milano am luat teapa ca eram super bolnava. Macar acum sa fie ok.

Nu stiu daca ati apucat sa cititi pe FB dar pe 20 martie are loc interventia chirugicala a Raisei. Doamne ajuta sa se termine bine si sa fie sanatoasa.

Va pup si weekend placut.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Raisa are nevoie de ajutorul nostru!

Iti tin pumnii sa fie bine! Sa te distrezi si pentru mine.
CAt despre Raisa este in rugaciunile noastre. Pe 20 noi avem petrecere: Ramona face 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bunaaaaaaaaaaa

ce frumooooos! e primavara

Mergi la inceput

Buna!
Asa este Ioana.E asa frumos afara! Noi azi am serbat-o pe Ramona la gradi (maine se duc la circ si nu era posibil, asa ca am devansat)
A fost asa frumoasa fata mea cu tortul in brate! O sa incerc sa pun cateva poze pe FB zilele astea.

Mihai este bine, este afara in parc!

Va urez o saptamana minunata!

Mergi la inceput