Dovleceii de sept-oct 2009 va ofera ghiocei!!!(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

La multi ani Doamnelor!

Ioana nu te supara, stii cat a plans Ramona la prima serbare...si mosul a vazut-o.
Eu am primit azi o bratara si o felicitare facute de Ramo.

Va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata gagici!!

Selen,am citit pe fb ca ai facut si tu varicela. Of saraca de tine, e mai nasol la adulti decat la copii,e mai periculos. Ai grija de voi. Am privit si ascultat si cum spune Ebru poezia,e dulce raaaau,si se intelege bine ce spune.

Ioana .

Xggggg pe unde sungteti mami?

Monika imi e dor sa citesc despre voi .

Laura,abea astept vara,sa se intalneasca si copilasii nostri,nu numai noi ,la plaja. Ce fac Ramona si MiSaita?

Mergi la inceput

neata

Lali acum este Mihaita. Si noi asteptam vara cu interes. Ce sa faca se joaca, se mai si bat...chestii de frati
Ma bucur ca sunt bine. Ramona merge la gradi.

Selen sanatate multa sa va faceti repede bine!

Ioana cum mai este Carol? A mai facut febra?

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata, dragelor

Carol nu a mai facut febra pentru ca facem tratament pentru... otita medie asa ca ii dau antibiotic o data pe zi, nurofen de 3 ori pe zi, 1 data pe zi probiotice si picaturi in urechi de 3 ori pe zi. partea buna este ca azi noapte a dormit bine, nu s-a mai trezit, nu a mai fpst marait. azi dimineata a mancat, am fost si la control si e mult mai bine decat ieri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Buna dimineata, dragelor

Carol nu a mai facut febra pentru ca facem tratament pentru... otita medie asa ca ii dau antibiotic o data pe zi, nurofen de 3 ori pe zi, 1 data pe zi probiotice si picaturi in urechi de 3 ori pe zi. partea buna este ca azi noapte a dormit bine, nu s-a mai trezit, nu a mai fpst marait. azi dimineata a mancat, am fost si la control si e mult mai bine decat ieri.

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Va urez un week-end placut ! NE auzim pe luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

WE placut si voua!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

buna dragele mele prietene.ce fac minunatiile de copii si voi?noi suntem bine,sanatoase,voioase si fericite.stefi este o fetita desteapta ce recita poezi si cantecele,cuminte si foarte impunatoare.m a intristat putin ca nu ne am mai regasit in listuta.va pupam dulce de tot

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."
http://iuliapapusa.blogspot.com/

Iulia va saluta,cred ca nu a gasit trupa,si vazand ca am ultimul mesaj la buburuze,a salutat acolo.

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!!
O duminica palcuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

Lali multumim la fel si Iuliei poate intra mai des

Mergi la inceput