Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ops, monn, 4 numere mai putin? pai ai ajuns sa poti sa te imbraci la copii, la 12 ani, atunci!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Simplyanna, ,chiar ma gandeam zilele trecute ce as mai manca: tocanita de iepure cu sos alb, facea bunica mea asa ceva in copilarie de te lingeai pe degete, cresteau iepuri, nutrii
Oare unde se gaseste carne de iepurila ? o fi la Metro ? ati luat vreodata ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

care e reteta? io nu gatesc niciodata iepure, dar as incerca daca zici ca era asa de bun

Mergi la inceput

tocmai cautai pe net "iepure in sos alb" si www.magazinagricol.bizoo.ro/vanzare/268563/Hrana-pentru-pisici-Whiskas-iepure-in-sos-alb-100-g" target="_blank">iaca ce gasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:

Anaan, fetita aceea in pampers si cu paltonas e , daca tot e asa frumos imbracata, putea sa-i dea peste un chilotel

Simplyanna, ,chiar ma gandeam zilele trecute ce as mai manca: tocanita de iepure cu sos alb, facea bunica mea asa ceva in copilarie de te lingeai pe degete, cresteau iepuri, nutrii

Ada e mult mai bine decat dimineata, vad ca nu-i mai curg asa tare mucii deci nu mai tuseste, sper pana luni sa fie gata viroza asta !
Noi asteptam acum gogosile de la mama

Novus...iepure se gaseste la mine in frigider. Iepure adevarat. De camp.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Cam departe de mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

care e reteta? io nu gatesc niciodata iepure, dar as incerca daca zici ca era asa de bun

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

No Simplyanna stii ca nu te pot ajuta dar o inteb pe bunica diseara cand vorbim reteta

Mergi la inceput

Citat:

tocmai cautai pe net "iepure in sos alb" si www.magazinagricol.bizoo.ro/vanzare/268563/Hrana-pentru-pisici-Whiskas-iepure-in-sos-alb-100-g" target="_blank">iaca ce gasii

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pe mine, din tot documentarul, m-a dat peste cap altceva.

Nu partea cu mancarea, fiindca aia mi-era clara de mult. Si mi se pare reversibila, educabila.

Ci partea cu stima de sine. Fiindca daca de anumite mancaruri ii poti feri, mai greu scapi de reclamele care insinueaza ca nu esti cool, nu esti ok daca nu ai nush ce obiect. Probabil ca sunt in legatura, insa pe mine asta ma termina: ma chinui sa ii explic copilului meu ca el e valoros prin sine, pt ca prin mesaje subliminale si prin tehnici pe care nu cred ca le pot concura, plus presiunea anturajului, sa i se inoculeze gandul ca nu e valoros prin sine, ci prin ce poseda.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Asta e mancare de iepure... pt un chatonel :)))

Citat:

Citat:

Toulouse, la ville rose

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:

Toulouse, la ville rose

hihihi...cred ca iesim mai ieftin daca mancam un plic. decat daca am cumpara un iepure intreg.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La 16 fix a adormit the beast! Am tras io un pui de somn inaintea ei tot incercand sa o ademenesc in pat:)
Cu pozele cu prunci despuiatzi si parinti imbracati, nu stiu ce sa zic...aia cu Broderick e ciudata rau, caci el e imbracat ca de gerul Bobotezei iar fata cu picioarele goale...totusi nu e nici vanata de frig nici macar rosie...cred ca parintii au o problema:))) Poate a facut figuri ca nu vrea sa se imbrace si astia si-or fi zis ca nu-i bai pana la masina si jap paltonul peste pampers!
In poza cu Suri toti is in tricou in fundal, deci clar e o vreme placuta Ma-sa si-o fi tras jerseu de kiki.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput