Sinuzita-alaptare
Buna-seara.
Am adus pe lume acum fix doua sapt. o fetita pe care o alaptez.Cu fix doua sapt. inainte de operatia de cezariana a facut o sinuzita frontala-medicul orelist mi-a prescris AUGUMENTIN.M-am tratat.
Acum de o sapt. am contactat o viroza ce de cateva zile s-a materializat intr-o sinuzita a sinusurilor laterale..Imi curge puroi in nas si in gat si ma doare cand curat narile, cand suflu nasul..si ma doare cand apas pe zona de sub ochiul stang.
Ce medicamente se pot lua pe asta-ma refer antibiotice(care sa imi permita sa continui alaptarea)?
Maine dimineata voi suna si un medic O.R.L si ii voi cere parerea.
Multumesc anticipat!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
andacos spune:
My Lady,in primul rind sa-tzi traiasca fetitza ,sa fie sanatoasa si cu noroc iar tzie recuperare usoara!
Nu itzi pot recomanda medicamente ca nu-s de specialitate si mai ales in situatzia ta...nu ma bag!
Tzi-as recomanda insa comprese cu hrean ,bai de abur...mentolat(sotzie mentolata pusa in apa clocotita,te acoperi cu un prosop si stai si inhalezi cit de mult potzi),astea-s incercate de mine si cu rezultate!
Am mai auzit de comprese cu bitter suedez la fel de eficiente!
Multa sanatate si indiferent de rezltat(daca nu trece va trebui s amergi la medic neaparat)sa nu acceptzi sa faci punctzii!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
My_Lady0091 spune:
Am inhalant in casa-si chiar ma gandeam la niste inhalatii!
Punctii nu voi face pt.ca puroiul curge, deci nu sunt sinusurile infundate,atunci e nevoie de punctii
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
andacos spune:
Am uitat sa spun de compresele cu hrean,trebuie avut grija ca "ard"!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Sabina spune:
exista multe antibiotice compatibile cu alaptarea.
iata un tabel,poate ar fi bine sa ai putin temele facute la ORL.
http://www.kellymom.com/health/meds/aap-approved-meds.html#Antibiotics
in josul paginii ai si legenda.
multa, multa sanatate!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
My_Lady0091 spune:
Mi-a dat Augumentin si Linex.
Multumesc, Sabina!
szivarvany spune:
pt durere la mine a fost cea mai eficienta perna electrica, caldura aia suepr tare.
multa, multa sanatate iti doresc !
(din babisme eu am tratat asa: apa pusa la fiert cu sare zgrunturoasa + ceai de musetel + o ceapa mare).
sa ti traiasca fetele
_
My_Lady0091 spune:
multumim!