BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu eram.trebuia sa precizezi,ca-s femeie nedormita!
acum inteleg.
sotul meu a fost insa ferm.insa a fost greu, pt mine.
pt el poate a fost mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

in primul rand trebuie echilibru in familie. Eu as face asta Paula dar la noi echilibru e cuvant si stare, straine.
ce sa va zic:azi-noapte i-au luat carnetul la al meu sot,ghiciti pt ce:alcool. Evident urla ca eu sunt de vina,plecase nervos de acasa pe la 12 noaptea ca asa face el. Nu v-am povestit de mult,dar eu am si plecat de acasa cu copiii in decembrie cu depresii mari.Acum zice sa anulez Sibiul,zile de nastere,tot....pe copii nu i-a vazut de 2 zile ca ajunge cand ei dorm....lapte aseara nu aveam pt ei ca el e cu masina si banii,iar eu solo. A ajuns intr-un final pe la 10 fara un sfert si l-a aruncat peste poarta si a plecat,apoi iar a revenit....eu nu mai pot,nu mai inteleg nimic....

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar
Doamne,Denisa,de ce trebuie sa treci prin asta,si tu si copiii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra73 spune:

buna fetelor,

sunt noua pe aici, de fapt nici nu ma incadrez la delfinasi, dar va citesc de mult, si parca va si cunosc...
mi-am facut curaj sa scriu pentru ca as vrea sa o cunosc mai bine pe denisa, fiind si eu din oradea, cu 2 gemeni de 1 an si 3 luni, fetita si baiat, aproape adoptati (daca tot ati deschis subiectul)
draga denisa, daca simti nevoia de o noua prietena, cu aceleasi interese, te rog sa imi spui,
in rest, nu cred ca va voi mai deranja prea mult, dar cu siguranta va voi citi in continuare

Mergi la inceput

Desprec copilul dat inapoi la casa de copii,de care spunea Paula...eu cred ca nu era inca infiat,ci doar luat in plasament. Cu drept de infiere poate da sau nu,dar in timp. In momentul divortului nu doar ei il dau inapoi,ci statul li-l ia oricum ! Nu pot face acte de infiere in divort fiind,si nici plasamentul nu mai e valabil,ca si ala a fost dat pe anumite considerente:o familie .Nu cred ca se da la parinti singuri...poate doar in cazuri exceptionale.
Daca ar fi fost infiat,copilul deja nu se mai da inapoi,ca nu e pachet.Se fac responsabili inca de la infiere,nici renegat nu mai poate fi ,e mostenitor de drept.
Poate ca ei nu l-ar fi dat inapoi ,dar nu le permite legea sa il tina.

cu un copil infiat,in caz de divort,se procedeaza la fel ca si cel natural. se cere custodia ,se duce cu un parinte ,cu dreptrui de vizita,pensie,etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

eu eram.trebuia sa precizezi,ca-s femeie nedormita!
acum inteleg.
sotul meu a fost insa ferm.insa a fost greu, pt mine.
pt el poate a fost mai greu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
hahaaaaaaaaaaaaaaaa cica EU ERAM
m-ai facut sa cred ca am citit la alta fata
ca si eu am dormit putin

Mergi la inceput

fii misericordioasa,m-am culcat la 3.30.

sunt suparata rau.
nu am cum sa fac rost de gaina, curcan de tara pt strumf!

Mergi la inceput

Citat:

fii misericordioasa,m-am culcat la 3.30.

sunt suparata rau.
nu am cum sa fac rost de gaina, curcan de tara pt strumf!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
hai lasa ca eu nici nu mai stiu cum arata un cucurigu de cand eram micaiar ai mei ii vad la zoo
Mama ma ameninta ca imi trimite din Romania ,pasari congelate

Mergi la inceput

aelita,strumful meu are o problema de sanatate.
fetele stiu.
e o problema grava.nu te poti juca.eu nu am voie sa scad sub 24 de gr de proteine/zi.mai am un kg de nesomn, pana la 9 kg, si atunci mai reduc din motoare.raman doar la 10 mil/luna tratamentul.
pufescu m-a ajutat enorm si am reusit sa ii bag si vegetale pt constipatie.si fetele au sarit cu retete.
le multumesc din suflet.

la noi nu moft.nu poate papa carnea din comert.s-a umplut de bubute,a vomitat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petra73

buna fetelor,

sunt noua pe aici, de fapt nici nu ma incadrez la delfinasi, dar va citesc de mult, si parca va si cunosc...
mi-am facut curaj sa scriu pentru ca as vrea sa o cunosc mai bine pe denisa, fiind si eu din oradea, cu 2 gemeni de 1 an si 3 luni, fetita si baiat, aproape adoptati (daca tot ati deschis subiectul)
draga denisa, daca simti nevoia de o noua prietena, cu aceleasi interese, te rog sa imi spui,
in rest, nu cred ca va voi mai deranja prea mult, dar cu siguranta va voi citi in continuare
Esti binevenita ! mai ales ca vii cu un gand nobil,stii ca pe Denisa o apreciem !

Mergi la inceput

Citat:

aelita,strumful meu are o problema de sanatate.
fetele stiu.
e o problema grava.nu te poti juca.eu nu am voie sa scad sub 24 de gr de proteine/zi.mai am un kg de nesomn, pana la 9 kg, si atunci mai reduc din motoare.raman doar la 10 mil/luna tratamentul.
pufescu m-a ajutat enorm si am reusit sa ii bag si vegetale pt constipatie.si fetele au sarit cu retete.
le multumesc din suflet.

la noi nu moft.nu poate papa carnea din comert.s-a umplut de bubute,a vomitat.

nici nu m-am gandit ca e un moft !
imi pare rau ca are asa probleme ,dragul de el ! multa sanatate va doresc,sa creasca mare si sa se faca bine !

Mergi la inceput