BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
paula_m spune:
Denisa, pe mine, faptul ca v-am scris aici, ca si eu am pb mele in casnicie, chiar m-a ajutat. Si sfaturile voastre sunt nepretuite, in sensul ca poate reusesc sa privesc pb si dintr-un mod la care eu nu ma gandisem inainte. Si ajuta si faptul ca te descarci si parca nu mai e sufletul asa de greu...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Tu deja ai plecat de cateva ori, asta nu mai merge, pt ca el stie ca la el te intorci. |
offf exact la asta m-am gandit si eu, dar m-am abtinut sa o spun cu "voce tare"
Denisa el e convins ac te vei intoarce mereu inapoi, probabil de asta nici nu ia in serios plecarile tale
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
laurika1982 spune:
Denisa, nu am cuvinte pentru un asemenea om!Capul sus , mami, concentreaza-te pe tine, pe copii, el se pare ca are nevoie sa se maturizeze.desi mi se pare ca 2 copii ar fi trebuit sa-l maturizeze.nici nu stiu cum e mai bine sa procedezi intr-o situatie din asta, desi eu una mi-as lua catrafusele si as pleca.cu toate riscurile incluse, ca ar fi greu cu banii, cu copii...asta nu e viata si daca el nu alege alba sau neagra, o sa va chinuiti toata viata si o sa ajungi sa zici ca ti-ai irosit bunatate de viata cu un strain.
Iar cu adoptia, daca nu as putea avea copii, as adopta, fara sa ma gandesc la bagajul genetic, cum a zis si Alina, pot sa fie ai tai si sa faca gesturi de tot dispretul cu toata dragostea, intelegerea si bunavointa pe care o ai.am auzit oameni care nu avea copii ca nu adopta fiindca le e frica sa nu le dea in cap sau sa nu aiba vreo boala...ca asa au auzit sau asa au vazut la altii si au preferat un caine in loc de copil - aceeasi care zic ca nu e greu sa cresti un copil, mai pui o cana de apa la ciorba.eu una zic: conteaza enorm educatia!!
Revin dupa ce se cula atomicul!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
bumblebee spune:
Denisa, eu totusi, sper sa nu gresesc, cred ca suntem prietene. Poate nu in sensul clasic, dar te rog simte-te libera sa iti descarci sufletul aici. Pana la urma, noi nu facem mare lucru. Sincer, imi si pare rau ca nu stiu cum te-am putea ajuta intr-un mod palpabil. Asadar, sa nu te mai aud cu din astea, gen 'Nu vreau sa va mai fac capul mare cu ale mele' pt ca astea sunt lucruri f importante si serioase, si cum tu ne esti draga si tinem la tine..
Paula, .
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
saddie spune:
Eu nu m-as simti in stare sa adopt un copil. Inca mai am momente cand mi-e greu cu al meu si desi stiu cum suna, spun sincer ca nu as putea face asta. Bumblebee are dreptate, adopti atunci cand vrei un nou membru in familie, e aceeasi decizie ca aceea de a face un copil. O data luat acasa copilul devine "al tau", o data ce a intrat pe usa nu mai conteaza ca a venit de la maternitate sau casa de copii. Daca vedem in el un act de caritate, o fapta buna, atunci inevitabil vor aparea diferente intre copilul natural si cel adoptat.
denisa este foarte grea situatia ta cu Calin. Eu stiu ce as face dar nu-ti pot da un astfel de sfat. Mingea e in terenul tau, tu trebuie sa decizi cum e mai bine pentru tine si copiii tai. Poate ti-ar face bine sa vorbesti si cu un psiholog, macar pentru sufletul tau, nu pentru un sfat.
Stii care-i problema cea mai mare? Ca oamenii nu se schimba, orice ar spune si chiar daca cred cu tarie ca o pot face, nu se schimba. De-asta iti spun, ca din pacate, mingea e la tine.
aelita spune:
M-a distrat faza cu plange Matteo de foame
PAULA,ti-ai raspuns singura:nu e momentul,psihologic la tine,sa infiezi un copil acum.Posibil ca tu sa simti ca vrei sa aduci acasa un copil ,ca o nevoie a ta doar!,pt ca treci acum printr-o stare de nelinisti .Cand ai sa depasesti toate astea,si ai sa te hotarasti ,trebuie sa fii tu bine,sotul bine,toti cu totii ,tu cu tine . Ai timp !
Lupta pentru casnicia ta !!!!
HISTAMINA imi pare rau ca ai trecut prin ce povestesti..deci persoana aia si-a hotarat singura viata cu cineva mult mai in varsta si apoi venea sa iti faca tie rau ca nu ii era ei bine ? nu isi asuma singura alegerea?bine ca ati scapat de ea!
RAMONAVLAS bravoooo pt fetita !!!!!felicitari!
ELADEA
pe Filip eu il strig in diverse feluri: fili, pili, filipoc, piliput... |
ASA LE FAC SI EEEU
MOR DE DRAG ,CATE GRAVIDUTE AVEM AICI !!!!!!!!!!!!!!FELICITARI TUTUROR BURTICILOR !!
Alice_Elena spune:
A adormit si fimiu in Sfarsiiiit!! E treaz de la 8 si ceva dimineata. Mara e si ea in curs de adormire, dar cu maicamea adoarme mai greu. Eu o dovedesc cel mai repede :)))
Si eu, ca si otilia, cred ca barbatii se obisnuiesc mai greu cu ideea ca nu mai pot fi chiar de capul lor atunci cand apare un copil(sau doi). Am avut si eu ceva discutii cu marius pe tema asta dupa ce am nascut-o pe mara. Zicea ca el vrea timp pt el, ca vrea sa iasa cu baietii, ca vrea nu stiu ce. Intre timp si-a dat seama ca nu e chiar cum crede el. Acum de cand e si radu in peisaj e si mai dragastos cu noi, si mai ales cu mine. Cand eram gravida aveam impresia ca nu e asa incantat cum fusese la mara, nu punea mana pe burta, nu vorbea cu copilul (cum facea la ea). Acum e si mai implicat, se joaca cu mara, ii face baie in fiecare seara, o culca uneori. Plus ca doarme cu ea, ii face laptele dimineata, apoi se uita 5-10 minute la desene
Cred ca am scris numai porcarii ca ma mai intreaba maicamea de vorba.
Am facut mancare de linte ma duc sa vad daca e la fel ca la turci :))
histamina spune:
aelita, iarta-ma,dar nu inteleg ce vrei sa zici'HISTAMINA imi pare rau ca ai trecut prin ce povestesti..deci persoana aia si-a hotarat singura viata cu cineva mult mai in varsta si apoi venea sa iti faca tie rau ca nu ii era ei bine ? nu isi asuma singura alegerea?bine ca ati scapat de ea!
sunt nedormita,dar tot nu inteleg.
iertare
aelita spune:
citat din mesajul lui paula_m Eu m-am gandit prima data la asta, cand am stat cu Raul in spital, inainte de Craciun, la perfuzie si cred ca v-am zis ca in salon era o fetita abandona. Era asa cumintica, avea 1 an, 6 kg, si era vai de mama ei. Dar cat am stat eu acolo 4 ore, nu dormea, nu am auzit un planset. Se juca cu manutele, ca nu avea jucarii. Si acum mi-au dat lacrimile, numai cand ma gandesc. I-am dus eu o jucarie de-a lui Raul si niste pampers, ca avea carpe la fundulet. Vai de steaua lor, si nu sunt ei de vina pt ce li se intampla...dar, totodata nu ii poti ajuta pe toti. Poate ca e asa cum zice Alina, ajungi sa nu mai faci diferente intre ei, dar intr-adevar, e un lucru la care tb sa cugeti mult si bine inainte, ca nu e o joaca de copil. Am o cunostinta, care a infiat un copi, mai marisor, 7 ani. Si acum divorteaza si dau copilul inapoi.... Va dati seama ce in sufletul acelui copil? Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze iarna 2011-2012 |
bietii copilasi..nu e destul ca sunt parasiti,ca nu stiu ce e aia caldura mamei,ii mai si lasa vai de ei spitalele,statul,casele de copii..
Paula ,esti o inima mare !
aelita spune:
citat din mesajul lui histamina aelita, iarta-ma,dar nu inteleg ce vrei sa zici'HISTAMINA imi pare rau ca ai trecut prin ce povestesti..deci persoana aia si-a hotarat singura viata cu cineva mult mai in varsta si apoi venea sa iti faca tie rau ca nu ii era ei bine ? nu isi asuma singura alegerea?bine ca ati scapat de ea! sunt nedormita,dar tot nu inteleg. iertare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |