Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 30
Raspunsuri - Pagina 4
megbeng spune:
maine am programata zi de cumparaturi, o sa ajung si pe la diverta, sper sa gasesc cartea de care zici, tala...e drept ca l-am prins aseara intr-un moment ..nepotrivit..dupa replica de mai sus continuarea a fost:" uite, noi ne jucam de-a mama, tata si copilul!" ...si imi arata catre doua domnisoare care stateau ca pupezele in spatele lui tolanite pe salteluta de la locul de joaca si asteptau cu nerabdare sa plec eu de acolo ....
meg,dematei(9.02.2007) si cu 35+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dana_cp spune:
Neata gagici!
Tala, poate poti sa iei ceva de genul http://www.13enterprise.co.uk/theraline sa te protejeze de piciorusele lui David. Cred ca or fi si la noi mai ieftine.
Eu ieri, scapata fiind din barlog, am colindat de n-am mai putut, am fost la sala si acu' abia ma misc. Parca as fi facut febra musculara jos, la osul pubian. F ciudat ca nu mi s-a mai intamplat pana acum si doar am facut fix aceleasi exercitii.
Azi am zi de 'mama' si maine ma duc la cumparaturi.
cu Gaza, DPN 30 Martie
Tala spune:
Meg deci chiar ai deranjat baiatu' . Cartea este de la Editura Tei si cred ca a fost cumparata de la Carturesti.
Dana multumesc - interesanta centura (desi la prima cezariana nu suportam nici ideea de chilot peste, daramite o centura - care sunt sigura ca are rolul ei) - macar n-ar avea cum sa-si vare piciorul in burta mea . Ma gandeam serios ori sa pun o alta saltea de o persoana pe locul meu (ca doar nu s-o catara si pe-aia) sau sa construiesc un parapet ceva, sau, cel mai simplu il bag pe tati intre noi (ceea ce stiu ca-i place la nebunie ), dar in felul asta mi-ar da si un branci cand as avea nevoie sa ma dau jos din pat.
A! si eu fac febra musculara la dansa , tot prima data in viata (si nu e ca si cum n-am folosit-o pana acum), dar cred ca este si de la presiune
dara76 spune:
Irina, te dadusem disparuta :) :P m-am linistit acum :)
Maica-mea m-a sunat disperata aseara ca trebuie sa vada cu Bliss ca la ei pe site scrie de 35 de locuri si cum adica au 80? I-am zis ca s-or fi extins. Tu cand ai vrea sa faci acolo, ca sa nu ne suprapunem in caz de ceva? Bine, stiu ca trebuie sa vorbim si cu ei mai intai. Eu as vrea pe 9 iunie, dar tu ai prioritate
Aveti cumva idee de unde pot lua (mai ales la vremea asta, dar si alta data, mai la vremea lor) rosii care sa nu aiba gust de carton? Eu tot tin regim aici si mai mananc legume asa ca sa nu imi fie foame si m-am obisnuit cu chestii fara gust, dar acum chiar m-au dat gata, au un gust de carton plus tantaricid.
Glicemia mea a vazut prima oara valoare sub 100, la 8 unitati de insulina. Cica acum crestem la 10 unitati insulina ca sa mergem spre 90 cu glicemia.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
megbeng spune:
ah, senzatia de "febra musculara la simfiza" o am si eu si singura consolare e ca va trece dupa ce nasc..ma intrebam daca nu o fi si din cauza ca ma fortez ca merg dreapta, sa nu am mersul leganat de ratza, merg repede, etc..
meg,dematei(9.02.2007) si cu 35+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
Tala spune:
Super Dara! ma bucur sa aud vesti din'astea
Ultima data am mancat rosii mancabile la o prietena care sta in Colentina si care le ia de la un magazin de parter de bloc. Altfel pot sa te ajut cu niste suc de rosii crescute de manutele mele (in fine...si pamantul a avut rolul lui )
dara76 spune:
Meg, o fi posibil ca oasele de pe-acolo de la simfiza sa apese pe nervi - daca nu zic vreo aberatie. Ca pe mine ma si arde pielea in zona si am dureri si de carne/piele, dar pe piele nu se vede nimic nimicutza (nu e iritata, nu nimic).
LE: Sarumana, Tala, da' nu prea stiu ce sa fac cu sucul :) Adica la ce imi trebuie mie, in sensul asta :) In Real sunt sub orice critica, azi sper s-ajung la Auchan, poate scap macar de partea de tantaricid la gust.
30+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
amy25 spune:
A 5-a noapte de somn la bucatarie, pe o canapea stramta carata din sufragerie, dar macar cu caldura de la centrala . Asta pentru ca in dormitor de la 5 grade centrala trebuia sa faca cele 24 cat i-am dat. Deja pe la 11 ma vedeam in patutul meu drag. Of course, nici la 7 dimineata nu erau mai mult de 15 grade in conditiile in care a mers non-stop.
Nu va pot spune ce nameti au fost pe aici, banui ca v-ati uitat pe la tv, in prima zi am vrut s-o iau pe jos sa ajung la mama in oras, dar sotul a zis ca n-am minte, ca nu ajung 3 case mai incolo, si asa era
Mai rau a fost cu apa ca am topit zapada de m-am plictisit, caldura de la aragaz dar si aici stateam cu ochii pe el ca ne era teama, sotul cu o ceata de oameni se luptau zilnic sa scoata in drum nametii din curte ca ne acoperira de tot. E APOCALIPTIC fetelor! Abia acum se iese cat de cat cu masina si marti am programare la Bucuresti si nu stiu ce va mai fi. In fine, nu doresc vreuneia asemenea aventura.
Acum vad ca am racit nitel, si am niste arsuri si un gust metalic in gura groaznic. Mi-e foame pe la 4-5 dimineata si apoi imi vine rau. Nu stiu ce sa mai mananc.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
31+ Victor Gabriel
AMR 8 saptamani
Tala spune:
Dara eu am mai mancat niste rosii acceptabile in caserola, made in Ro (Valcar e firma care le impacheteaza) luate din Cora si am mai avut noroc cu legume si fructe luate de la Mega Image. Daca ajungi in Auchan te uiti pls si la protectiile aerosleep (pe mine ma intereseaza daca au 140x70 si la ce pret - peste tot pe net sunt 175lei marimea asta)?
LE: imi pare rau Amy ca ai trait cosmarul asta. Si eu mai am periodic gust metalic, nu stiu de la ce poate fi. Stai la caldurica cat poti.
irinaelena spune:
Dara, iuhuuu! Super vesti
Despre Bliss... am vazut si eu pe site, ramane sa ma conving la fata locului de capacitate. Eu vreau sa fac in mai (19-20, 26-27), asa ca nu ne incurcam una pe alta
Rosii nu prea am mancat in ultima vreme, dar stiu ca erau mai bune cele care sunt in chiorchine...dc stii la ce ma refer. Cand le mirosi, miros a rosii . Sau rosiile cherry.
Doamne, Amy, bine ca nu erai la termen! Pana nasti tu se regleaza treaba.
Irina, 30+ cu Maria