Dara e vb ca nu ne riscam sa downloadam orice (mai ales de astea piratate). Aici daca vrei sa descarci ceva platesti... Chiar o sa caut sa vad daca-l gasesc si asa contra cost si daca nu-i mult... Eu nu prea ma pricep la downloadat de pe torent sau altele de genu. Poti sa-mi pui pe dropbox (l-am intrebat acum pe sot) si le iau eu de acolo. Saru'mana 
Happy ce fain... masaj, vreau si eu ![]()
Bia si ai vreun nr de tel sa ne anunti in caz de ceva? Felicitari pt decizia de a naste natural, eu iti tin pumnii sa ai o nastere usoara 
Monica, fericita
34+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani 
| Citat: |
| citat din mesajul lui dara76 Aredwynn, desi e mult mai mica bebica, si eu am simtit deseori miscari spasmodice, imi venea sa zic ca-s convulsii, dar ma gandesc c-or fi sughituri. E faza aia ca e absolut normal sa sughita in burtica si in primul an, nu inseamna nimic rau si nu e nevoie de dat lamaie sau ceai dupa aia sa-i treaca sau faze de-astea. 30+ Miruna Sanziana*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |
37+ cu Natalia