Clubul "babelor" FIV-oase 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Qiao good luck si sporuri
pentru placinta lui elenush trebuie facut swap, adicatelea poti sa mergi cu ghinde par example, ca alune duc io
sunt sigura ca o sa tragi cu ochiu pe topic, e kind of addictive
eu sunt tres happy azi, nush de ce ca n-am vreun motiv special..o fi de la melodie..
angelica, daca esti ziua 1-2, inainte de stim e foarte bine (E2 < 50; Prg < 1)

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Lara iti dai seama ca toata ziua m-am tinut de degete sa nu intru. acum imi fac de cap, ca tot am ramas singura pe aici
ghinde ... hmmm ... elenush ce zici de niste seminte de pin ? ca tocmai am desfacut o punga si sunt buuune le-am pus pe o crema de avocado cu iaurt - ca doar mananc sanatos !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Doamna Doctor LARA - nu am disparut, dar de cand m-ati shutuit p'aci, am descoperit si io treaba cu Odiseea piersicutelor de iulie-august si m-am mai perindat si pe-acolo.
Multumesc tare mult de clarificari...noroc cu tine, ca am inteles si eu ceva...M-am hotarat sa nu ma mai agit in clipa asta pana marti cand ma duc la morfofetala...poate se vede mai mult acolo...
Auzi, dar....fibromul nu poate sa apara de la un efort facut brusc? Daca e stupida intrebarea, da-i ingnore

Cris- am citit ca postateshi ceva de tsh ca nu ti-a scazut in 4 saptamani de la tratament. Pe mine m-au trimis la analize, intotdeauna la 6 saptamanai de la inceputul tratamentului. Poate ar fi bine sa repeti.

Qiao, vine un weekend numai bun de "abuzat" :-)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

deci eu lesin..deja trag cu ochiul la felia de cheesecake cu cioco (altfel bio) a lui husband, ramasa singurica pe farfurie..yummy
bey, si eu la fel, a fost ceva de groaza, toata ziulica am dat "hide" la ferestre ca sa am mereu pe ecran cifre..cifre.. si de juma' de ora incerc sa ma mobilizez sa fac ceva util, rezultatul..il cititi

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Lara sunt inca pe inhibare cu dipherelin ,de miercuri incep menopurul ,gata m-am linistit ca este bine!
Quiao

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,hai ca ma bag si io sa iti zic de fibrom..avnd in vedere ca fibromul si endometrioza au aceeasi mama si acelasi tata...adica excesul de estrogeni..esti predispusa sa le ai pe amandoua...eu le-am avut pe amandoua,fibromul meu embolizat de 6 cm l-am operat in 2010,am ramas doar cu endometrioza
acu dc ai fibrom ,conteaza f tare cum este pozitionat..ideal ar fi sa fie subseros...parca din ce am citit,creste pana in luna 5 de sarcina..si nu prea se recomanda sa il scoti cd nasti cu cezariana,ca e risc de hemoragie

Mergi la inceput

Ioana, asa, scoate-mi ochii girl, ai tot dreptul, intai "shut-uit" apoi vociferez pe unde-ai disparut (deja credeam ca te-ai apucat de studiat fibroame)..
dupa cum vezi, orice shut in funduletz este un pas inainte..acum serios, ca tot vroiam sa-ti spun si am ratat momentul..te-ai prins ca n-a fost nimic personal, da? imi sarise nervu' pe-un phenomen, mi-am dat drumul la "vuvuzela" si mi-a parut rau in secunda 2..(btw, asa-s si-n viata offline..plina de temperament)..oricum, uite cu ocazia asta te-am "descoperit" si apreciez stilul tau "fara suparari" si am senzatia ca tre' sa am oarecum extracare de tine..so you're my special child now, right? si ca sa "te-nbunez" de tot, in caz ca n-ai facut-o deja, arunca-ti un ochi si pe la "fiv cluj" / ultimul capitol (unde discutiile depasesc cu mult sfera titlului) ca sa vezi ce lucruri interesante te-asteapta..
ma bucur ca stai relax..parol, e cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci
la intrebare i-am dat ignore

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

lyly, cred ca-i submucos, c-a singerat (de fapt sunt doua, mici)
Ioana, observi ca-ti discutam deja cazul, da?

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lylyshor, pai io endometrioza stiu sigur ca am ca mi-au descoperit-o la laparoscopie in 2007. Mai multe nu stiu cum e ca ieri m-am panicat asa de tare incat am intrebat de 5 ori ce o sa se intample dar nimic altceva. Doctora parea destulm de cool. Marti o sa intreb mai multe.
Lara my dear, exact aia zic si io: orice shut in cahhh e un pas inainte :-)). Dar sa stii ca nu m-am suparat. Doar pe moment un pic...dar judecand dupa aia la rece, mi-am dat seama ca e ok si aveati dreptate...stii cum se zice...cand unu iti zice ca esti beat, continua, dar cand iti zic doi, culca-te . Doar ca eu sunt mai expansiva din fire si ca sa ma protejez, am zis pe moment ca poate exagerati.
FIV Cluj? nu gasesc...

No hai ca iar am monopolizat subiectul si nu vreau sa se supere fetele cu fibroamele mele...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Ioana, cum draq nu-l vezi, era primul acum 2 clipe pe pag. principala FIV la CLUJ cap. 50
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166997&nm=Fiv-la-Cluj-50

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput