Clubul "babelor" FIV-oase 6
Raspunsuri - Pagina 22
maria81 spune:
ingerash
adrianaady pe unde te ascunzi?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
mikado spune:
ingeras, bine v-am gasit
samiruto am balosit tastatura
eu am pofta de fasole cu ciolan
Qiao
m-as baga si eu la un vinut rosu ca si endo meu e firav
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 ...finalul pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Cris_25 spune:
Bey fetiliiiiiii ... hooooo... opriti-va cu mancarea p-acilea ... Ca eu sunt "beteaga" si numa supa si ceai vad de cateva zile ... Imediat va chem cu sufertasu de bunatati
Si daca tot vorbit de mancare ... lamuriti-ma cu papanasii ... voi va referiti la cei cu branza si gris, dati prin pezmet cu zahar? Sau cei cu aluat ca si gogosile, de se papa cu smantana si gem?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Ingerash_Mic spune:
mikado iti trimit eu fasole cu ciolan
as manca ceva dar nu stiu ce voi aveti astfel de dileme?
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
angelica28 spune:
MIKADO AZI AM GATIT DITAMAI OALA DE FASOLE CU CIOLAN ,AL MEU SOT O ADORA ,ASA CA I-AM FACUT SA SE SATURE,DAR O PORTIE DOUA AM SI PT TINE !
Eu in seara asta mi-am propus sa maninc un bol de laptic cu cereale fitnes,nu de alta dar trebuie sa intru la regim,simt ca incep sa pun pe mine de la tratamentul asta hormonal ...............asadar fetelor cine se baga la un bol de cereale cu laptic ?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
mikado spune:
ingeras, sar'mana
Crisule sanatate maxima pentru tine am supa crema de broccoli
Angelica asa si sotoiul meu ...e mort dupa fasole. cea mai buna fasole am mancat-o in Sighisoara ...in pita
cum merge stimularea?
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 ...finalul pe 17
angelica28 spune:
MIKADO pot spune ca ok pina acum ,cu inj eu oricum eram obisnuita ,ma lupt doar cu dureri de cap zilnice ,in rest nu a ma pot plinge de nimic !
Hai ca mai ai putin si ne dai vestea mare ,un beta grasunel !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Ingerash_Mic spune:
gata si eu.. am papat
va pup pe toate noi ne bagam la un film.. seara frumoasa
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
mikado spune:
angelica, deja am simptome de urati ....
ingeras, vizionare placuta!
merg si eu sa ma apuc de
papa bun
ioana3110 spune:
Am facut si eu un chec aseara, cu niste coacaze prin el, ca am si eu 2 tufe de coacaze in curte si s-au facut bune in vara asta, asa ca le-am bagat la congelator si acum le-am descoperit :-). A iesit bun bun
Cris, papanashii aia sunt cei dati prin zahar si pesmet dar poti sa nu-i dai si sa-i mananci asa calzi cu gem si smantana mmmmnnmmnmn
Samirutzo, ma gandesc cu jiind la sarmalele tale!!! Ioi ce pofta mi-ai facut!
Eu o sa bag maine o oala de ciorba de fasole cu afumatura, cred ca...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto