Clubul "babelor" FIV-oase 6
Raspunsuri - Pagina 19
elenus26 spune:
Da nu te mai stresa doamna draga, ca oricum s-a trecut la o alta pagina si se vede ok.
Uite asa am luat si noi o pauza :)
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
angelica28 spune:
am mincat un T.... "semnul de carte"
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
PTIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ASTA ERA NU ERAM LOGATA ,UFFFFFFFFFFF CHIAR MA STRESA CA NU II DADEAM DE CAP ,MULTUMESC PT SPRIJIN FETELOR!
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing El e cel care m-a gravidit cu extrauterina si pe urma m-a abandonat in spital ca pe o cutie de conserve in care se astepta sa gaseasca pate de ficat de rata si a dat peste berbec cu bame, ca sa se cupleze cu una divortata care traia din pensia alimentara babana de la sot, dar care avea deja una bucata copil, ceea ce eu nu am fost in stare sa ii ofer |
Fraza asta e bestiala ... e din categoria "rasu-plansu" si partea nasoala e ca nu stii de-ti vine sa razi mai intai sau sa plangi. Dincolo de tragicul situatiei, cred ca ar fi un deliciu sa te aud live, Qiao draga ... Incepe sa-mi para tot mai rau ca nu va cunosc ... Poate ma "enervez" si trag o fuga la capitala la urmatoarea intalneala
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
mikado spune:
Stampilez si eu "babutele" si va doresc sa deveniti repejor ,,babute burtoase" !
Aveti un topic delicios
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Ingerash_Mic spune:
mikado bine ai venit
angi ai gasit acum da?
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
samira33 spune:
mmmrrrrrrrrrrrrrrrrr......Buna ziua.
va spun cinstit...step-aerobicu' ala la care ma duc eu e rahat in ploaie pe langa inotul prin zapada de astazi.vreo 3 ore am innotat...sunt franta...cred ca maine am o febra de zile mari.
uuufff....vroiam sa spun multe...da pana am citit tot...am uitat ce vroiam sa spun si cui....asa ca incerc sa-mi aduc aminte:
-avand in vedere faptul ca eu fac FIV abia la toamna...pot sa cedez cutiile mele de Unicorn daca le vrea cineva care face mai devreme.
-castroane n-am mai apucat...au fost altele mai iuti de picior ca mine...am mai prins 2 strecuratori si 2 castronele mici.
-sunt Capricoarna
- la ultima mea postare...unde am scris de a cincea sansa...imi lipseste un H...trebuia sa scriu fifth chance.
-nah ca mie...noua ne lipseste romantismul...ma enerveaza moda asta cu Valentine's day...ete fleosc!!!
mai ales dupa ce mi-a cumparat soata tigaie Tefal pe post de cadou romantic...am stabilit amandoi ca e mai intelept sa se abtina pe viitor de la astfel de gesturi "romantice".
daca mai e ceva...imi aduc aminte pe parcurs.
azi vreau sa gradinaresc putin...maine am program de bucatareala:prestez ciorba de purcel,sarmale la oala de lut si ghiveci cu carne de vitel....si daca sunt in toane bune fac si o prajitura cu visine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
Ingerash_Mic spune:
hello sami ce de bunatati faci maine mai ales sarmalele alea la oala de luuuuuuuttt
_
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end.
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingerash_Mic angi ai gasit acum da? Da acum am gasit ,nu eram logata si nu aparea!Multumesc din suflet pt ajutor! _ MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot www.fertilityfriend.com/home/Almi" target="_blank">Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end. |
Rajneesh
samira33 spune:
pai Miercuri imi vine soata acasa si el e mare mancau de mancare gatita.
nu stium cum naiba reusesc mereu sa-mi fac azi mani-pedi si maine cel tarziu sa fac curatenie sau mancare si sa se aleagra prafu' de oja mea.
cine vrea mar verde???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak