Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tudor- La multi ani!
Miha
Dia- Stai linistita, la ganduri bune tinem deschis in permanenta. Sper ca Adriana e ok acum

A fost impresionat Alex sa gaseasca plin cu baloane in casa. Apoi au aparut si Alexandar si Dominique si s-au jucat si au dansat cata incaput...A venit si taica-su pentru tort. Totul a fost cum programasem, doar ca impricinatul avea dureri de burta si n-a mancay nimic, noaptea s-a pus pe miorlait si l-am luat cu noi in pat, unde a vomitat voiniceste...CRed ca afost vre-un virus achizitionat la carnaval...Acum e mai bine, doar ca am eu o stare de greata de zici ca maine nasc. Sper sa nu ia si Anastasia. Cam astae de la noi si per sa mai apar zilele astae ca dl e in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Multumesc mult ptr. urari, noi il sarbatorim in weekend, de data asta acasa, dar va fi in avantaj, are invitati 7 copilasi, verisori, fini, sambata, 6 duminica, prietenii lui de pe strada.
Silvia, m-au trecut fiorii, bine ca n-a fost nimic grav, din pacate se intampla, nu-i putem veghea non stop, imp. e ca nu s-a intamplat nimic, nu te mai gandii ca tot timpul patiti ceva ca nu-s bune gandurile astea.
Da, adevarul e ca e inventiv romanul, exact asta a zis o d-na de la inspectorat, dar nici sa ma oblige sa-l duc la scoala in Apahida nu mi se pare corect. Sincer sunt f. curioasa sa vad ce va isi din toata nebunia asta, nu cunosc persoana, cunostinta colega, care sa nu fi facut flotant. Giova eu zic ca draguta cum esti tu si cu o vb. buna daca o rogi pe functionara de la ghiseu fara pile faci mai repede flotantul, oricum pana in 5 e timp. Am inteles acum despre ce evaluare vb.
Ana, super idee, bravo tie ca ai pus-o in practica, sanatate lui Alexandre.
Bumbi la fel si voua, sanatate sa scapati de streptococul acela si conf. la care merg cu Tudor ospen i-a dat unui baiat din salon cu aceeasi pb.
Toanca, cu stranuturile cum sta Matei, ii faci teste cutanate la alergolog?
Dia, sanatate Adrianei, sper ca e mai bine.
Maraki, Cosmi, tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Miha, Matei de stranutat nu prea stranuta, insa respira cam greu.
Sta ce sta dupa care trage mult aer in piept.
Sau daca nu trage mult aer in piept, casca foarte des.
Sincer, nu stiu ce teste o sa ii fac pentru ca abia miercuri merg cu el la alergolog si vad atunci ce si cum imi recomanda doctorul.
Cand il intreb de ce nu respira bine imi zice ca nu poate.
Afara, la aer nu respira asa.
De aia m-am gandit ca o fi vreo alergie.
Vedem!

Ana, cu scuzele de intarziere: LA MULTI ANI pentru Alexandre!
Sa creasca mare, frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Buna dimineata!
Noi suntem ceva mai bine - ieri inca am tinut-o pe Adri in casa (nu mai avea febra...dar zicea caz o doare capul si burtica...si gatul); dar acum pare ok; sper sa ramana asa.
Eu insa am nevoie de o doza de energie, pe care nu reusesc sa o gasesc pe nicaieri ...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
haideti la o .
din 2 martie voi sta perete in perete cu scoala...timp d e1 an. sotul e necajit ca iau ambii copii cu mine .
Nu ma asteptam sa depunem actele in nici 10 minute...totul s-a schimbat la buletine. Imi era groaza ca-l tin pe omul asta dupa noi mult timp.
La noi nu s-au cerut certificatele copiilor, doar buletinele, taxa si contr. de ap. in copie si original.
asa ca in 5 martie ma infintez la secretariat sa inscriu copilul.
Azi sun si la centrul de evaluare sa vedem daca e chiar musai....ieri la inspectorat venise o nota ca nu mai e obligatoriu.
oricum, nu e test de inteligenta, e psihomotor, doar ca il evalueaza 40 minute...probabil vor sa vada daca e si apt pt a sta cuminte in banca 50 minute...naiba mai stie.

Iuliana bafta la analize, medici...aveti si voi ceva de umblat.
Ana ma bucur ca a fost impresionat Alex, imi pare rau ca nu s-a simtit bine, dragul de el. cum mai e acum?
Miha petreci frumoase sa aveti in weekend...asteptam si poze.
N-a mai fost nevoie sa ma rog de d-na de acolo, in 2 martie ma duc dupa flotant. oricum, prima etapa de inscrieri e din 5-18 martie, asa ca aveam timp.
Cu toata spaga data, flotant facut...tot nu sunt linistita pana nu-l vad pe liste la inv la care vrem.
Dia ma bucur ca Adri e mai bine, sa-si revina repede. tu odihneste-te, sau nu poti cu spiridusa acasa?

poate reusesc sa pun si pozele din weekend azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Pai nu e prea simplu de odihnit cu o stumfina plina de energie in preajma ... saptamana asta e vacanta; dimineata am inscris-o la ceva "stagiu" de tenis si inot; dar tot se simte serios diferenta fata de zilele in care era la scoala si venea doar dupa-masa...

Andiaroro, voi cum va mai simititi? sper ca a trecut si sunteti ok si tu si Alexandre...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata si de la noi,

Silvi am scris despre masca de par mai demult Ulei de ricin, ulei de masline, picaturi de vitamina A uleios si galbenus de ou. Se sta cat se poate de mult cu masca in par. Vad ca din 3 masti se cunosc rezultatele. Nu m-am tinut de ea, am pus una pe luna Imi imaginez ce rezultat ar da daca as pune saptamanal Foarte nasol moment cu patania lui Alain Bine ca nu a fost mobila grea, sper ca a invatat ceva din asta Si Roxana a patit-o cand avea 11 ani. A vrut sa ia ceva dupa biblioteca, s-a catarat si a cazut biblioteca peste ea. Nu eram acasa dar s-a dus vecinul de jos sa vada ce s-a intamplat pt ca auzise bubuitura puternica. Nu a ajuns cu nimic in gips, vanataie si sperietura. In gips a ajuns cu piciorul cand a cazut in parc ca se dadea pe saltelele alea de sarit
Fetelor a venit Andreea! Faza este ca a venit sa ramana si Giorgos nu stie nimic Nici nu stiu cum sa-i spun A venit sambata iar ieri si-a gasit serviciu Tare norocoasa este fata asta! A cautat Robert pe net si a gasit un restaurant intalienesc care avea nevoie de om la bar. Incepe bine cu un salariu de 1200 ( Robert incepuse cu 900 ) acum ramane sa vedem daca rezista la program si daca e in stare sa faca tot ce e nevoie la bar. Este munca foarte multa, eu in 12 zile slabisem 6 kg.

Cand o auzi Giorgos.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca si eu am avut perioade lungi cand inspiram si nu reuseam pana la capat. Nu imi ajungea aerul. Mi-a trecut in timp, fara niciun tratament. Dar aveam episoade care tineau cateva zile. Sa ne spui ce a zis doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

ce liniste e pe aici...unde sunt restul de fete?
Dia hai ca nu mai e mult si se termina sapt de vacanta.
Maraki mie asa mi se regenereaza parul, cum zici tu...cresc fire mici...clau le zice ca iar mi-au aparut juniorii. cam la 3 luni se regenereaza singur, fara nicio masca.
Andreea ramane de tot? nu mai pleaca amandoi in Italia? ai putea sa le sugerezi sa se mute in chirie, daca totul merge bine.

fug la restul de treaba.
o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu la voi la o cafea ca azi am program super lejer de la 11 la ora 13 si ef bine ca e Alain racit si il tin acasa noroc ca e si Jp in repaus dupa garda. Ma bucur si eu ca scapatcu bine, cu invataturile nu stiu zau ... ca are faze care ne surprind mereu.
Miha cu scuzele de rigoare ca eram intoarsa pe dos va urez retroactiv La multi ani si sa ai un copil mare si sanatos . ce nebunie la voi cu flotante dar te inteleg perfect ca vrei sa il duci la o scoala buna si eu facusem derogare anii trecuti pt Alain.
Gio deci si voi cu inscrisul la scoala, tin pumnii sa fie bine si sa reusiti
Maraki merci chiar o sa imi fac ca eu de la atata vopsit blond cu toate ca folosesc tot felul de masti si alifii profi imi simt parul f uscat asta e pb mea o sa incerc si ce zici tu. Eu tare ma bucur ca au venit copii inapoi lasa ca inghite cumva G faza dar ma bucur pt tine ca o sa iti amortizeze admosfera si o sa te simti tu altfel tin pumnii sa iasa bine si faza asta
Iuliana sanatate multa piticului tau si Alain imi tuseste de vreo luna si mai bine si numai nu ii trece recaeala cum trebuie, asta noapte frisona, ieri l-a durut burta nu mai trece o data iarna asta .
Lili ce faci cume vremea la voi ?
Eu asa m-am saturat de iarna ca mor, nu mai pot sa vad vremea asta fac depresie. Saptamana viitoare am si eu o vacanta de 7 zile si vine verisoara mea din Germania, nu am vazut-o de 2 ani sper sa mai schimb un pic ceva in program ca m-am saturat .

Mergi la inceput