LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Tudor!

Crisspy, sunt adorabili amandoi, imi place cum sta Razvi la smotocit

Lissa, sunt foarte frumoase torturile, nu stiu zau cum rezisti! Eu vreau filmele, daca le poti sharui, iti dau un PM cu adresa de email, cred ca doar atat iti trebuie, nu?

Mie imi pare tare scump siropelul asta, poate ca l-as cumpara daca ar avea efect asupra poftei de mancare, dar nu cred ca exista nimic care sa aiba efect asupra Carlei, e super mofturoasa si gata. Carla nu prea a avut probleme cu racelile (doar ieri mi-a tras o febra si-o voma, prima voma din viata ei, asa ca am amanat cu o zi mersul la gradinita noua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Inseamna ca ii dai o doza fff.mica, mai mica decat jumatatea dozei recomandate de ei,tinand cont ca 1/2 de oz are 15ml.Si nu inteleg de ce capacelul are numai 5ml, ar trebui sa aibe vreo 30ml, cat e doza recomandata de ei.In fine, am sa comand si eu o sticla, sa vad cum merge.Merci!

Din ce am citit eu pe prospect, o doza intreaga e 30ml, deci nu vad cum mi-ar ajunge 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Tudor! Dana sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi!

Fetelor voi vorbiti de siropul minune de pe amazon? L-am comandat si eu, deci juma de doza trebuie dat?

Crisspy absolut adorabili copilasii! Ce zambareata este Andra!

Aidan o pupaceste toata ziua pe Nadia, intr-o zi i-a luat la rand fiecare degetel si i l-a pupat si ii soptea la ureche ca i-a lipsit cat a fost la gradinita. Si cand il duc dimineata, e ca un vultur, nu lasa nici un copil sa se apropie de ea - go away kids, you have GERMS:))))

www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iri,am aici un link, scrie ca la copii sub 4 ani se da jumatate de doza (1/2 oz) http://www.earthturns.com/intraKID-Organic-Liquid-Vitamin-p/drl-kid33.htm

Eu astept sa termine Daria cutia de vitamine flintsones pe care tocami a inceput-o si dupa aceea cred ca fac comanda la sirop.

Mortal a fost Aidan

Iulia, acum ma citit mai atent despre Carla, sper sa nu fie ceva mai serios.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumim de urari!
Vi le intoarcem inzecit si cu multi
Crisppy, nu stiu de ce fotomodel care nu mananca vorbesti, ca din cate vad frumusetea mica poate doar fotomodel de lenjerie intima asa
Frumoase domnisoare au licuricii nostri
Irinucule, tu mai imparti pozici ceva si la cei mai amarati asa?
Bravo lui Aidan! Pai lasa ca aduce el virusii nu trebuie sa ii mai ia N direct
Aalina, iti doresc sa iti fie cat mai usor. Incearca sa te odihnesti si tu si sa profiti de liniste;)
Noi ne-am sarbatorit restrans asa, ca tati joaca in deplasare, drept urmare la resto si un tortulet facut (ca mami nu e priceputa asa ca niste d-ne pe aici -nu dam nume)dar macar la magazinul ro, tort nuga.
Acuma trebuie sa o luam la fuga pe afara de prea multa papa.
Am luat din state un balon mare cat el cu Dora, si nu l-am umflat atunci, iar azi a trebuit sa alerg de nebuna sa gasesc unde sa il umflu, ca cica nu mai umfla daca nu cumperi de la ei
Am uitat sa va zic, cred, ca la noi mare dragoste cu D aia Urmareste fetele prin parc, drept urmare acum suntem posesorii unor megablocks si minge si papusa
Mie una nu imi vine sa cred, ca al mare doar masini vedea in fata ochilor si daca ii aratai ceva de "fetite" era tragedie mare.
Dar, na te poti pune cu dragostea?
Si apropo de asta, va dorim o zi cu multa dragoste
Al meu mananca binisor, eu le dau doar suplimente separate, unul de peste, vit D si vit C. La cel mare i-am mai dat cand era mic multivitamine, si drept sa spun acum parca se cam rotunjesteasa ca fara chestii din astea la noi de crescut pofta de mancare.
Pt imunitate am incercat un sirop de sambucus si afine parca de prin state. Acuma vad ca cel mare de cand sta mai tarziu la scoala o cam ia cu racelile Parerea mea e ca se prind mai multe de ei cand sunt prea obositi (cel putin la al mare al meu asa pare).
Apropo de scoala, Miere cat costa la voi after school de ai sperante de nr 3 cam pe atunci? Ca la noi costa destul de mult si aia
Gata la nani cu noi.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Daiopri mortala ai fost cu fotomodelul de lenjerie distractie mare la voi cu dragostea asta
sanatate multa tuturor si sa aveti zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Multumesc de aprecieri fetelor

Iulia lui Razvi ii place mult de tot sa fie smotocit, cel putin acum . Si moare de placere cand vede ca Andra rade la giumbuslucurile lui. Sanatate Carlei, oare nu a fost ceva pe fond nervos - stia ca merge azi la gradi noua?

Miere e mortal Aidan...You have GERMS...adorabil .

Daiopri sa stii ca si Razvi de vreo saptamana vrea sa fie fetita...cred ca i se trage de la gradi (unde il duceam in strampi) unde a vazut el ca fetitele au strampi...acum nu mai vrea pantaloni, vrea rochita...sa ma ingrijorez? In schimb se joaca cu jucarii de baieti (elicopter, masinute & stuff)...

Razvi e mai bine, nu mai tuseste, dar tot il tin acasa saptamana asta. De luni, back to gradi sa mai respire si mami un pic ca o gasesc extenuata cand ajung acasa.

De ziua asta de Valentin, ce sa zic...noi nu sarbatorim, nici inainte nu sarbatoream...pt Adi ziua asta si-a schimbat semnificatia, ca de Sf Valentin acum 11 ani si-a cunoscut soacra

fetele, o zi usoara sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata,

Crisspy sunt adorabili!! Vezi tu cand va umbla mandra ce o sa fie...A mei acum se bat pe jucaria cu care dorm< cand Elena vrea ursul lui Stefan cand Stefan vrea cainele Elenei, asta petrecandu-se o seara da una nu.. si de fiecare data trebuie sa explic.. nu stiu insa cine ma intelege!
I schimb suntem ok. Eu nu-l tin pe Stefan acasa decat daca e ceva foarte grav. L-am tinut acum 2 sapt o zi si apoi facea nazuri cand l-am dus la gradi, ca el vrea acasa cu mami. I-am spus ca eu merg la servici si Elena sta cu o doamna si asa nu mai face nazuri.

De Naty, Micola mai stiti ceva, nu au mai scris de mult!

LA MULTI ANI! LICURICILOR SARBATORITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimul timp!

Sunt uimita de cati copii stiu literele si cifrele. Generatia asta e tare avansata. Nu-mi aduc aminte ca in generatia Ioanei sa fi fost asa.
Nadia nu stie nici literele nici cifrele, numara doar pana la 10 si numai crescator.
Se imbraca/dezbraca singura, cu exceptia bluzei.
Cu pipi/kk nu mai avem de mult probleme.

Se pare ca fetele mele au mai mult inclinatii sportive decat intelectuale Ei, macar le pot face balerine/gimnaste
Nadia o ia cu repeziciune pe urmele Ioanei; sunt uimita ce poate sa faca la 3 ani (desigur, copiaza ce face sora-sa).
La scoala au facut tumbe; sunt multi copii de clasa 1 care nu reusesc sa le faca si am uimit mamicile de pe forumul cu clasa 1 cand le-am spus ca Ioana se da peste cap cu mainile la spate din fuga. Ei bine, nu numai ca ii iese Ioanei, dar ii iese si Nadiei perfect.
In plus, face podul de jos perfect, sfoara, spagatul, aproape bine roata si inca altele.

Din aprilie va merge si ea la gradi, la grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca moama ce tare e Ioana! si Nadi la fel!!!
(si eu eram sportiva familiei, din pacate vaz ca copiii nu ma prea mostenesc.. is ingineri ca virgula consortu'....)
Criss, Ballantine's day se zice...

Mergi la inceput