LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 6
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI VLad, Iulia, Antonia, Liviu!!
Multa sanatate la toti bolnaviorii, mari si mici!
Apai si noi avem tantrumuri, nu tare multe, dar se mai intampla. Daca se lasa cu suparare mare, primeste time out (de obicei la ei in camera, cu usa deschisa) sa se linisteasca - si de obicei in max un minut-doua ne anunta ca s-a calmat (ne cheama sa ne spuna ca nu mai plange) si atunci discutam ce s-a intamplat. Daca e doar suparat si nu tantrum-y, de obicei solutia e luatul in brate si explicatul, de obicei oferit o alternativa daca ce isi doreste el nu se poate face. A trecut si el printr-o faza cand incerca sa ne loveasca la suparare (doar pe noi, parintii, nu pe altcineva) dar asta insemna imediat time out si am trecut de ea.
Acum "baietii" sunt la Londra pana maine, in vizita la bunicul, eu incerc sa ma mobilizez sa ma apuc sa lucrez ceva pentru curs - greu, greu La inceputul lui martie plecam undeva in vacanta, am primit niste bani inapoi din impozite si am zis ca, deoarece tot trebuie sa ne luam liber, childminder-a fiind in concediu, sa mergem si noi undeva la soare. Deci e mult mai tentant sa studiez oferte de all inclusive si demi-pensiune in tarile calde decat sa fac glosare cu termeni juridici
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisssa_ana spune:
La multi ani si de la noi pentru Antonia, Iulia si Stefan!
Iulia, sa stii ca sunt niste creme la Whole Foods pt afte, nu stiu cunm se numesc ca mi s-a terminat cand am avut .
Din cate stiu eu, este semn ca sistemul imunitar este scazut.
Ana care era o bolnavicioasa din cale afara s-a mai reglat acum datorita unui sirop minunat.
Vi-l recomandat cu mare drag, e un pic cam scump cei drept, dar va tine 3 luni. De cand am inceput cu siropelul, care e ffffff bun la gust, in 2 luni a avut 1 singura data muci fara febra sau alte minunatii.
Siropul il gasiti pe amazon si se numeste INTRAKID, are 215 nutrienti activi. Uitati-va la reviewsuri.
Ana e bine, o draguta. E foarte incantata de Filip care o urmareste peste tot. E plina casa de ras si voie buna. Eu mi-am mai revenit, acum dupa Filip am fost la un f mic pas de depresie. in fine... a trecut.
Am fost si ieri la patinoar cu Ana, s-a descurcat mult mai bine.
Se da ceva vaccin la 3 ani??
Eu si la Filip am intrerupt complet vaccinarea pana la 1 an.
Fug, am o garamda de lucru, 2 torturi, unul de 20 de eprs si unul de 160 de pers plus prajituri.
Un sf de sapt frumos!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
bpaula spune:
La multi ani Iulia!!!
La multi ani Antonia!!!
Sa fiti fericite si sanatoase!!!
Selene tare frumoasa printesa ta, imi place tare parul ei.
Lissa spor la munca si la torturi! Sa ne mai pui poze sa le admiram.
Eu am fost astazi un pic la cumparaturi, au ramas cei mici cu mami. Ne-am dus sa ii luam la sot echipament de mers la munte ca merge cu colegii. Si mi-am luat si eu un sacou, cam fix el dar sa am motivatie sa stau departe de dulciuri.
Bogdan a dormit dus 3 ore cat am lipsit, cand sunt acasa nu doarme atat. Ma bucur ca nu a trebuit sa ii dea mami din laptele muls.
Apropo de muls, stiti de unde pot cumpara ceva recipiente mai ieftine? Eu am avut 10 borcanele de la Avent dar le-am pus in congelator si parca nu se merita nici pretul nici ca ocupa tare mult.
Mi-am mai comandat si eu niste coloranti pentru tort si acum i-as testa dar nu am motive sa fac tort. Ma gandeam sa fac unul de Sf. Valentin desi noi nu ne sarbatorim atunci...dar un tort nu cred ca strica
miereamara spune:
Lissa, la 3 ani se face rapel la hep A (noi am refuzat vaccinul asta)
Am comandat si eu siropul, cam scumput:)), al meu e sanatos dar nu prea mananca, a si slabit in ultimul timp.
Paula, eu pun laptele in congelator in niste pungi speciale de la Medela sau Lansinoh. Sunt facute special pt congelarea/refrigerare LM.
Aseara mai aveam un pic si inebuneam, s-a stricat ceva si nu am avut curent pt cateva ore tot cartierul, imi venea sa mor cand ma gandeam cat lapte congelat aveam in frigider (toate rezervele pt Nadia la cresa). am pus gheata peste el si a fost ok.
www.youtube.com/watch?v=qJXut4el9pQ" target="_blank">Nadia
lisssa_ana spune:
Miere, da, e scump, dar sa stii ca faand un calcul la cati bani dau eu pe medicamente, vitamine (vezi Oscillo care e $12/cutia), cred ca tot acolo ajungeam. Asta macar e natural.
SA stii ca Ana de cand a inceput cu sipropul si=a mai revenit cu mancarea, si ea incepuse sa faca fite.
Oricum, ai sa vezi ca se vor vedea caliattile. Eu personal cunosc o mamica care cu acest sirop si-a scapat fata de alergii aparaute in urma vaccinarii MMR. Ea mi-a si recomandat siropul.
Paula, am terminat , e ora 1 noaptea la mine. M-a ajutat si Cristi, mult de lucru...dar sunt tare multumita de rezultat.
Revin maine cu poze
o duminica placuta
la multi ani ANTONIA SI STEFAN!!!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
cris30 spune:
La multi ani licuricilor din ultimile zile!
Lissa, suna bine siropelul, mai putin la pret ,dar daca este asa de bun cum se spune ar merita incercat.Din cate scrie acolo iti ajunge 2 luni, nu 3. Poate ii dau doar in lunile de iarna, pentru ca in restul anotimpurilor nu am avut probleme de sanatate cu Daria.
Iri, bine ca ai reusit sa salvezi laptele, ar fi fost pacat de el.
Noi la capitolul mancare stam cat de cat bine, adica eu sunt multumita.A avut o perioada cand facea numai mofturi, si atunci am inceput sa-i dau vitamine.Sunt ofticata ca nu-i place ficatul, numai cand il vede stramba din nas, trebuie sa-l blenduiesc si sa-l amestec cu altceva ca sa nu-l simta.Ii place foare mult supa de pui,pastele cu branza,pizza,crenvusti(ii cumpar din soia), mamaliguta cu branza, porumb fiert, orez, etc.Nu-i place iaurtul, dar bea foarte mult lapte.
roxanaz spune:
neata doamnelor
la multi ani Iulia, Antonia, Liviu, David, Tudor!!
Paula, eu am luat de pe bebelusultau.ro pungi de congelare a laptelui de la Lansinoh. sunt mult mai bune si mai comode decat recipientele avent. din pacate vad ca nu mai sunt acum in stoc, poate gasesti in alta parte?
o zi buna va doresc!
crisspy spune:
'Neata,
DAVID, o mai asteptam pe mami pe la noi cand are putin timp sa ne mai povesteasca despre voi.
TUDOR - Daiopri sa-ti traiasca pisoiul
Cris nici Razvi nu mai vrea sa manace ficat deloc, are deja aproape 1 an jumate de cand refuza. Cu iaurtul la fel, de cand l-a adus la Buc in mai 2011 nu mai vrea. I-am luat din toate felurile si nimic.
Eu mor ca nu vrea sa manance nici un fruct. Incepuse la un moment dat sa manance banane, a inceput la gradi si apoi de cand cu desenele de pe Boomerang (Banane in pijamale ) mai cerea cate o banana. Acum deloc, deloc. Ieri am bagat in blender banana cu ananas si kiwi si i-am zis ca am facut inghetata...ei as, nici nu a vrut sa puna gura. Zac in jurul lui bucatele de mar, para, etc si nici nu le baga in seama.
De joi seara e pe antibiotic si sa zic ca e un pic mai bine, dar saptamana asta il tin tot acasa. Andra tot cu muci.
fetele, o zi usoara sa aveti