LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 !! (162)
Raspunsuri - Pagina 4
crisspy spune:
Ana il duc la gradi ca se plictiseste rau de tot acasa si pt mami e destul de greu cu amandoi pe cap.
Oho, 400gr intr-o saptamana e un vis prea frumos pt mine. Eu m-as bucura sa ia luna asta atat .
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Ana il duc la gradi ca se plictiseste rau de tot acasa si pt mami e destul de greu cu amandoi pe cap. Oho, 400gr intr-o saptamana e un vis prea frumos pt mine. Eu m-as bucura sa ia luna asta atat . Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011) |
Stiu, dar si pt mami tau cred ca e mai greu sa stea cu amandoi bolnavi.
Doamne ajuta sa nu se mai imbolnaveasca!!!!
Aalina spune:
La multi ani Vlad!
La multi ani Iulia!
Si la multi ani celor pe care i-am ratat. Greu cu timpul ...
Si noi raciti si noi cu nervi. Asa ca suntem in trend.
Legat de camin noi am prestat program lung de la inceput si eu sunt multumita. In fiecare zi vad ce au lucrat si nu imi vine sa cred ca acolo am copil cooperant.
Legat de integrare eu am preferat sa il duc de la inceput pentru ca Dorian a intrat mai tarziu in grupa si nu a fost ok.
Woow ce copii frumosi Rox. Te stii la facut :)))
Apropo de asta am admirat zilele trecute copii si prestatiile culinare ale Paulei si Ioanei.
Si ca tot ati zis am admirat-o si pe Carla.
Eu pe mail nu prea ajung.
Sice schimbat mi se pare Aidan. Ce mare! Si Nadia e asa scumpa.
Eu sunt un pic necajit ca o sa am iar o delegatie si de data asta pica exact de ziua lui Fabi. Ma simt mizerabil, chiar daca o sa i-o inem cu o saptamana inainte. El saracutul si acum cand isi aduce aminte ma intreaba de ce am plecat de la serbarea lui de Craciun. Mama lui de job
Selene_Bunny spune:
Daricuta: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/IubitaLuMamiSiALuTati#5707491412967454962
http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!
http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...
cris30 spune:
Selene, e frumoasa rau Dariuta ta si ce par carliontat are . Suntem si noi fani 'Hello Kitty', are chiloti si bluze cu personajul,minilego, jucarie de plus si noua achizitie este o umbrela de care este foarte mandra.
Criss, vai saracu pisic ce cafteala si-a luat
Sanatate multa la cei mici si voua.Iarna asta am tras si noi cu vreo 3 partide de raceala, ultima a fost mai serioasa, ca a tinut-o vreo 2 saptamani. Nu mi-a slabit mult cat a fost racita, in schimb dupa virusul asta stomacal vad ca isi revine mai greu cu pofta de mancare, adica mananca, dar nu asa bine ca inainte.Andra saracuta, ea fiind micuta isi revine si mai greu, mai ales ca papa putin si inainte.Vorba Anei, poate puteti sa-l tineti acasa pe Razvi pana trece sezonul racelilor.
flowerbee spune:
Selene, e frumusica tare Daria! Si foarte zambareata!
Aalina, poate toturi scapi de delegatie!
Azi Ale a venit de la gradi cu buzita umflata (la propriu). Prima data ne-a zis ca o doare capul ca a lovit-o un baietel. Am sunat la gradi si mi-au spus ca nu au fost incidente, ca micutii au fost f cuminti. Apoi mama mi-a trimis o poza a fetitei si se vedea buzita rosie pe partea interioara, ca si cum si-ar fi muscat-o, asa ca am tras eu concluzia ca s-au jucat si probabil s-or fi ciocnit si Ale si-a muscat buza. O sa vad si acasa.
Eu nu am avut cand sa va spun, dar, zic educatoarele, Ale e foarte energica la gradi si se ia cu baieteii si, uneori, ii mai si smotoceste. Eu credeam ca Ale e foarte timida, insa, se pare ca e destul de categorica. Sper sa fie doar o faza. Seara, cand ne jucam, am inceput sa ii transmit niste mesaje non-violenta, pentru ca sa evit ca aceste gesturi, acum disparate, sa devina o obisnuinta. Aseara chiar le spunea piticilor sa nu dea cu palmele, adica sa nu se bata si sa nu alerge. Educatoarea mi-a spus ca Ale este un copil cuminte, foarte istet, insa se ia cu baieteii si mai fac prostioare.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Selene e super simpatica Dariuta si buclele ei sunt de belea .
Cris
Bee frumos rau la Ale la gradinita
Ma duc si eu acasa sa bolesc, ma doare capul si toate cele.
Week-end placut, ne "auzim" luni
iuliacris spune:
La multi ani, Iulia! Sa cresti mare si cuminte!
Aalina, nasoala chestia cu delegatia, trebe musai sa mergi?
Selene, e tare frumusica neastamparata ta!
Carla cred ca are o afta pe interiorul obrazului si zice ca o doare rau, ce pot sa fac?
Azi e ultima zi la gradinita veche, am lasat-o mai suparata ca oricand, dupa ce m-a pupat de-o mie de ori, de mi s- rupt sufletul!
Selene_Bunny spune:
iuliacris, nu cred ca ai acolo, in State, dar... pentru afte, Planta Gingival este excelent. Cauta pe Internet si vezi daca gasesti ceva similar la voi.
Multumesc de aprecieri, fetelor!
I-a crescut mult parul...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Martisoare de vanzare...