FIV Europa(52)
Raspunsuri - Pagina 19
balanta_tm spune:
MBK, la vremea aia nu aveam probleme in sistemul imunitar (cel putin nu stiu eu sa fi avut). Mi-a dat 5 mg de Prednsion din ziua de ET ca asa a decis el. De obicei la clinica asta se dau 7.5 mg/zi fie din Z1 de stimulare, fie chiar din perioada de anticonceptionale. Depinde de fiecare caz in parte, de protocol, etc.
CETEBE nu are efect imunomodulator - cred ca nu asta ai vrut sa spui . Cred ca ai vrut sa spui ca vitamina C creste activitatea celulelor NK. Nu stiu ce sa zic, am auzit de teoria asta, dar eu personal nu prea cred in ea.
Indiferent de ora la care ai embriotransferul, fa injectia cu Clexane in ziua aia, chiar daca va trebui sa o decalezi cu o ora-doua. Dar este important sa o faci.
jaguar spune:
hoollaa gagici
Balanta bafta la wiena! sa fie totul perfect
Samirutu tu iei cumva metformin?pe perioada fiv-urilor ce ai facut cu el?continuat sau pauza?
Adijo imi pare rau,,,
jaguar spune:
Balanta, Samira, cata dreptate aveti!
Bunul simt e o calitate atat de rara sau chiar pe cale de disparitie,,
Balanta te admir, jos palaria!
Ruxandrica bafta mullta la Wiena!!!
samira33 spune:
jaguar,iau Metformin dar nu ca parte a procedurii FIV ci ca tratament permanent pentru prediabetul de tip 2 cu care ma laud.
il iau deja de 1 an si 2 luni.
stiu ca se mai da si in caz de ovar polichistic dar eu nu am SOPC.
jaguar spune:
Samira, multumesc deci si balaria de prediabet,,,
cate mg iei pe zi?
spor la bucatareala si astept miros de sarmalutzee
aadina spune:
Adjo ,imi pare rau pt nereusita. Mai lasa sa treaca un timp si te vei hotara incotro s-o iei.
jaguar spune:
si da, ai dreptate ca se da in ovar polichistic si micropoli,,,
mie mi-a "mers" ff bine tratam asta cu 1500mg/zi,scazusem LH de la 14si ceva la 7 (z 3),,,
M-am hotarat sa mai "bag" o tura de cateva luni, dar nuj cand sa-l intrerup?!de cand incep AC?ce zici?
aadina spune:
Si eu iau metformin 2*500/zi pt ovare polichistice. Cica se se continuu. Deocamdata nu stiu daca e vreo imbunatatire, voi vedea la fiv.
jaguar spune:
Aadina am citit de peripetiile cu dosarul si clinica din Sibiu,imi pare rauu,,, ce ai hotarat, in continuare mergi cu ei sau??
Depinde de cat timp iei metformin, schimbari tre sa fie dar cik dupa cateva luni.
Am vazut pe pielea mea asta si in plus am auzit si la alte fete.
Baftaa si sa fie cu folos!
Tie cine ti-a recomandat sa-l iei, dr de fiv sau gineco?
samira33 spune:
jaguar,dar de ce sa-l intrerupi???
cele mai bune rezultate se vad dupa administrare indelungata.
nu-l intrerupi nici la procedura,nici dupa.
PK mi-a zis ca voi continua cu el si in sarcina.
bine eu il "judec" acum din punct de vedere al diabetului.
PK mi-a spus ca daca intrerup fac rau...nu stiu daca e valabil si in cazul SOPC.