Alegerea intre atractie sexuală si prietenie
Raspunsuri - Pagina 19
ann1907 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia23 Ea ma suna si-mi spune ca nu renunta la el,el vrea divort pe cale amiabila,si-au pus poza lor impreuna pe facebook,poza pe care a vazut-o copilul meu Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003 |
Nu prea inteleg cum vine asta, nu s-au vazut niciodata si au poza impreuna pe facebook?
On topic - sunt si femei care fac compromisuri la 20 de ani, dar la 40 nu mai vor sa faca, cunosc destule exemple.
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ann1907
Nu prea inteleg cum vine asta, nu s-au vazut niciodata si au poza impreuna pe facebook? On topic - sunt si femei care fac compromisuri la 20 de ani, dar la 40 nu mai vor sa faca, cunosc destule exemple. |
Buna observatie :).
julia23 spune:
Nu ma pricep la asta,dar el este intr-o parte si ea in cealalta,sunt in chenare separate si unite la jumatate,nu stiu cum a facut fotografia,nu ma intereseaza!
aniela23 spune:
Salut fetelor, n-am mai intrat online pentru ca tot citeam mesaje si pro si contra gavin si nu ma puteam deloc decide ce sa fac. In fine, intr-o zi mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca nu vreau sa fiu cu el, ca nu simt suficient de multa atractie. Of, a insistat atat de mult sa mai incercam pentru o perioada, a incercat atat de mult sa ma convinga... Ne-am impacat si chiar mi-am propus sa fac un efort sa il apreciez mai mult... Ne-am intalnit, am vorbi la telefon, am facut sex, ne- am trimis mesaje in fiecare zi... Totul a fost caldut caldut, caldut, niciodata fierbinte... Saptamana asta a fost plecat cu serviciul, acum e pe avion in drum spre casa. Dimineata mi-a trimis pe email un mic video din camera de hotel ca sa imi ziua buna dimineata. Si ma uitam la el si admiram cat e de frumos si fit si ce voce sexy are si mi-am dat seama ca tot nu pot sa ma indragostesc de el. Imi este atat de ciuda!! Nu ar fi corect sa raman intr-o relatie cu el pentru ca nu pot sa ii ofer ceea ce merita, el merita sa fie adorat si iubit atat de mult! Iar eu nu pot nici macar sa ii zic " i miss you so much" pentru ca as minti! Il simt ca e mereu trist pentru ca ma simte ca nu il iubesc. I hate myself!!
Asta e, maine dimineata il sun si ii explic ca nu e corect nici pentru el nici pentru mine sa continuam. Vom vedea daca imi voi gasi vreodata perechea si daca o sa fiu mai fericita decat am fost cu gavin, dar promit ca o sa intru pe forum si o sa va zic
Multumesc pentru toate raspunsurile primite
cipcipcip spune:
Aniela, ai incercat destul, mergi linistita inainte si vei gasi un barbat care e genul tau. Una e sa-i dai o sansa si sa incerci, alta e sa te obligi pe tine insusi sa fi cu cineva. Noi aici dam sfaturi si ne dam cu parerea, dar tu stii mai bine de ce ai tu nevoie si ce simti!