Alegerea intre atractie sexuală si prietenie

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Nu stiu ce administrator i-a dat avertisment rosu Dahrianei pentru insinuarea ca as fi babaciune menopauzista dar pe mine chiar m-a distrat "profunzimea" concluziilor drei, jur!

Cred ca da o imagine foarte clara a modului ei de a dialoga si mai ales a intelegerii adanci a lumii in care traieste si a complexitatii naturii umane.

Cine putea sa dea decat o alta persoana pe aceiasi lungime de unda si pe aceiasi varsta !

Fata babei, avea mamaia mea, odihneasca-se in pace,o vorba pe care cu toate problemele senectutii inca o tin minte: "ai grija ca batranetea e boala care se ia".
Asa ca daca-ti ajuta Dumnezeu sa traiesti macar cat e speranta de viata in Romania la femei s-ar putea sa ai sansa (sau nesansa daca e sa judecam dupa cum pui tu problema) sa vezi cum stau lucrurile si cand ai 30 ani si cand ai 40 si tot asa...

Ti s-o parea tie ca maturitatea (ca asa zic io ca se cheama 40 chiar daca de la tine se vede ca ne taram in carje si ne curg balele pe la coltul gurii) e cah si-ti face nitel sila dar ai putea sa te obisnuiesti cu ideea ca intr-acolo te indrepti pentru ca oricat de anacronic ti-ar parea orgasmele repetate nu opresc timpul in loc.

Fa si-un stoc de bastoane din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

mariuta, dar tu ai citit toate subiectele deschise de dahriana de-a lungul timpului, ca sa-ti poti face macar o idee in privinta modului in care gandeste si actioneaza in viata ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Inclin sa cred ca nu!

Dar e ok,e forum public,avem totzi dreptul la opinie!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Ramiris, strict la subiectul asta, putem avea indulgenta la parerea Dahrianei vis-a-vis de sexul la o varsta inaintata....eu la varsta ei imi vedeam parintii asexuati ...acum la 50 de ani imi e rusine ca gandeam asa in conditiile in care as face sex in fiecare zi si tot nu m-as plictisi tinand cont ca nimic nu imi mai e necunoscut si stiu tot ce se poate sti in domeniul asta! Numa ca nu mai gasesc masculul care sa merite efortul asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta

Ramiris, strict la subiectul asta, putem avea indulgenta la parerea Dahrianei vis-a-vis de sexul la o varsta inaintata....eu la varsta ei imi vedeam parintii asexuati ...acum la 50 de ani imi e rusine ca gandeam asa in conditiile in care as face sex in fiecare zi si tot nu m-as plictisi tinand cont ca nimic nu imi mai e necunoscut si stiu tot ce se poate sti in domeniul asta! Numa ca nu mai gasesc masculul care sa merite efortul asta!

De acord. Am imbatranit degeaba, nu sunt suficient de inteleapta sa inteleg tineretul.(Da' vezi ca risti sa-i dai lumea peste cap cu afirmatiile astea, sex la 50 ani?!?!)

off topic de tot: Frumoasa poza, arati excelent (pentru o biata batranica de 50 ani arati chiar exceptional ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ramiris, deci asta-i secretul tau? esti bunicuta?
o casnicie care se bazeaza aproape doar pe partidele de sex nebun/salbatic e condamnata din start la divort peste o vreme.
ptr ca este dovedit, apetitul sexual scade cu timpul din varii motive. si daca doar asta ii leaga pe soti.... mai bine sa ramana parteneri de sex.

si desigur cand se satura unul de altul, poa' sa-si caute un partener ca cel a lui Demi Moore. ca sexul nebun/salbatic trebuie sa continue, nu-i asa?

sexul are rolul lui bine definit in viata omului. numai ca, din fericire asta nu este tot.
o casnicie reusita are la baza si altele decat sexul. iar cand apetitul sexual scade, raman celelalte cu care se poate trai bine mersi.

daca sotul meu de maine si-ar pierde potenta, nu as divorta cu nici un chip de el. avem multe alte lucruri construite impreuna pe care ne putem baza. casnicia noastra nu se termina daca nu mai este sex. iubirea dintre noi nu este numai sexuala. ne iubim sufletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aniela ce ai mai facut? azi e miercuri...
te inteleg ca e ideal sa le ai pe toate si fluturi, si sex de calitate, si intelegere, respect prietenie.
insa ce te faci daca nu gasesti omul care sa intruneasca toate astea? cauti pana la 40 de ani? sau mai renunti la pretentii? daca poti sa raspunzi la asta, ai rezolvat problema pe jumatate. macar stii ce vrei.
apoi urmeaza sa gasesti persoana care se pliaza dorintelor tale. aici nu stiu cat mai tzine de tine, tzine si de noroc, soarta.

stiu destui parteneri plictisiti unul de altul dupa 5-6-7 ani de casnicie, macar la inceput sa nu fiti plictisiti...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ramiris, deci asta-i secretul tau? esti bunicuta?

Dupa standardele mele la 41 si cu copil de 10 ani n-as prea fi dar n-am vrut sa o dezamagesc pe Dahriana.

Sper sa apuc sa fiu bunicuta si sa-i cresc copii lu' fi-miu. Si sa stau cu moshu' meu la gura sobei si sa ne amintim ce cool era cand faceam noi sex la tinerete si chiar la maturitate.

(Sotzu tot insista ca ar fi bine sa mai facem o fetita, o sa-i zic ca suntem cam expirati...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

aniela ce ai mai facut? azi e miercuri...
te inteleg ca e ideal sa le ai pe toate si fluturi, si sex de calitate, si intelegere, respect prietenie.
insa ce te faci daca nu gasesti omul care sa intruneasca toate astea? cauti pana la 40 de ani? sau mai renunti la pretentii? daca poti sa raspunzi la asta, ai rezolvat problema pe jumatate. macar stii ce vrei.
apoi urmeaza sa gasesti persoana care se pliaza dorintelor tale. aici nu stiu cat mai tzine de tine, tzine si de noroc, soarta.

stiu destui parteneri plictisiti unul de altul dupa 5-6-7 ani de casnicie, macar la inceput sa nu fiti plictisiti...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Ahhh raspunsul e simplu:
Te inscrii aici, citesti cu atentie, iti expui problema si va veni solutia
Succes!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paff

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui balanta

Aniela,eu sunt in partea cealalta ...avem de toate...prietenie dusa pana la fratie, respect dus incat in 15 ani nu a existat nici un cuvant urat, dar certuri da, atasament incat ne-am da un rinichi, valori comune un sac plin ; atractie si sex...lipsa de 8 ani si fiecare cu dormitorul lui ...! No, daca poti trai asa ...e ok..!

Sa ma scuzi dar...de 8 ani fara sex ?! Sau de 8 ani fara sex unul cu altul ?!

Daca e fara sex deloc pt amandoi ...atunci mi-as pune semne de intrebare...

Daca e cu sex cu alti parteneri ..atunci mi-as pune si mai multe..

Nu cred ca "legatura asta " , se mai poate numi casatorie fericita..

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

In primul rand, multumesc ca mi-ai raspuns.
In al doilea rand: nu judeca, nu stii ce relatie au si sa stii ca exista casnicii bazate pe respect, incredere, comunicare, casnicii foarte bune, fericite, reusite, din care lipseste sexul. Atata timp cat ambii parteneri sunt ok, nu vad unde e marea problema. Eu as sta si fara sex cu sotul meu, ptr. ca e un om extraordinar de bun si oricum, la noi de vreo 2 ani sexul e mai mult lipsa. Si totusi, suntem fericiti, impliniti, avem o relatie foarte buna.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Nu inteleg de ce daca aveti o relatie buna,liseste sexul de doi ani?
Nu sunt rea sau sarcastica,vreau doar sa inteleg.

Paff, acum un an jumate fetita noastra a fost diagnosticata cu leucemie. Alte prioritati, energie zero...

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

mariuta, dar tu ai citit toate subiectele deschise de dahriana de-a lungul timpului, ca sa-ti poti face macar o idee in privinta modului in care gandeste si actioneaza in viata ?

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

E rau cand nu poti trai de grija altuia .

V-am cerut eu voua de mancare de tot despicati firul in 4 asupra vietii mele .
Asta inseamna sa te expui , sa lasi oamenii sa iti vada si defectele .

Unele dati pe dinafara de perfectiune sa inteleg si tare va mai mintiti singure .

Nu e o rusine sa ai o varsta , dar daca tot o ai nu te da atotstiutoare !
Bucura-te de varsta ta si traieste-o frumos in continuare , fara sa arunci cu anii tai de experienta .
Pt ca nimeni nu-i D-zeu si lucrurile nu se termina pt toti la fel , desi incep asemanator poate !

Mergi la inceput