Alegerea intre atractie sexuală si prietenie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Cine spune ca o casnicie trebuie sa fie fericita? Si cine spune ca trebuie sa fie fericita pe toate planurile? Si cine spune ca trebuie sa fie fidel/a? Poate fidelitatea nu a intrat pe plimul plan in contractul numit casnicie? Ce este casnicia de fapt?...un contract al carui reguli sunt stabilite consensual si reinnoite din cand in cand ... poate atasamentul e mai important decat fidelitatea ... pt ca sincer, sa nu confundam iubirea cu obisnuinta,atasamentul si acceptarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui balanta

Aniela,eu sunt in partea cealalta ...avem de toate...prietenie dusa pana la fratie, respect dus incat in 15 ani nu a existat nici un cuvant urat, dar certuri da, atasament incat ne-am da un rinichi, valori comune un sac plin ; atractie si sex...lipsa de 8 ani si fiecare cu dormitorul lui ...! No, daca poti trai asa ...e ok..!

Sa ma scuzi dar...de 8 ani fara sex ?! Sau de 8 ani fara sex unul cu altul ?!

Daca e fara sex deloc pt amandoi ...atunci mi-as pune semne de intrebare...

Daca e cu sex cu alti parteneri ..atunci mi-as pune si mai multe..

Nu cred ca "legatura asta " , se mai poate numi casatorie fericita..

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

In primul rand, multumesc ca mi-ai raspuns.
In al doilea rand: nu judeca, nu stii ce relatie au si sa stii ca exista casnicii bazate pe respect, incredere, comunicare, casnicii foarte bune, fericite, reusite, din care lipseste sexul. Atata timp cat ambii parteneri sunt ok, nu vad unde e marea problema. Eu as sta si fara sex cu sotul meu, ptr. ca e un om extraordinar de bun si oricum, la noi de vreo 2 ani sexul e mai mult lipsa. Si totusi, suntem fericiti, impliniti, avem o relatie foarte buna.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Nu inteleg de ce daca aveti o relatie buna,liseste sexul de doi ani?
Nu sunt rea sau sarcastica,vreau doar sa inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Nu imi mai puneti intrebari , pt ca nu o sa primiti raspuns.

Am raspuns strictul necesar , atat cat am considerat ca e ok pt a nu creea o noua avalansa de reactii negative.

E subiectul anielei ! Chiar nu mai puteti de curioase incat v-ati apucat sa ma intrebati despre mine pe subiectul ei ?!

Cel mai important lucru este ca imi e si ne e bine .
Si asta conteaza cel mai mult ! Si nu regret nici o clipa ce am facut . Daca ar fi sa o iau de la capat as face la fel ,pt ca pot sa spun avand o mare siguranta ca e barbatul perfect pt mine ( nu poate toate , dar pt mine e ) . Si stiu ca , ceea ce ne leaga pe noi nu se poate intalni pe toate drumurile ( dovezi exista cu gramada ) si stiu ca e f greu sa gasesti intr-un iubit un prieten si intr-un prieten iubit , asa ca am tinut cu dintii de ceea ce mi-am dorit cu adevarat si nu regretam nici unul ca a fost asa!

Alte detalii despre situatie nu o sa dau , nici aici , nici pe alt subiect , nici in privat , pt ca nu cred ca ar ajuta pe cineva in vreun sens !

wow! super misto! nu le lua in seama pe curioasele si "invidioasele" de pe forum. tu ai cunoscut marea dragoste! misto! de la restul miroase a ceapa, castraveti si kaka de bebe. traieste-ti viata baby!

si o ultima vorba, nu uita:ceea ce semeni azi, vei culege candva.

aniela, scuze de off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:

Cine spune ca o casnicie trebuie sa fie fericita? Si cine spune ca trebuie sa fie fericita pe toate planurile? Si cine spune ca trebuie sa fie fidel/a? Poate fidelitatea nu a intrat pe plimul plan in contractul numit casnicie? Ce este casnicia de fapt?...un contract al carui reguli sunt stabilite consensual si reinnoite din cand in cand ... poate atasamentul e mai important decat fidelitatea ... pt ca sincer, sa nu confundam iubirea cu obisnuinta,atasamentul si acceptarea...

Pai de ce sa stai intr-o casnicie nefericita ? De ce sa stai cu o persoana care nu iti e fidela ?! Spuneai pe pagina trecuta doar lucruri bune despre sotul din dotare , iar acum dai de inteles ca nu e fidel.
Mie imi e clar un lucru : O persoana care te inseala , nu te mai iubeste !

Si poate sa ma contrazica oricine ! Eu nu cred ca poti insela persoana pe care o iubesti ! Si nu din respect , ci din iubire !

NU cred ca atasamentul e mai important decat fidelitatea , ba mai mult nu vad cum pot exista unul fara altul .

Cum poti fi atasata de o persoana care nu mai este atasata de tine . Pt ca nu vad cat atasament mai exista daca poate 8 ani sa stea langa tine fara sex si sexul sa-l ia din alta parte !

Am crezut ca le-am AUZIT pe toate . Dar vad ca....

Decat o casnicie ca a ta , doar pe foaie ...mai bine singura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

balanta, nu te supara pe dahriana. la 24 de ani - parca - le stii pe toate, cine mai e ca tine? mai ales cand tocmai ti-ai gasit sufletul pereche, care si-a lasat nevasta si copilul pt tine... esti.. Queen of the world, ce mai.. tot ce zboara se maninca, desi parca avioanele totusi nu.. hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paff

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Citat:

Aniela,eu sunt in partea cealalta ...avem de toate...prietenie dusa pana la fratie, respect dus incat in 15 ani nu a existat nici un cuvant urat, dar certuri da, atasament incat ne-am da un rinichi, valori comune un sac plin ; atractie si sex...lipsa de 8 ani si fiecare cu dormitorul lui ...! No, daca poti trai asa ...e ok..!

Sa ma scuzi dar...de 8 ani fara sex ?! Sau de 8 ani fara sex unul cu altul ?!

Daca e fara sex deloc pt amandoi ...atunci mi-as pune semne de intrebare...

Daca e cu sex cu alti parteneri ..atunci mi-as pune si mai multe..

Nu cred ca "legatura asta " , se mai poate numi casatorie fericita..

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

In primul rand, multumesc ca mi-ai raspuns.
In al doilea rand: nu judeca, nu stii ce relatie au si sa stii ca exista casnicii bazate pe respect, incredere, comunicare, casnicii foarte bune, fericite, reusite, din care lipseste sexul. Atata timp cat ambii parteneri sunt ok, nu vad unde e marea problema. Eu as sta si fara sex cu sotul meu, ptr. ca e un om extraordinar de bun si oricum, la noi de vreo 2 ani sexul e mai mult lipsa. Si totusi, suntem fericiti, impliniti, avem o relatie foarte buna.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

fiindca uneori sunt alte lucruri mai importante decat sexul, ba chiar decat toata viata ta! Victoria mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Am crezut ca le-am AUZIT pe toate . Dar vad ca....

Decat o casnicie ca a ta , doar pe foaie ...mai bine singura !

La varsta ta multi cred ca le-au auzit, vazut si le stiu pe toate.
Cand (si daca) ti s-or mai domoli hormonii probabil ai sa vezi ca sexul nu e cel care invarte pamantul si ca in viata si intr-o relatie exista multe alte lucruri care conteaza, cateodata mai mult.

Imi place cum ai sarit cu presupunerile ca sotul balantei este cel infidel, probabil ca ti-e deja mila de biata amanta care trebuie sa-si imparta sufletul pereche cu sotia egoista. Dar nu-i bai, daca lumea asta seamana cu lumea ta atunci el e cel care inseala si la sfarsit va ramane cu amanta, sufletul lui pereche.

Altfel, mesajul balantei era destul de clar, nu spunea nici ca el inseala, nici ca ea ia sex din alta parte ci doar ca nu mai exista chimie sexuala intre ei si nu si-au conditionat relatia de fidelitate. Acum fiecare intelege ce vrea, nu scrie nicaieri ca unul dintre ei sau amandoi au calcat stamb in astia 8 ani ci ca ar fi putut s-o faca fara sa fie puse intrebari.
Nu mai incerca sa pliezi toate experientele de viata pe experienta ta, unii oameni sunt diferiti, nu toate casniciile sunt nefericite si trebuiesc desfacute pentru ca exista sex salbatic cu dre foarte dispuse :).

On topic: aniela, si eu te sfatuiesc sa iei din relatia asta ce-ti da, fara prea multa analiza. Las-o sa curga si vezi unde te duce, nu pune termene pana cand sa se intample x chestie si nu da ultimaatumuri. Poate fi ce visezi sa fie sau poate nu insa cred ca daca o tot pui sub lupa n-o sa lasi relatia sa evolueze dupa un curs normal.Si ar fi pacat, ca suna tare bine ce aveti voi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

Citat:
citat din mesajul lui Paff

fiindca uneori sunt alte lucruri mai importante decat sexul, ba chiar decat toata viata ta!

ok, dar de ce s-ar exclude sexul din aceasta ecuatie.. si n-ar putea coexista cu toate celelalte (sa zicem) mult mai importante?

Si da un barbat poate sta 2, 5, 8 ani si mai mult fara sex, daca are probleme.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Intrebarea nu se pune daca CINEVA poate fi fericit fara sex 2 sau 8 ani. Poate ca este, desi am indoieli si m-ar interesa parerea sincera a sotilor respectivi. Dar intrebarea corecta este daca Aniela ar fi fericta in situatia pe care ne-a prezentat-o Balanta, langa barbatul acesta bun si plin de calitati si de lucrui in comun si de respect. Daca ramane la fel de "neindragostita", dar atractia nu mai aprare, ar fi Aniela fericita peste cativa ani? Asta presupunand ca pe sotul ei nu l-ar deranja lipsa de sex.
Mie mi se pare ca lucrurile sunt mai complicate decat "sexul nu e totul, daca e barbat bun ia-l!". Pana la urma exista o logica in spatele faptului ca majoritatea casniciilor incep cu o poveste de dragoste si nu cu o lista de calitati sau interese comune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiamoni

Intrebarea nu se pune daca CINEVA poate fi fericit fara sex 2 sau 8 ani. Poate ca este, desi am indoieli si m-ar interesa parerea sincera a sotilor respectivi. Dar intrebarea corecta este daca Aniela ar fi fericta in situatia pe care ne-a prezentat-o Balanta, langa barbatul acesta bun si plin de calitati si de lucrui in comun si de respect. Daca ramane la fel de "neindragostita", dar atractia nu mai aprare, ar fi Aniela fericita peste cativa ani? Asta presupunand ca pe sotul ei nu l-ar deranja lipsa de sex.
Mie mi se pare ca lucrurile sunt mai complicate decat "sexul nu e totul, daca e barbat bun ia-l!". Pana la urma exista o logica in spatele faptului ca majoritatea casniciilor incep cu o poveste de dragoste si nu cu o lista de calitati sau interese comune.

Eu am inteles ca Aniela s-a edificat in ce priveste sexul cu Gavin, ca temerile ei s-au dovedit nefondate si ca a fost mai mult decat satisfacatoare experienta, se potrivesc si e totul ok.
Deci nu se pune problema ca aniela sa intre intr-o relatie fara sex, sau cu sex prea rar sau cu sex de proasta calitate.

Problema ei este ca desi Gavin are multe calitati si putine defecte nu este tot ce-si doreste ea si nu exista (destui) fluturasi.

Mergi la inceput