Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 20
valicutza spune:
buna dimineata ,
va invit la o cafea, eu nu prea am dormit bine, m-am trezit ametita, si de aseara m-am simtit cam rau, ma dor ovarele, sanii ma pisca ceva de genul , si un pic spatele..deci sigur vor veni musafirii in curand , nu cred ca mai apuc sa ma testez..
revin cu listuta actualizata
miky- 13.02.2012 tinem pumnii pentru luni, sa fie
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012
in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.
xdidi spune:
salutare fetelor,
mie ieri ai alata ieri sangerarea mi se transformase in ciclu , cu mirosuri si tot tacamu, de azi vad ca iar se imputineaza...poate chiar mi-a venit , pt ca am luat utrogestanul si am stimulat pe acolo endometru, insa...stau cu morcovu daca nu se termina sau daca la sfarsitul lunii imi mai vine o data???
luni sun la clinica de infertilitate unde am mai mers, dai un ban si macar stii ce ai, sau te asigura cu ce nu ai...am in continuare colite, si cred ca ma apuc sa iau fier ca tot pierd sange.
nu stiu ce sa mai fac mai fetelor...am si o perioada putin stresanta si n-am cum sa ma deconectez ca lucrez cu neuronu', iarna asta nu ma slabeste si parca se intensifica sangerarile cand ies afara...durerile sunt mai rare, no-spa ajuta.
va puuup si va multumesc pt sprijin
roxy_ana spune:
Buna fetelor,
Eu intru cam greu pe-aici... de fapt, acasa nu prea servesc net, pentru ca sunt satula de calculator de la munca.
Va felicit pe toate care ati reusit sa incepeti anul frumos si va doresc sa aveti bebei sanatosi si frumosi.
Ane, am si eu o intrebare (sper ca am voie, avand in vedere nr mic de mesaje): am vazut ca tu esti din Pitesti. La ce medic mergi? Eu sunt satule de toti peste care am dat si habar nu am incotro s-o mai iau.
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
kmy_black spune:
buna fetelor!!!
uffffffffff, nu mai scap de raceala asta!!! m-am saturat d einghitit medicamente si nu se cunoate nimic!!!!
uitandu-ma fugar dupa niste fete din iasi care treb sa nasca in aceasta sapt am gasit si fetele de aici , drept urm le felicit si aici:
mihacor de Eduard (10.02.2012)
Matzaila_81 de Alexandru(07.02.2012)
urmeaza Sophia_m pe 14.02.2012, cezariana!!!
felicitari fetelor, crestere usoara si bebeii sanatosi si mancaciosi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gina85
Miha eu am fost la Iasi la o clinica privata,daca nu ma insel se chema OMINIclinic iar doc e Alexandru Luca si vreau sa iti zic ca am fost tratata destul de bine (nu ca un dosar) iar doc ff gentil si cumsecade si imi pare rau ca nu am putut continua investigatiile pt ca trebuia sa ma intorc in It si acum o sa ma las pe mana medicilor de aici.....iar sotul a facut spermograma,spermocultura tot acolo... In curand gravidutza |
verisoara mea a facut inseminarea ( IUI) cu dr LUCA si acum e in 16sapt!!!
incearca sa mergi la un control la el, la omniclinic!!!cine stie, poate pana de paste ne dai si noua de veste ca iepurasul ti-a adus si tie un samburel in burtica!1
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
multumesc fetelor pt urarile de insanatosire!!!
fug sa mai bag o doza de medicamente si in pat!!!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
deci:
ianuarie=(-)=
februarie=.....
martie=.....
aprilie=......
mai=.....
iunie=.....
iulie=.....
august=....
septembrie=...
octombrie=...
noiembrie=...
decembrie=...
------------------
total(anul dragonului)=....
fetele mele de suflet
roxy_ana spune:
Imi place graficul tau de pana acum, kmy, dar sa speram ca nu va mai fi cu
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.
gaitica78 spune:
Multumesc kmy!
Sa dea Domnul sa fie bine! Maine fac BHCG si progesteron, si am emotii ca daca nu sunt cum trebuie, maia les ca ma doare burtica si am crampe. Sper sa nu fie nimic care sa ma sperie, mai ales ca am citit atat de multe, prin cate au trecut toate fetele... off Doamne... Si eu am asteptat 4 ani, dar 9-10, nu stiu daca as fi putut...
Va pup si va doresc o seara asa cum v-o doriti si de ce nu, sa schimbati titlul cat mai curand cu o alta graviduta! Va pup
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black am sa o felicit pe Gaitica, ca am vazut-o in titlu! sarcina usoara si la termen! ps:fetelor promit sa fiu iar pe metereze cat mai curand! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
Multumesc Cosminuta!
Ma bucur tare mult de toate incurajarile si suportul vostru!!
VA pup de mulipsire
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Gaitica scuza-ma,am uitat sa te felicit. SArcina usoara si bebe sanatos si la termen iti doresc Cosmi,aspiranta optimista viitoare Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin "Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri" Amos Bronson Alcott |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!