Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaalina spune:

Multumesc fetelor..Sper sa fie cu noroc pentru toate , pentru ca pana la urma ce e mai frumos decat a avea un bebe ?Eu din punct de vedere fizic sunt ok, pshic e alta treaba pentru ca din cauza stresului m am ales cu un minunat psoriazis care imi da mari batati de cap...uff...mai ales ca e o forma rara..Dar... asta sa fie cea mai mare problema a mea vis a vis de sanatate.Sper ca martisorul sa va aduca tuturor cel mai frumos cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
gatica acum am citit si eu, am o stare de sambata trecuta plang ca o proasta...m-am uitat duminica la un filmu cu sotu si am plans de nu ma mai puteam opri ....eu nu plang de obicei....si eram fff sigura ca ceva hormoni isi fac de cap in mine...
miha da clear blu...uite tre sa imi recuperez aparatul si voi pune poza la linii de uscare, ca altfel nu stiu cum sa le zic...si am avut 3 teste cu liniute duble, insa clear blu se vede bine ...liniuta este la fel de groasa numai ca nu asa de colorata...daca a vazut-o si sotul...
poate ma stresez eu prea tare , insa luna asta a avut ceva cu noi astea cu neuronu'n teste si chiloti....cei drept eu inca am sangerari , am renuntat la utrogestan...asta inseamna ca voi mai sangera putin, au aparut iarasi durerile si maine fac o saptaman de cand tot curge.
sper saptaman viitoare sa am timp de eco transavginala si cine stie poate chiar n-am nimic.....a si sa nu uit sanii mei sunt la fel de mari si durerosi....deci sa nu mai zic ca am simtome de greata....deci beta ala mi-a dat una rau de tot.
va puuup si va doresc teste mai norocoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor

revin cu listuta actualizata

katy-11.02.2012
miky- 13.02.2012
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

hai katy , bafta multa maine, sa fie
va pup

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

'Neataza fetelor!

O sa mai fac un test de ov astazi ca la ala de ieri mi se parea ca liniuta de test era mai slabuta....oricum noi facem love cu sau fara liniuta groasa sau subtire..

Katy intra si zi-ne daca sunt vesti pt noi...

Bun venit KATY .....

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeaalina

Buna feteler..Va citesc de ceva vreme dar inca nu am avut tupeu sa scriu ca n as vrea sa ma simt ca o intrusa..Eu am aproape 26 de ani si de luna trecut am inceput proiectul bebe dar fara noroc,,Ma rog, a fost doar o prima incercare, ar fi fost chiar culmea sa am asa noroc.Acum astept perioada favorabila si o luam de la capat desi al meu sot a inceput sa dea inapoi.Vedem ce va fi, eu va doresc multa bafta si felicitari pentru sarcina Gaitica.

Bun venit andreea
Stai linistita ca mai devreme sau mai tarziu prindem barza de un picior

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , fete dragi!
Ce atmosfera placuta e azi in casuta noastra , asa mi-as dori sa va gasesc mereu , nu infundate in melnacolii si tristeti! Dumnezeu ne da mereu atat cat putem si cand putem duce , haideti sa gandim asa si vom avea bebe sunt convinsa...
Miha , ma bucur ca ai facut analizele , eu miercuri pe 15 merg si le fac si poate comparam rezultatele sa vedem ce si cum . Da , eu mai am in plus o analiza pt tiroida , se pare ca din cauza asta am pierdut sarcina pentru ca se declansase tiroida la inceput de sarcina si nu am stiut sa o tratez in vreun fel .
Andreaa , Caty , fiti binevenite alaturi de noi si de sperantele noastre!
Gaitica , sa ai grija de tine si de samburelul din burtica!
Luciana , Xdidi , Lore , Bob , Gina , Miky , Ana ,Ioana , Deny , Valicuta ... , pupici pufosi si optimisti pentru voi!
Katy ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

miha da clear blu...uite tre sa imi recuperez aparatul si voi pune poza la linii de uscare, ca altfel nu stiu cum sa le zic...si am avut 3 teste cu liniute duble, insa clear blu se vede bine ...liniuta este la fel de groasa numai ca nu asa de colorata...daca a vazut-o si sotul...

Didi, imi pare rau ca te-ai fript cu clearblue si tu. La linii de uscare acolo, eu am pus pozele alea si clearblue-ul e cel mai nesimtit. Dar, liniuta a aparut dupa 10 minute, nu in intervalul de citire. Oricum, tot mi se pare prea pronuntata ca sa mai am incredere in marca asta. Eu de atunci nu am mai cumparat clearblue. Doar digitalul cica e de incredere la ei. Si in general, testele cu cerneala albastra sunt mai putin bune ca cele cu cerneala roz (asa zice lumea pe net, nu am inventat eu roata).
Despe surecheck eu nu-mi schimb parerea : sunt cele mai bune teste !! Si mai adaug si Dr. baby la lista testelor rezonabile (am facut 3 si toate au aratat ce trebuia, fara dubiu).

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gina85

'Neataza fetelor!

O sa mai fac un test de ov astazi ca la ala de ieri mi se parea ca liniuta de test era mai slabuta....oricum noi facem love cu sau fara liniuta groasa sau subtire..

Katy intra si zi-ne daca sunt vesti pt noi...

Bun venit KATY .....(ma refer la catynety9

In curand gravidutza

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
gatica acum am citit si eu, am o stare de sambata trecuta plang ca o proasta...m-am uitat duminica la un filmu cu sotu si am plans de nu ma mai puteam opri ....eu nu plang de obicei....si eram fff sigura ca ceva hormoni isi fac de cap in mine...
poate ma stresez eu prea tare , insa luna asta a avut ceva cu noi astea cu neuronu'n teste si chiloti....cei drept eu inca am sangerari , am renuntat la utrogestan...asta inseamna ca voi mai sangera putin, au aparut iarasi durerile si maine fac o saptaman de cand tot curge.
sper saptaman viitoare sa am timp de eco transavginala si cine stie poate chiar n-am nimic.....a si sa nu uit sanii mei sunt la fel de mari si durerosi....deci sa nu mai zic ca am simtome de greata....deci beta ala mi-a dat una rau de tot.
va puuup si va doresc teste mai norocoase

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

sa stii ca lunaa asta am fost in cateva care am avut doar tentative de menstra,liniute duble dar beta neg sau spotting mult cum are katy
nu reusesc deloc sa inteleg cum functioneaza corpul uman si nici nu cred ca voi reusi vreodata
Pot sa imi imaginez prin ce treci

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

caty, da fuga la farmacie dupa test :)) nu mai pierde timpul, eventual si o vizita la medic

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety

Buna dimineata viitoare burtici!

Ma bucur ca am gasit acest grup ceva mai activ.Inainte de toate trebuie sa va spun ca imi doresc din toata inima un bebelus in acest an dar Dumnezeu este cel care va dispune implinirea dorintei la momentul potrivit.Cert este ca am o intarziere de 10 zile insa asta nu ar fi un semn pentru ca au mai fost intarzieri de cm si nimik de aceea nu mai am alergat repede la farmacie pentru test Astept...desi asteptarea ma face nerabdatoare.Trebuie sa va spun un lucru:sanii mei s-au intarit usor iar dimineata sunt f tari spre deosebire de alte intarzieri cand ramaneau moi si mai mult si mai mult am un chef teribil de nu ma recunosc eu care nu prea aveam pofta de asa ceva.
Ce parere aveti? ati avut asa simtome?sa fie

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput