Buburuze- LMA buburuze de 9-16 februarie! (130)
Raspunsuri - Pagina 4
catal_ina10 spune:
andri31, tine-o tot asa. Cu moralul vreau sa zic, nu cu datul peste maini . Serios, imi place sa te aud mai vesela, mai optimista, iti sta bine. Totusi nu sunt de acord cu datul peste maini, eu nu-i dau, desi bunica si strabunica ar zice ca da. Eu ii spun nu pana la epuizare, iar cand ajung acolo o iau pe sus (din fericire inca imi permit ) si ii distrag atentia cu altceva. Gandeste-te ca esti intr-o lume ciudata, dar minunata pe care n-o cunosti, n-ai vrea sa atingi, sa simti tot?
Andutza_B spune:
Subscriu la ce-a scris Catalina: imi place si mie sa o vad pe Andri optimista si vesela!!
catal_ina10 spune:
Trebuie sa recunosc, nici eu nu sunt o sfanta. Imi ating limitele la schimbat, cand, de cateva ori, am incercat sa o opresc din rasuciri si cu cate o palma peste picioruse. Nu s-a intamplat nimic deosebit, cel mult m-a privit mirata. Mamaaaa, si ce mai m-a durut mirarea aia! Vorba lui Lori, palmele le-am intors spre ceafa mea.
andri31 spune:
stiu ca nu e bine !
urasc simplul gest in sine !
e urat tare si nociv ! dar pur si simplu zboara mana de langa mine ... stiu ca nu intelege ... in mintea mea cred ca undeva in subconstient cred ca daca nu-i dau peste manute nu intelege NU-ul meu ... mama denaturata ! si da! si eu sunt pentru fara lovituri , tipete ... dar din pacate tati este superstresat din ultimile 6 luni cu munca. ... incerc sa-l temperez....
poate ar trebui si pe min sa ma tempereze cineva !
voi !
angieangie spune:
ma bag si eu in seama ca a adormit seful meu...care nu ma lasa vb lui Irinuka..sa fac nici pp ca lumea..dar nah..se fac ei mari
in principiu intelege ca nu e voie dar tot se duce mai razand ..mai cu bot la locul interzis
suzi..e la loc de cinste..o cauta noaptea..o baga in gura..o scuipa..e gagica lui
Sz...vaccin priorix face sau a facut cineva?ca eu tare l as face..cu epidemia asta de rubeola
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
mirela2 spune:
suzi o folosim la nani, ziua mai rar, oricum la indemana au unele cu cap taiat, gen cele de la nuk si alea nu le plac, asa ca rod 2 secunde la ea si o arunca
de vb spun si ei ceva pe limba lor si mama, tata si alte silabe
mama ma dispera cu intrebare de genul: "si au dat drumul la vorba baietii? da, zic eu, citesc si romana, fac si ecuatii"
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andutza_B Subscriu la ce-a scris Catalina: imi place si mie sa o vad pe Andri optimista si vesela!! Andutza- mami de pepenica vesela Miruna-Georgiana (26.01.2011) --------------------------------------------------------------------------------------------------- "In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw) Atunci cand Dalai Lama a fost intrebat ce l-a surprins mai mult īn ceea ce priveste umanitatea, acesta a raspuns: " Omul. Pentru ca īsi sacrifica sanatatea pentru a face bani. Apoi sacrifica bani pentru a-si recapata sanatatea. Si pe urma este atāt de īngrijorat de viitor īncāt nu se poate bucura de prezent; rezultatul fiind ca el nu traieste īn prezent sau viitor; traieste ca si cānd nu va muri niciodata si apoi moare fara sa fi trait vreodata cu adevarat." |
cata , andutza
zumzu spune:
uite,ati deschis un subiect interesant si controversat.
si eu sunt impotriva lovirii peste manute si la fund, si nu cred ca are efect sincer.Darius mi-a cazut dupa boxa,s-a lovit a plans cand s-a potolit s-a urcat la loc. prefer sa fiu cat de vigilenta pot si sa il iau de acolo de 1000 de ori dc e nevoie, sa mut boxa(de cand il bat pe tati la cap!!!) sa acopar prizele,sa-i distrag atentia.
sunt destul de calma din fire si nu am avut impulsuri din astea pana acum,sper ca si pe viitor sa ramana la fel situatia
Hainute de vanzare
catal_ina10 spune:
Andri31, nici eu cand am dat, nu am dat cu ratiune, mi-a fugit mana, din oboseala, din exasperare, din limitare (a mea bineinteles). Cand mai face nebunii, incearca sa o iei pe sus, du-o in alta parte. Eu, la schimbat nu am gasit inca leacul. O las o vreme sa-si faca damblaua, sa nu se lase pe spate. Incerc jocuri cu ascunsul, incerc jocuri cu numaratul. S-au cam dus toate. Nu vrea si pace sa ramana mai mult de o secunda pe spate.
zumzu spune:
eu vreau sa ii fac vaccinul dar peste vreo 2-3 sapt, ca sapt asta facem infarixul si nu vreau sa le fac deodata.chiar ziceam ca la al meu la munca e epidemie,s-au imbolnavit vreo 7 pana acum
Hainute de vanzare