Buna
Ma intereseaza un club de inot pentru copii care stiu sa inoate si vor sa practice inotul pentru dezvoltarea armonioasa a corpului. Nu ne intereaza cluburile de performanta, unde se fac selectii si antrenamente pentru diferite concursuri/ olimpiade.
Am cautat pe net, dar majoritatea sunt cursuri de scurta durata si de initiere, pe mine ma intereseaza un club unde Alexandru sa poata merge tot anul.
Avantajos pentru noi ar fi in zonele Baneasa sau Militari.
Multumesc
Tia
Din zona Baneasa poti incerca sa ajungi la Floreasca sau la CSS Pajura (am vazut la concurs ca erau copii cu rezultate de la clubul asta). Din Militari poti ajunge la Aqua Team - la bazinul de la Fac de Medicina. Eu am baiatul la cei de la AquaTeam dar la bazinul din Pantelimon. Pentru performanta exista anumite ore la care se fac antrenamentele, zilnic. Au si echipa de polo.
Din cate stiu eu, nu prea se pot face cursuri pentru avansati, in grup. Asta pentru ca fiecare are de "perfectionat" alt stil, altceva, altcumva etc. Spre deosebire de partea de initiere, nu mai exista ceva universal valabil
Ca alternative pe care le vad eu - ori un club din cele "de performanta", ori mergeti in familie cand puteti, ori cu antrenor personal.