Clasa ZERO 2012-2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Nici mie nu mi-au spus nimic de la scoala ,nici doamna care a venit cu recensamantul.Dar voi merge din nou la scoala sa ma interesez sa nu am surprize acum cu evaluarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Catrinik, si nr de tel pentru programari evaluari psihosomatice in restul tarii ai cumva idee unde gasim? Multu'!

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

Nu, din pacate doar asta am gasit. Eu le-am luat de pe site-ul unei scoli, asa ca nu stiu cum e pt alte orase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikky

Buna ziua.Copilul meu face 6 ani in aprile pe 29,si este in grupa mare la gradinita.Ca sa il inscriu in clasa 1,inteleg ca trebuie merg cu el la aceasta evaluare?

Mihaela mami de Cristian-Mihai(29 aprilie 2006) si Adriana Maria (15 ianuarie 2009)

http://www.ismb.edu.ro/

20-29 februarie 2012
Realizarea evaluArii nivelului de dezvoltare psihosomatica a copiilor pentru care Metodologia privind cuprinderea copiilor în clasa pregatitoare si în clasa I
pentru anul scolar 2012-2013 prevede aceasta evaluare
Transmiterea la comisia judeteanaa municipiului Bucuresti a criteriilor specifice de departajare stabilite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nu inteleg...nu era corect sa vina la gradi sa-i evalueze? unde pot fi urmariti in mediul lor?
bestutza, nici ca puteai spune mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pai in gradinite nu sint aia 20.000 ai lui Funeriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu e lin deloc, Bestutza. Dar risipti energie in van lamentandu-va aici de parca ati scrie pe forumul ministrului sau a cui mama dracu ar trebui sa mai participe la aplicarea acestei schimbari. In afara de mesajele tale aici pe forum, ce anume ti-ai propus sa faci ca sa schimbi situatia asta?
Un singur detaliu adaug: la noi in gradinita, din 5 grupe mari 10 copii sunt in situatia de a face aceasta evaluare. De ce sa se dezbrace?
In rest nu mai poluez topicul ca se impart informatii utile pentru cine trebuie sa mearga la acesta evaluare.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Daca nu e la pregatitoare ,din anexa reiese ca pentru a-l inscrie in clasa 1, trebuie solicitarea scrisa a parintelui pentru clasa 1 si evaluare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Androix, eu te sustin. Asta incercam si eu sa zic de atata timp...
Multumesc pentru informatiile despre evaluare.
O sa le transmit si eu mai departe.

Eu stiam ca se evalueaza numai copiii nascuti in 15 sept - 31 dec 2006 pentru care parintii au optat sa se duca la pregatitoare - deci nu 2 generatii. Am inteles gresit?

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Poohy,poate nu sunt doua...generatia celor care intra in clasa I(fara pregatitoare) si nu au 7 ani si cei ce intra in clasa 0!

1.Are 6 ani împliniti pâna la 31 august 2012 inclusiv,

La solicitarea scrisa a parintelui, daca nu este înscris sau nu frecventeaza grupa mare, pregatitoare pentru scoala dar evaluarea dezvoltarii psihosomatice atesta pregatirea copilului pentru parcurgerea cu succes a clasei I

2.Împlineste 6 ani între 1 septembrie si 31 decembrie 2012

La solicitarea scrisa a parintelui, daca evaluarea dezvoltarii psihosomatice atesta pregatirea copilului pentru parcurgerea cu succes a clasei pregatitoare.

Androix, grupa pregatitoare/mare sunt 5 grupe ?? (nu pui la socoteala mici/mijlocii!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Generatia celor ce intra in clasa I si nu au 7 ani NU intra la evaluare daca sunt acum la pregatitoare.

Nici generatia celor ce intra la clasa pregatitoare nu merge la evaluare. Doar cei care implinesc 5 ani dupa inceperea scolii iar aici mi se pare absolut firesc sa fie asa.

Androix si eu te sustin.

PS. Si schimbati titlul. Este clasa pregatitoare.

Mergi la inceput